11. Intuneric si lumina

4.7K 249 7
                                    

11. Intuneric si lumina

Nicoleta era la bucatarie, pregatind sotului ei, dar si pentru ea, micul dejun. Cafeaua era deja in cesti, iar clatitele erau caldute in farfurii. Mai avea de scos doar sosul de ciocolata pe care sotul ei il adora si putin zahar pentru cafea si era gata. Masa era frumos aranjata, cu cateva lumanari cu parfum de vanilie si o vaza mare in mijloc, cu flori cumparate de Cezar noaptea trecuta.

Roscata se oprii in loc si privi masa cu dragoste, tinand in mana sticluta de ciocolata si zaharul. Era fericita, dar lipsea ceva... bineinteles ca stia ce, dar daca s-ar fi gandit mai mult la asta ar fi ajuns la nebuni.

Vroia sa se axeze pe altceva, sa-i fuga mintea la alte lucruri, cum ar fi sa faca dragoste cu sotul ei in masina, pe marginea drumului, ca o adolescenta indragostita. Nu ii venea sa creada ca facuse asta si ca Cezar acceptase. Vroia doar sa iasa putin din normal, sa faca ceva nebunesc care sa ii arate ca viata merita traita in continuare alaturi de iubirea ei, de cel caruia ii daruise inima din prima clipa in care il vazuse. Se putea sa simta ea asa ceva?

“-Te iubesc, micuta mea!”

Cuvintele lui ii faceau inima sa ii sara din piept. Si ea il iubea enorm; nu putea exprima in cuvinte cat de mult.

Lasa cele doua sticlute pe masa si merse spre camera lor, vrand sa il trezeasca pe saten. Intra si privi spre pat, dar acesta era gol si ravasit, purtand amprenta noptii trecute si a somnului lor epuizat.

-Cezar? intreba dupa o clipa de tacere in care scurta camera cu privirea.

Se intoarse pe calcaie si se izbi de pieptul sotului ei, el prinzandu-i talia cu mainile sale puternice. Apa se scurgea pe trupul sau puternic, udand camasa cu care era Nicoleta imbracata.

-Buna dimineata, iubire! ii ura el, prinzandu-i buzele intr-un sarut ametitor.

-Buna dimineata si tie, iubitule! isi puse ea mainile dupa gatul lui. Stii ca avem prosoape in baie, nu? zambi ea dulce.

-Stiu, ranji el lipindu-se goliciunea de ea.

Era excitat, din nou.

-Si... de ce nu te-ai sters, sau macar sa iti fi infasurat un prosop in jurul taliei? batu din gene.

-Ti-e rusine de mine, Nico? o provoca el, vocea vibrandu-i.

-Niciodata, rase ea sarutandu-l.

-Atunci, vin-o aici! o lua in brate si merse cu pasi lenti pana la baie.

Usa era deja deschisa.

-Hotule! marai roscata in bratele sale. Eu am crezut ca dormi si nu am facut niciun zgomot sa nu te trezesc, iar tu ai pregatit cada? rase incantata.

-De aia sunt hot, nu? ii saruta tampla lasand-o pe picioarele sale, cu spatele la el si cu fata la cada plina de apa, spuma si petale de trandafiri rosii, totul inconjurat de lumanari rosii si parfumate ce dadeau un aer mistic baii. Draperiile erau trase asa ca singura lumina venea de la lumanari, iar ea adora acea senzatie de “acasa”.

Cezar ii descheia incet camasa si o lasa sa alunece pe trupul ei zvelt in timp ce buzele lui ii sarutau gatul.

-Ma bucur sa vad ca nu te-ai obosit sa iti iei chilotei, murmura la urechea ei, mana lui ajungand in acel punct sensibil dintre picioarele ei.

Incepu sa ii rasfete corpul cu atingeri si saruturi umede, inebunind-o si iubind-o asa cum stia el ca ii place. Ea savura totul, destinzandu-se si lasandu-l sa o adore pentru ca stia ca asta isi dorea, nu neaparat sa o posede ci sa-i arate cat de mult o iubeste.

O intoarse cu fata la el si privind-o in ochi isi aseza mainile dupa gatul ei, dandu-i pe spate parul rosu si lung, mangaindu-i umerii, trasand apoi cu privirea fiecare coltisor al pielii ei moi si dulce.

Regina Noptii- CompletTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang