Capitolul 23

6.1K 402 8
                                    

  Vreau sa continui? Asta te-a intrebat si el desteapta lu' papuc, imi ranusa o voce in cap. Pana la urma nu-l voi mai vedea vreodata, nu? Ce am de pierdut, nu?Ca si raspuns aleg sa-l trag trag de tricou stivindu-i buzele cu ale mele.

-Asa sa fie, imi sopteste la ureche si apoi incepe sa coboare usor pe gatcu saruturi mici si umede in asa fel incat sa-l doresc cu ardoare.

Is strecoara mainile din nou pe sub tricou ridicandu-l usor ca mai apoi sa ajunga ca prin minune pe podeaua camerei lasand la vedere sutienul ce imi punea in evidenta pieptul. Daca te-ar vedea Luke in momentul asta ar zice ca esti o curva, constiinta tampita... El nu este aici , este ocupat cu panarama liceiului si eu nu ii mai apartin.

Nick se desprinde din sarut pentru a lua o gura de aer, iar eu ma ridic o data cu el aruncandu-i la randul meu tricoul, dar..

-Usa!?

-Ce-i cu ea? ma intreaba confuz.

-Inchide-o!

-Am inchis-o cand am intrat stai calma, spune si eu raman surprinsa.

-Cum adica ai inchis-o? Tu ai venit cu ideea de a mi-o trage? il privesc cu o spranceana arcuita.

-Nu, venisem sa vorbim si nu am vrut ca Jul sa ne deranjeze...

-Bafta ta, treci aici, ii spun si-l trag de pantaloni deschizandu-i cureaua, apoi si pantaloni,iar el ma scapa si de ultima bucata de material ce il impiedica din a-mi gasi boxerii ce completau setul de lenjerie intima.

Il las sa faca contact cu salteaua si imi revendic locul de deasupra sa cu mandrie scapand si de bucatica de material de imi acoperea "sufletelul" si il las cateva secunde sa ma admire ca in momentele ce urmeaza se ma tarasc pe trupul sau lucrat asemenea unui sarpe lasand si eu la randul meu o urma fina de saruturi incinse pana la zona gatului unde decid sa imi marchez teritoriul si il musc usor la inceput apoi sa imi infig dinti putin mai tare primind ca recompensa un geamat de durere pe care il "consolez" cu un sarut pasional si...

*Perspectiva lui Luke*

-Josh da in puii mei televizorul mai incet, ce naiba, tu ai probleme cu auzul? Te-s fatat ma-ta surd? strig din toti plamani la plodul din canapea.

-Hai frate, tu esti moartea pasiunii sa mor eu, se plange plodul si da televizorul mai incet.

-Da si ce mai pasiune ai, imi vine sa-mi mangai in fiecare seara scula cu patentul la ce relatie amoroasa ai, continui eu pe un ton ironic.

-Ce sunt eu vinovat ca tu nu esti in stare sa vezi un meci de fotbal, de fapt esti doar ca tu dai pe mut si admiri perdeaua de la ma-ta din spatele televizorului, imi comenteaza acesta afisand un zambet tampit, exact ca el de altfel...

-Ha ha ha, ce amuzant esti, du-te dracu' de gay.

-Daca eram gay nu mai eram aici cu tine, spune el ridicandu-se de pe canapea.

-Si de ce ma rog nu erai?Ca doar sunt genul tau.

-Nu, nu esti, raspunde scurt.

-Ohh, serios?! Si de ce ma rog nu sunt? intreb curios, dar de ce oare m-ar interesa pe mine chestia asta, sunt tampit, m-a tampit de fapt...

-Pentru ca tu esti genul: multi muschi, creier putin. Nu, de fapt esti genul: creier mult si totusi tampit, se corecteaza razand.

Imediat se aude usa, bineinteles ca este Jane, ca fara ea nu putea sa priveasca meciul, in fine... In ultimele zile am fost praf doar acum sunt ceva mai bine pentru ca nu am mai pus pic de bautura in gura dupa ce am muscat din scari de doua ori si spre norocul meu nu am patit nimic, a treia oara nu vreau sa risc... totul este distrus, mai exact eu sunt distrus de cand a plecat Hope. Daca as avea sansa sa o mai vad o singura data i-as spune tot ce am simtit, simt si ce voi simti in viitor pt ea. Ma rog...

Domnișoara Moore Vol. I |FINALIZATĂ|Where stories live. Discover now