Capitolul 26

6.1K 383 10
                                    

  Ies imediat din clasa si ma îndrept către singura persoana care stie despre ce fime este vorba.

-Hei pui, spune Katherine zâmbind,proasta...

-Ce filmulete i-ai trimis lui Hope si sa dea naiba sa negi ceva ca iti rup capul.

-...

-Katherine!tip de tot liceul m-a auzit. Spune o data ce mama dracului ai facut ca nu m-ai am răbdare.

-Pai... nu i-am trimis nimic e ea nebuna,spune dând din mana nepăsătoare si o prind strangand-o tare.

-Ti-am spus ca n-am chef de gesturile tale, asa ca spune ce ai facut ca sunt un in stare de orice, ii spun pe un tin amenințător strangand-o de mana,iar acesteia ii scapa un scâncet.

-Auu,ma doare...

-Atunci incepe sa vorbești!

-Las-o in pace bruto!se aud si "prietenele" ei din spatele meu si ca sa le aduc la tacere dau un punm de toata frumuserea in dulapuri simtind-o si pe aceasta tresărind.

-Cand erai batut si s-a intamplat ce s-a întâmplat ai primit multe mesaje si cateva apeluri, iar prin mesajele primite mi-am dat seama cine era si auu,spune din nou cand o strang, si i-am trimis ce banuiesc ca te-a facut sa vii aici si ti-am sters mesajele si apelurile fiind sigura ca ea nu va mai vrea sa vorbească cu tine, acum da-mi drumul pana nu tip.

-Numai sa incerci! marai printe dinti.

-Aju... incearca ca tipe dar imediat ii pun mana la gura si o trântesc de dulapuri.

-Si o curva, asta esti si daca te mai prind la 2 m de mine sau de prietenii mei, inclusiv de Hope, ma jur ca vei regreta, inteles? ii explic cum sta treaba si aceasta ma aproba doar printr-o inclinare aprobatoare a capului, apoi ii dau drumul si trec printre cele două papusi ale ei lovindu-le oe amandoua cu umerii.

    Intru in cantina cu o directie clara, Hope. Iat-o stand la vechea noastra masa alaturi de cei doi "J" si acolo merg si eu.

-Hope lasa-ma sa iti explic,ii spun apucandu-i umarul cu grija si o simt cum se încordează.

-Nu crezi ca ai facut prea multe ca sa mai explici ceva?  ma intreaba Jane, iar Josh da ironic din cap.

-Hai sa te aud ce ai de zis, spune Hope facandu-le semn celor doi ca se descurca.

-Legat de ce s-a intamplat cu Katherine, era mai mult decat beat, eram mort ca ai plecat si a profitat, nici macar nu stiam ca era acolo iti jur pe ce am mai scump ca nu te-as fi inselat niciodată si mai ales cu ea, ce naiba, credeam ca ma cunosti mai bine de atat?! ii spun rapid si apoi trrg o gura mare de aer încercând sa nu rup contactul vizual.

-Ai terminat? ma intreaba si eu o aprob din cap, iar in secunda urmatoare  primesc un pumn de toata frumusetea care-mi intoarce capu la 90°,cred ca mi-a mutat maxilarul!

-Asta pentru ce a fost asta, dar de fapt mi-am meritat-o si mai merit. M-ai iertat? o intreb cu reținere.

-Sigur, raspunde zambind si dau sa o strang in brate, dar printr-o miscare  rapida ma pune la pământ  cu ea deasupra mea. In clasa ti-am zis ca nu vreau sa ma mai atingi vreodată si tocmai asta ai facut! Cat de ipocrit sa fii ca sa ai tupeul de a crede ca te iert?

-Vai da ia uite pe cine avem noi aici! se aude o voce masculina din multimea care ne priveste.

   *Perspectiva lui Hope*

   Ridic capul carte culoarul creat de colegi si il privesc pe posesorul acestei voci.

-Nick... soptesc zambind

-Nick?! spun Jane si Josh la unison alaturi de Luke mirati.

    Nu mai stau pe gânduri mult timp si ma ridic in cel mai scurt timp de pe nenorocitul de Luke si fug catre Nick sarindu-i in brate si il strang cu toata forța le care o am la inceput  ca mai apoi sa ma las usor in bratele puternice ale acestuia facand ca imbratisarea sa devina placuta in momentul in care imi indes fata in pieptul acestuia.

-Si mie mi-a fost dor de tine Hope! imi spune acesta  ranjind cand imi scot capul de acolo cu toate ca as mai fi vrut sa mai stau.

-Si mie mi-a fost dor de tine iubitule, ii spun bland si apoi imi lipesc buzele de ale lui in cel mai tandru dar totodată si salbatic mod cu putina  incepand un joc placut.

-Iubitule?! se aude Luke din spate.

      Nu putea el sa taca oare? Ma dezlipesc usor de Nick privindu-l in ochii si amandoi zâmbim.

-Trebuie sa-ti prezind niște prieteni si apoi ai de dat niate explicatii domnule! ii spun la fel de bland ca mai devreme.

-Daca voi da explicații ca acum, te asigur ca va cel mai lung interogatoriu al meu! imi spune facandu-mi cu ochiul si zâmbesc instantaneu, apoi il trag dupa mine in linistea lăsată in sala.

-Toata lumea la treaba lor, strig si le fac semn sa nu se mai holbeze si aceștia ma asculta.

-Jane,Josh el este Nick, Nick acestia sunt prietenii mei Jane si Josh, fac prezentările cu mâinile jazz.

-Deci ei sunt?! Încântat! spune din da mana cu cei doi.

-Si noi, raspund ce-i doi la unison.

-Hope ce mama naibi este asta? ma intreaba Luke trăgându-ma de mana.

-Ti-am spus sa nu ma mai atingi si el este iubitul meu, persoana care mi-a fost alaturi cand tu ti-o trageai cu spalacita aia! ii raspund serioasa si deabea ma abtin sa nu-i mai dau una pentru ca Nick ma apuca in momentul asta de talie punându-si mainile pe abdomenul meu si imi aplica un scurt sarut pe crestetul capului.

-Ia-ti mainile de pe ea nemernicule,maraie Luke la barbatul de pieptul caruia sunt lipita mai tare.

-Tu sa nu-i spui ce sa faca in legatura cu mine pentru ca ti-ai pierdut acest drept de mult, ii spun razand. El a fost acolo pentru mine, mai exact din momentul in care am primit mununatiile de poze...

-Dar...

-Niciun dar, vrei sa fii iertat? il intreb si acesta aproba usor din cap. Atunci publica acel filmulet alaturi de pozele pe care ti le voi da, ii răspund scurt, daca nu nu ma mai deranja, continui si ma întorc spre Nick pentru ai da un sarut cast  doar din dorinta de ai simti buzele moi.

-Nu crezi ca e prea mult? ma intreaba dupa ce ma las jos.

-Si eu am suferit si mai mult decat am lasat sa se vada la exterior, crede-ma o merita... Si Luke, te voi cauta cand va fi momentul, spun cu fata la Nick stiind ca celălalt ma asculta.

-Peste o ora ne vedem in fata scolii ca avem de discutat. La tine este cineva?  il intreb ridicand  din sprâncene.

-Nup, imi raspunde scurt, sa inteleg ca vom avea ceva mai mult decat m-am gandit, ha?raspunde afișând o fata nevinovata.

-Poate... ii raspunde privindu-i buzele pe care le gust de îndată.

  

Domnișoara Moore Vol. I |FINALIZATĂ|Where stories live. Discover now