Capitolul 27

7.3K 373 2
                                    

  Stau pe banca si il aștept pe Nick sa iasa din liceu. In mod normal ar  fi trebuit sa fie invers...
-Esti gata?
-Vai doamne  ce ti-a luat atat, te misti mai greu decat mine la ora de sport cand profu' anunta proba de forta...
-Eh... ma ierti tu imediat ce incepe interogatoriul, imi răspunde sigur pe el si ma saruta scurt apoi imi ia cu grija mana într-a lui pornind la drum.
     O data ajunsi in fata ușii acesta isi scoate cheile deschizând usa de un alb imaculat si imi face semn sa intru. E o casa draguta , aranjata cu bun gust. Ceea ce ma atrage este canapeaua rosie din piele pe care ma arunc imediat ce-l apuc si pe "prietenul" meu facandu-l sa ma prinda in brate.
-Acum scuipa tot individule, cum ai ajuns aici?
-Pai... sa incep cu inceputul, nu? ma intreaba si eu il aprob repede din cap zâmbind.  Imediat cum ai plecat tu, eu am ramas cu nebunul ala in casa si cum tu mi-ai spus ca te intorci acasa am sunat-o pe mama si am întrebat-o daca nu cumva pot veni si eu acasa, nu voiam sa te las singura, poti sa-i spui tu cum vrei! Fa-ma ciudat, dar n-am putut sta departe si punct.
-Awwww ce drăguț... si mie de ce nu mi-ai spus ca esti din același oras cu mine?
-Pai la inceput nu stiam, iar dupa... am vrut sa fie o surpriza.
-Ahamm... marai si ii cuprind gatul cu bratele ca sa-l trag imediat spre buzelele mele,dar se oprește la vreo 2 cm reușind sa-i simt respirația calda.Ce?
-Cu mine am terminat, acum tu! imi raspunde si imi da un sarut mai sa ma chinuie pe buze si revenim la pozitia initiala  cu o distanta mai mare intre noi. Vreau sa te rog ceva...
-Ce? S-a întâmplat ceva?
-Nu...
-Atunci... hai roaga-ma ca fac orice pt tine si tu stii asta.
-Vreau sa o lasi balta cu postarile ăluia pt ca nu vreau sa te vad facand asta...
-Pff... imi scapa printre buze cand ma las cu capul pe spate.  Dar...
-Fără dar, cu toate ca a facut ce-a facut nu a fost frumos sau neortodox sau cum vrei sa-i zici tu... nu vreau sa te cobori la nivelul ei de spalacita,poti face asta pentru mine? ma intreaba cu un mic zambet in coltul gurii atintindu-ma cu privirea.
-Vedem, nu promit nimic, acum te rog si eu ceva, daca am terminat asta, spun arătând spre noi mai exact spre interogatoriul lu' peste, hai sa incepem si partea cealalta a discuției.
-Ce par... vrea sa ma intrebe dar il opresc cu buzele poziționându-mi picioarele printr-o miscare rapida da o parte si alta a trunchiului lui.
-Acum. Daca nu vrei ca doamna mama ta sa te gaseasca calarind o fata in living ar fi frumos sa urcam la tine sau mai bine zis sa urci pentru ca eu jos nu ma dau, asa ca baby ... sus...
     Nici nu cred ca am apucat sa clipesc ca acesta si-a lipit buzele pe gatul meu  aplicând cateva saruturi delicate mergand cred ca spre niste scari pentru ca se pare ca urcam, dar acesta nu se opreste din ceea ce face si la scurt timp ma "capseaza" apoi isi plimba limba peste locul muscat si sunt izbita de o usa. Asta ma face sa-l strang mai tare simțindu-l cum crește,  apoi usa se deschide si mana lui dreapta ma strange usor de fund in timp ce cealalta se  ocupa cu fermoarul rochiei. Imediat fac contact cu salteaua cu acesta poziționat ca si cum ar face flotări deasupra mea.
-Dar vai ce discutam, șoptesc razand peste buzele sale rozalii pe care le fac sa mi se supună printr-un sărut ce ne lasa fara aer făcându-ne sa ne despărțim pt putin si profitam de moment pt a scapa de hainele ce ne incomodeaza,dar nu pentru mult timp ca revenim la sărutat, muscat,gemete de placere si extaz...
  
         *Perspectiva lui Luke*
-Inca ma doare spatele, ii spun lui Josh lasandu-ma pe suprafata cumoda a canapelei.
-Asa iti trebuie pentru ca esti un dobitoc, nimic altceva...
-Ba frate, termina ca deja ma freci la icre cu asta, crezi ca nu stiu? ma răstesc la el.
-Ma bucur ca știi! Cum mama naibii sa faci aşa ceva si mai ales cu aia?
-Nu-mi aminti, imi e destul rau ca acum e cu ala si nu cu mine.
-Nu-mi pasa de ce vei face in privința ei pt ca nu te ajut in niciun caz, mai ales ca ti-ai facut-o cu mana ta cand totil era bine si frumos ca sa nu mai spun perfect intre voi,dar eu trebuie sa fug acasa ca am niste treaba,imi spune in timp ce se  indreapta  catre usa cu pasi mărunți. Pa!
-Pa, răspund sec si ma las pe canapea.

     ~Dimineata~
   *Perspectiva lui Nick*
 
   Simt o adiere usoara de aer cald pe piept si ceva pe obrazul drept.
-Hmmm...marai usor.
-Neata pui, o voce gingasa spulbera tacerea, Hope...
-Hei iubire, ii raspund si eu la salut si cu mana stanga pipăi patul pana cand dau de plapanda faptura pe care o apuc de mijloc trăgând-o mai aproape.
    Picioarele ei catifelate se amesteca cu ale mele, apoi mana ce i se odihnește pe obrazul meu facand usoare miscari o iau cu mana dreapta cu o indrept spre buze pupandu-i podul palmei.
-Asta da dimineata, sa ma tot trezesc asa, soptesc in timp ce mana mea se plimba stinghera pe spatele ei si mana ei urmand-o pe a mea, doar ca abdomenul meu  facand cerculețe.
-E bine sa vrei, spune Hope ridicandu-se deasupra mea si se apleacă lent lasandu-mi cate un sarut de pe abdomen in sus pana la buze unde se opreste si ma tachinează facandu-ma sa...
-Opaaa, cineva s-a trezit cu chef de viata in dimineața asta, spune raznad din scobitura gatului meu de unde si musca, ce semn o sa am...
-Pai tu ce crezi, ca este usor ca stai cu o fata îmbrăcată asa peste tine e usor? ii spun imediat asezandu-mi mainile pe coapsele ei si doar printr-o simpla miscare ma poziționez  peste ea.
-Mrrrr... da ce avem noi aici? se pisiceste zambind.
-Ce nu avem noi aici?! zic si eu. Cat e ceasul?
-Este 6:15, imi raspunde imediat. Dupa ce te schimbi si faci un dus trebuie sa mergem la mine sa ma aranjez si eu ca nu pot sa merg asa la scoala.
-Pff si eu care speram sa mai stam putin... ma milogesc.
-Pai eu am de la 9 si din cate am vazut pe aia, spune si arata spre orar, si tu tot la 9 asa ca avem timp de stat doar ca la 7:30 trebuie sa mergem acasa ca mama face clatite si i-am spus ca vii si tu cu mine, continua ea cu un zambet ștrengar si isi musca buza de jos.
-Deabea astept, acum... sa stam ca am un chef, ii spus ranjind trăgând cearceaful peste noi, iuhuuu! tip si ea începe sa rada.
-Esti nebun... asta e tot ce apuca sa-mi spuna pentru ca discutia a început...

Domnișoara Moore Vol. I |FINALIZATĂ|Where stories live. Discover now