17. Pe deplin...

3.7K 256 43
                                    

Am o surpiza pentru voi! Sper sa va dati seama de la inceputul capitolulul, daca nu, va voi spune la sfarsit care ar fi trebuit sa fie surpriza! :*

Va multumesc din suflet pentru ca sunteti inca alaturi de mine!

17. Pe deplin...

Fericit!

Asa se numea starea asta, nu?

Asa se simte sa fii langa persoana iubita si langa rodul dragostei voastre! Asa se numeste ca dupa toate noptile acelea de dragoste nebuna, pasionala, dupa toate clipele petrecute impreuna, dupa cate incercari ati trecut, sa te trezesti dimineata langa cea mai frumoasa femeie din lume!

Este fermecator acest sentiment, te face sa te cutremuri, iti da aripi si coarne in acelasi timp! Sa te simti cel mai mandru barbat cand iesi pe strada alaturi de sotia ta incredibil de frumoasa si iubitoare si langa fiul tau care iti seama perfect... nu exista cuvinte pentru asa ceva.

Ma uit la ea cum doarme adanc, pieptul gol tresaltandu-i in timp ce respira. Parul rosu ii sta rasfirat pe intreaga perna, iar o mana ii este asezata pe pieptul meu, probabil sa fie sigura ca nu plec nicaieri.

Rad in sinea mea si ma aplec peste fata ei, sarutandu-i buzele. Ea intredeschide usor ochii, acel verde nemaivazut de mine socandu-ma din nou si din nou, ca prima oara.

-Buna dimineata, amore! ii zambesc eu sarutand-o din nou.

Ea zambeste ingeresc si ma saruta din nou, pisicindu-se la pieptul meu, ceea ce adoram la nebunie!

-Buna dimineata, splendudul meu sot!

Zambesc si o strang in brate cat pot de tare, ea facand la fel. Ma simt ca atunci cand am intalnit-o prima oara, plin de sentimente contradictorii, dar toate de iubire catre ea.

-Ce facem azi? o intreb departand-o putin.

-Cat e ceasul?

-Sapte fara zece, ii raspund.

Ea se intinde, se ridica de langa mine si intr-o secunda e in picioare, goala si mai frumoasa ca niciodata! De cate ori nu mi-am dorit sa o vad asa, sa ma trezesc langa ea asa si sa simt ceea ce simt acum.

-Trebuie sa fac micul de jun si sa-l trezesc pe printisor! inconjura ea patul pentru a-si lua un halat pe ea.

Marai usor fara sa ma auda si ma intind spre ea, apucand-o de incheietura si tragand-o peste mine.

-Deja ai trezit printisorul! ii sarut buzele si nu sunt deloc uimit sa observ ca ea si le deschide pentru a adanci sarutul, lasandu-si capul intr-o parte.

Isi baga mana in parul meu si se aseaza deasupra mea, dezvelindu-ma si incolacindu-si picioarele in jurul taliei mele, atat de excitata. O las pe spate, pe patul moale si ma asez peste ea, sarutand-o in continuare, ea parca torcand intr-un fel care ma inebunea total. Era minunat sa fac dragoste cu ea, de fiecare data fiind totul atat de diferit, atat de unic, de parca ar fi ultima oara.

Nici nu vroia sa se gandeasca la faptul ca de atatea ori fusese “pentru ultima data” sa fie cu ea. Dar trecuse, toate au trecut si acum era langa ea, in ea, in patul ei, in viata ei si a fiului lor.

-Trezeste-l pe Antony, te rog! spuse ea printre sarutarile mele in timp ce o tineam prizoniera intre blatul de mobila si corpul meu acoperit doar de o pereche de blugi.

Regina Noptii- CompletWhere stories live. Discover now