6. Intoarcere in trecut

5.4K 285 9
                                    

Imi pare rau de intarziere. Va pup :*

6. Intoarcere in trecut

-Am nevoie la baie, mami! striga micul pungas, incercand sa se smulga din mana mamei sale.

-Antony, ajungem imediat. Nu fi rau, il certa mama lui apasand pe butonul ce inchidea usile liftului.

In parcarea subterana trebuia sa fie ultima usa a liftului, dar nimeni nu stia ca in spatele acesteia se mai afla un alt lift, secret si care ducea adanc sub pamant, unde roscata putea sa il tina pe fiul ei pana va venii Cezar sa ii ia.

Liftul se opri si roscata se intoarse cu spatele la usile inchise ce duceau spre parcare, deschizand alte usi. Il trase pe Antony dupa ea si sigila portile spre seiful ei.

-Mami, ce e aici? intreba cel mic speriat.

-Linisteste-te, puiule! il lua roscata in brate, carand in cealalta mana o geanta plina cu hainele piticului ei. Iti voi arata locul unde mami a petrecut mult timp cand tu te aflai in burtica ei.

-Serios? se agita in bratele ei.

-Da, scumpul meu. Acum stai cuminte sa nu cadem, da? il pupa pe obraz zgomotos.

-Mami!!! tipa el. Stii ca nu imi place asa!

Roscata rase si il mai pupa o data, el razand impreuna cu ea.

Liftul incepu sa se puna in miscare, ducandu-i pe cei doi spre “centrul pamantului”, acolo unde nu avea nimeni voie sa intre, in afara ei.

Antony privea liftul cu un mare interes, imaginandu-si cat de distractiv va fi sa se joace in el sau sa se ascunda cand mama lui nu era atenta.

Acesta se opri brusc si cu un sunet infundat si usile se deschisera, descoperind un hol lung, intunecat. Baiatul isi stranse mainile micute in jurul gatului mamei sale si inchise ochii. Nicoleta pasea usor si atenta in intuneric, pana ajunse la o alta usa pe care o impinse cu piciorul.

In fata lor aparu o camera plina de intuneric, dar roscata lasa jos geanta si apasa pe un intrerupator ce lumina camera. Aceasta era mare, mai mare decat camera in care dormeau in vila, iar baietelul batu incantat din palme, incercand sa se dea jos din bratele mamei sale, reusind.

-Incet, iubire!

-Mami, e asa frumos aici! se invarti el cu bratele in aer. Ramanem? se intoarse spre ea cu ochii mari ai tatalui sau, nevinovati.

Cum putea rezista acelei priviri cand pur si simplu se topea pe picioare? Ei bine, nu putea si nici nu va incerca. Doar el e ingerasul ei, sufletelul ei si ar face orice sa il protejeze.

-Haide, sa dam mancare la bibic! il ridica ea in brate.

-Mi-ai cumparat un bibic? intreba el entuziasmat.

Roscata se stramba de ras.

-Tu esti bibicul! ii fura o gurita mica.

-Mami, se planse el. Sunt baiat mare! se bosumfla, scotand buzita de jos la iveala.

Roscata il privi cu mare dragoste si il stranse in brate.

-Tot bibicul meu esti, pustiule! ii sopti la ureche, iar el o privii.

-Mami..., sopti cel mis si o prinse intr-o imbratisare stransa. Te besc, mami! ii spuse el, exact ca atunci cand era mult mai mic si nu putea sa pronunte corect totul.

Regina Noptii- CompletDonde viven las historias. Descúbrelo ahora