Capitolul 24

5.8K 383 4
                                    

   *Dupa 3 zile*

-Esti gata? Ma intreaba Nick punandu-si  mainile in jurul taliei mele si ma saruta usor pe obraz.

-Da,raspund scurt.

    Acum suntem in fata unei usi de dimensiuni impresionante din mesteacan, ma exact in fata salii de judecata unde judecătorul imi va decide soarta... usa se deschide si pășesc cu greu alaturi de Nick si parintii mei împreună cu Fabian, sper sa merg acasa.

    *O ora mai târziu*

-Nu ai idee cat de recunoscător itu sunt  James, ii spune tata avocatului nostru.

-A fost o onoare ca va cunosc și tu,spune aratand spre mine, ai grija ce mai faci si încearcă sa nu mai intri in nici o belea.

-S-a facut sefu', spun eu amuzata de fata lui apoi ne luam la revedere si ne îndepărtăm de acesta.

-Mergem acasa? intreb cu o fața de miloaga.

-Mergem acasa dovlecel.

-Ti-am zis ca nu sunt o leguma,sar repede la tata.

-Hey, imi atrage atenția Nick.

-Te așteptăm la masina, imi spune mama.

-Ok,spun si ma intorc cu fata spre Nick. Am reusit!

-Da ai reusit! spune dezamagit, iar eu imi pum mana pe obrazul sau mangaindu-l. O sa-mi fie  dor de tine.

-Si mie de tine și vreau sa stii ca te aștept in vizita oricând,doar sa-mi dai un telefon.

-Serios?spune uimit.

-Serios?! Si iti mulțumesc pentru ca mi-ai aratat ca nu toți băieții sunt retardati și pentru ca ai fost un dulce,ii spus zâmbind si ma ridic pe vârfuri pt ai da un sarut scurt.

-Mi-a facut plăcere sa stii si chiar voi veni sa te vizite, nu scapi asa usor de mine "dovlecel", se strâmbă strângându-ma in brate.

-N-o forța că dormi pe preș,ii atenționez eu. Trebuie sa plec, te iubesc!

-Si eu te iubesc și sper sa ne vedem curând!

   Am plecat ai l-am lasat acolo... sunt in mașina părinților mei ai suntem pe cale sa ieșim din Chicago. In ciuda faptului ca am fost forțata sa vin aici, imi pare rau ca părăsesc acest oras, mai ales ca-l las pe Nick în urma si totodată mi-a facut placere sa le cunosc pe Em si pe Julie.

  Ca tot veni vorba de ele, imediat ce si-au terminat bagajele au iesit pe usa trantind-o cu putere lasandu-l pe Fabian sa se dea cu capul de toți pereții din casa,iar a doua zi a primit cererea de divorț, ce sa-i faci dacă a fost prost...

    Pe tot parcursul drumului am vorbit cu mama ai din când in când mai vorbea si tata, dar ma mult era atent la sosea. Acum dupa un drum foarte lung am ajuns acasă, cum am ajuns in sufragerie am îmbrățișat canapeaua si acolo am adormit,eram obosita,bine?!

  -Dovlecel... hai trezește-te!

-Nu sunt portocalie și mai lasă-ma încă 2 minute ca numai ce m-am pus si eu aici,murmur eu lipsită de vlagă.

-Asta ai facut ieri puiule,acum trebuie sa te ridic ca e  ora 14:00 si avem tone de haine de despachetat,imi spune mama,ciudat...doar tata imi spunea așa.

-Ai rabdare încă 2 minute... spun mai mult pt mine si ma rostogolesc jos pe parchet. Fuck, ce doare la naiba!

-În sfârșit te-ai trezit!spune tata râzând pe sub mustăți  si ii arunc o privire răutăcioasă.

    Dupa ce m-am ridicat de jos am fugit la baie cu scopul de a face un dus, vezi sa nu ca m-am inchis in baie si am umplut cada cu apa și spumă apoi am scapat de haina pentru a ma relaxa in cada.

-Domnișoară a trecut o ora, ție cât iți ia sa faci un dus?  Il aud pe tata revoltat de pe parte cealaltă a ușii facand crize.

-Gata,gata vin acum,doar am scăpat săpunul jos,spun razand.

-Norocul tău ca nu erai la pușcărie.

- Misto gluma,spun ironică ieșind intr-un halat roz si pufos.

-Știu, nu-i așa?! Acum lasa asta, mama ta a zis ca in 2 ore să termini de despachetat ca cina va fi gata,spune coborând pe scări.

-Aham...

     Sa incepem joaca, ma schimb rapid de halat și imi iau un pantalon de trening gri, un maieu alb largut cu o lenjerie intimă roz  si o coadă de cal făcută in fugă.

    Trag cele 3 valize imense pe scări fara ajutor bineînțeles... in camera cat mai aproape de șifonier si încep sa scot:haine, parfumuri, accesorii,pălării,pantofi de toate felurile si nelipsitele machiaje pe care le-am luat doar pentru ca trăgea Julie de mine...

     Timpul a trecut repede si am terminat si "aranjatul" hainelor,le-am aruncat acolo  pe rafturi,ma mir ca nu a dat pe afară. .. Cina numai cina n-a fost ca am ras de am rupt cu ai mei si m-am înecat de cateva ori,am crezut ca mor, ce mi-au lipsit tata si glumele sale ...

-Eu am plecat sus ca nu mai pit sunt praf,mor de somn,ne vedem maine, bine?

-Sigur scumpo,dar nu uita ca maine mergi la școală,am vorbit cu directoarea sa le spuna profesorilor nu aduca vorba de tine pt ca mi-ai zia ca vrei aa le faci o surpriza prietenilir tai!

-Mulțumesc mama,va iubesc! Le spun zambind apoi sa întorc pe călcâie si urc pe scări.

    Mâine e ziua decisivă,deabea aștept să-i văd fața dobitocului si totodată si pe  Josh si pe Jane pt ca de ei chiar mi-a fost dor...

     E dimineață ai soarele  e enervant... trebuie sa învăț să trag draperiile. Ma dau repede jos din pat ai merg spre baie.  Fac un dus,chiar un dus nu ca ieri. Imi fac ai rutina zilnica  si deschid usile șifonierul care sta sa dea pe afara din care aleg o pereche de sandale cu platforma, o rochiță  bej alaturi de o geanta in care  imi arunc cate ceva pt școală.

-Aloha  lume,ii salut pe ai mei si ma pun la masa si incep sa mănânc clătitele delicioase din farfurie.

-Neata puiule,spune mama punându-mi un pahar de suc de portocale in fața.

-Ce fac fetele mele? intra si  tata in bucătărie.

-Bineee,raspundem amandoua in cor.

-Tu nu întârzii la școală domnișoara? Ma mustreaza tata.

-Ba da si asta vreau pentru ca  vreau sa le fac o surpriza.

-Aham...mormăie mama.

     După ce termin de mancat imi apuc geanta si ies pentru ca  mai sunt 10 minute si se suna.

    Sunt in fata școlii la vreo 3 minute dupa ce sa sunat si merg liniștită pe hol pana in fata clasei. Deschid usa si pasesc cu capul sus,nimeni nu-mi observă prezenta pana cand ...

-Domnișoară Moore ai întârziat,spune profesorul si toți colegii întorc capul printre care se aflau si prietenii mei:Jane si Josh alături de Luke.

     

◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇

Îmi pare foarte rău că am întârziat cu acest capitol♥♥

Domnișoara Moore Vol. I |FINALIZATĂ|Where stories live. Discover now