3. Umbre

5.7K 340 13
                                    

3. Umbre

-Ce ai de gand sa faci, mai exact? o intreba Sierra pe roscata, privind spre parcul unde Antony se juca impreuna cu cei de varsta lui, agatand multe fete.

-Voi incheia acel contract cu firma de materiale si apoi, cand voi sti ca totul e bine aici, il voi lua pe fiul meu si mergem acasa, la bunicii lui, zambi Nicoleta frumos.

-La Cezar vrei sa zici, o iscodi prietena ei.

-Nu stiu daca Cezar ma va putea uita vreodata ca ne-am despartit din vina mea, ca i-am ascuns ca are un fiu si ca te-am tinut pe tine si pe Seth departe de el atata timp. Am fugit de el... l-am dus pe Antony peste tot prin lumea asta doar ca el sa nu ne gaseasca, inca de cand s-a nascut. Acum ca e la gradinita si ca a intervenit problema cu firma, am decis sa ne stabilim aici, dar daca nu ar fi fost asta, ne-am fi plimbat in continuare, ofta ea.

-Te-ai gandit la pitic? o intreba bruneta cu raceala. Il duceai de colo-colo ca tatal lui sa nu va gaseasca si el nu ar fi avut o viata, cel putin nu una stabila.

-Stiu, dar credeam ca alaturi de Cezar va fi mai rau, daca ne-ar fi gasit.

Bruneta rase aproape isterica.

-Mai rau? In ce sens? Mai rau ca i-ati mai fi facut lui Antony inca trei sau patru surioare sau fratiori? rase din nou.

-Sierra, ofta roscata. Mi-e destul de greu si asa....

-Asta si vreau. Macar acum e bine ca ti-ai dat seama ca ai nevoie de un barbat care sa ti-o traga bine si nu orice barbat, ci sotul tau, ranji malefica Sierra si Nicoleta o privii crucis.

Cineva isi drese vocea in spatele lor si ambele se intoarsera sa vada cine le intrerupea. Banca pe care stateau se misca si roscata fu luata pe sus de doua brate pline de dragoste si de dor.

-Roscata mea!

-Seth! rase ea incantata. Cum m-ai gasit? il intreba inca intre bratele lui.

-Ohooo..., o lasa jos. A fost un frum greu de urmat. Ai tot fugit ca o pisica in calduri nesatisfacuta cu un copil dupa tine prin toata Europa, ii dadu o suvita dupa ureche. Iti statea mai bine cu parul lung, ii zambi.

Ea ofta si isi sprijini capul de pieptul lui.

-E bine sa te stiu aproape, zambi usor.

-Cezar e inebunit, draga mea! rase el, iar ea tresari cu inima bubuindu-i in piept. Da, am vorbit cu el in ciuda tuturor restrictiilor tale, papusico. Da nu i-am spus unde va aflati, tu si fiul vostru.

O intoarse in asa fel incat sa o priveasca in ochi.

-E terminat, crede-ma. Disperat, trist, prabusit si nebun. Complet nebun fara tine!

-Nico! striga bruneta. Antony vine spre noi, zambi si se ridica si ea de pe banca.

Nicoleta se intoarse cu fata spre parcul ce se afla de partea cealalta a parcului. Il invatase pe fiul ei sa aiba mereu grija la masini, sa se asigure cand trebuie sa traverseze si nu isi facea griji ca nu se va uita in toate partile. Si asa fu. Antony se apropie alergand spre marginea trotuarului si se oprii pentru a se uita, ca un baiat grijuliu ce era. Nicoleta se indrepta zambind spre partea ei de strada, asteptandu-si odorul. La vederea ei, toate luminile universului ii aparura in ochi micului strengar si puse piciorul jos pentru a traversa, in timp ce mama lui il privea cu mare adoratie. Incepu sa alerge pe strada spre ea, dar in acel moment, toate spaimele ei prinsesera viata. O masina porni de pe loc si se indrepta periculos de repede catre puiul ei, care se oprise ingrozit in mijlocul strazii.

Regina Noptii- CompletTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang