10. Noi amanunte, trairi noi!

5.6K 258 18
  • Dedicated to Cititorilor! Multumesc din inima!!!
                                    

Acest capitol va avea un Warning! Sper sa va placa! 

10. Noi amanunte, trairi noi!

“-Tu nu stii cum e ea! Nu se lasa pana nu obtine ce isi doreste si mai ales daca e vorba de fiul ei, e ca o tigroaica. Te va gasi si tare ma tem ca nu iesi viu din mainile ei.

Amenintarea parea destul de serioasa, dar nu avea sa-l sperie.

-Nu trebuie tu sa-mi dai lectii mie despre Nicoleta. Da, asa e... nu stiu nimic despre ea, sau nu mare lucru, dar nu isi va gasi fiul niciodata. Eu si sotia mea il avem undeva unde ea nici in vis nu ar afla ca este asa ca nu ne temem.

-Nu fiti asa siguri pe voi. Ma bucur ca ai ales sa vorbesti cu mine, dar eu sunt partenerul Nicoletei de o groaza de timp asa ca stiu bine ce o duce capul si cat poate. Crede-ma, nu am vazut vreodata o fata mai ambitioasa si mai puternica decat ea. Adu-ti aminte ca nu s-a lasat pana ce ucigasul parintilor ei nu a fost la zece metrii sub pamant, zacand in propria tarana. I-a luat mult timp sa se perfectioneze, dar acum e de neoprit si nici tu, nici timpul si nidi distanta nu o puteti intoarce din drum. Isi va gasi fiul si eu va voi gasi pe voi doi zacand in sange, torturati si pe jumatate morti, privindu-i ochii plini de ura. Ati facut o mare greseala....

-Seth, tu incerci sa ma sperii? se rasti domnul Hensen in telefon, ridicandu-se de pe scaunul sau negru si aruncand cu pumnul in birou masiv din fata lui,

-Spun doar adevarul. Nu vreau sa va faceti o idee gresita, dar toti cei care i-au facut rau micutei mele protejate au sfarsit in cele mai rele moduri posibile, spuse acesta calm in difuzor.

-Si crezi ca eu ma voi lasa prada ei? Sau ca imi voi lasa sotia sa moara in chinuri? tipa.

Seth pufni in telefon amuzat.

-Credeti ca are nevoie de aprobarea ta sa va omoare? rase el. Nici nu veti sti ce v-a lovit sau cand. Ea poate fi chiar acum in intuneric urmarindu-va miscarile sau poate urmarindu-va sotia pentru ca, mai mult ca sigur iti va parea rau mai inainte sa isi atinga fiul. Aaa... si ca uitasem. Nu stii ultima noutate, ranji acesta.

-Ce noutate?

-Domnule Hensen, va anunt ca de cand fiul Nicoletei a fost rapit, aceasta a reluat legatura cu tatal copilului.

-Cezar? intreba el uimit. Pampalaul ala care nu e in stare sa o tina langa el? rase zgomotos.

In intunericul camerei, dantura alba a lui Seth stralucii o secunda apoi se facu din nou negru in jurul sau.

-Pampalau? Alegeti-va cu grija cuvintele, domnule Hensen. Ati auzit de clanul Colombo?

-Bineinteles ca am auzit. Am si facut cateva afaceri cu ei.

-Ce echipa?

-Ce vrea sa insemne asta?

-Sa va explic, se oferi el rautacios. Clanul Colombo cuprinde noua echipe in care sunt cei mai nemilosi si ticalosi oameni ai lumii. Cu care ati facut dumneavoastra afaceri?

-Cu un tip, Cutitarul parca ii zicea.

-Vai, dar nu stiti nici asta. Sammy era conducatorul echipei numarul sapte si din pacate, acum este mort.

-Nu ma intereseaza soarta lui de sobolan.

-Ba cred ca asta te intereseaza. A fost foarte haios sa-ti spun drept. Sammy l-a provocat pe seful lui, conducatorul echipei unu si al intregului clan, poreclit Soimul; i-a bagat pe gat o curva pe care trebuia s-o futa si apoi s-o ucida. Dar vezi tu, seful nu avea sa faca asta pentru ca sotia sa se afla in spital, in coma si nu se stiau cauzele. Cum sa-ti spun, era mai mult moarta decat vie, dar in fine. Soimul nu avea sa faca asta. Avea sa o seduca si sa o omoare. Ceva insa a dat planul peste cap. Sotia lui s-a trezit si a ajuns acasa exact cand el era cu acea curva, dand peste cei doi chiar inainte de a o ucide. Bineinteles ca a vazut totul cu alti ochi si l-a parasit pe Soim, iar acesta, ca o recompensa pentru curva si pentru Sammy, i-a legat pe amandoi de maini si de picioare, le-a pus cate un pai in gura si i-a bagat intr-un mormant, apoi i-a ingropat. Timp de o saptamana, i-a vizitat zilnic la mormantul special sapat pentru ei si le-a povestit cat de multa placere ii place sa-i vada acolo. In final, pierzandu-si rabdarea si vazand ca nu moare niciunul, i-a impuscat de nu mai putin de 50 de ori pe fiecare. Nu a mai ramas nicio particica din corpul lor jegos neacoperit de gloante.

Regina Noptii- CompletWhere stories live. Discover now