Hoofdstuk 3 ~ De Eikel

26 2 0
                                    

"Ze mag niks tegen de pers zeggen." zegt Liam alsof ik er niet bij zit, en zo gaat dit nou al een tijdje. Het lijkt alsof alleen Simon goed genoeg is voor hem. Ik kijk m'n vader aan en hij heeft een gespannen lach op zijn gezicht. Naast hem zit Havi, zij heeft een vriendelijke lach op haar gezicht en ik zucht diep. 

Wat heb ik mezelf aangedaan? Misschien had ik moeten wachten met het tekenen van het contract totdat ik Liam had ontmoet. Ik weer zeker dat ik dan allang weer thuis zou zijn. Ik had maar een woord uit die mond hoeven horen komen en dat was voor mij genoeg geweest om "absolute niet" te zeggen tegen het contact en al dit doen alsof we iets zijn.

"Havi moet er voor zorgen dat ze niet tegen paparazzi zal praten," gaat Liam door, hij praat ook over Havi alsof ze niet in dezelfde kamer zit. Het is onverdraagbaar.

"Ze is geen idioot en ze zal niet je imago verpesten," zeg ik kortaf en hij kijkt me nauwelijks aan, hij geloofd duidelijk niets van wat ik zeg. Mijn vuisten zijn zo samengeknepen dat mijn knokkels wit worden en de enige reden dat ik deze popster nog niet heb aangevallen is vanwege mijn vader.

Dit moet het grootste bewijs zijn van dochterliefde in de geschiedenis.

"Dan hoop ik op z'n minst dat ze goed is in bed. Daar heb ik omm gevraagd," mompelt hij en ik voel niet alleen mijn wangen rood worden, ik voel ook woede opkomen in mijn buik. Ik zie nu rood en ik ben bang dat ik hem echt ga aanvallen.

"Maak je geen zorgen Liam, Belle doet alleen maar alsof ze je vriendin is. Ze heeft een baan en we zullen er voor zorgen dat de paparazzi van haar weg blijft, tenzij jullie samen zijn," gaat Simon verder en dat stelt Liam gerust. Ik probeer alleen maar op mijn ademhaling te letten.

Wat denken ze dat ik ga doen? Slecht over Liam praten? Ze vertellen wat voor een eikel het is? Dat zou ik niet doen! Ik teken een contract waarin staat dat ik moet doen alsof ik zijn vriendin ben, waarom zou ik slechte dingen vertellen over mijn 'vriendje'? Ik ben geen idioot hoor.

"En ze moet een contract tekenen waarin staat dat ze geen slechte dingen over me gaat zeggen zodra dit over is," eist Liam en nu ben ik er klaar mee. Dit is de druppel.

"Even dat je het weet," ik hef mijn stem en kijk hem boos aan. Hij draait zich om en zijn ogen kijken die van mij aan, niet onder de indruk. "Ik ben geen sletterig meisje die je van de straat plukt. Ik heb manieren, ik heb fatsoen en en het maakt me niet uit hoe gemeen je bent, ik zal niks tegen iemand zeggen want het gaat hun niks aan!"

"Het gaat hun juist wat aan," zegt Liam en ik rol mijn ogen.

"Nee, het is hun manier van geld verdienen, daar zit een verschil in. En ik ben niet zo'n laag persoon om jou leven te verkopen als vuile was. Je hebt het recht niet om te denken dat ik zoiets zou doen," meld ik kwaad.

"Je hebt een contract ondertekend zodat je mijn vriendin kan zijn, dat zet je niet echt in een goede plaats," zegt hij met een arrogante toon en ik zie alles weer rood worden. Ik ben echt heel erg kwaad.

"Ik ga dat zeker weten niet doen! Jij bent degene die om een vriendin vraagt, dus jij bent echt niet veel beter," beschuldig ik hem en hij lacht schaapachtig.

"Dus we zijn er twee van dezelfde soort dan," meldt hij en ik sta op het punt om hem te vertellen dat wij totaal niet hetzelfde zijn maar dan onderbreekt Simon ons.

"Gewoon om er zeker van te zijn, Belle, zou je alsjeblieft een akkoord willen tekenen dat je nooit iets over Liam zal zeggen? Ik weet dat je dat niet zou doen, maar het isom Liam gerust te stellen," smeekt Liam me en ik kan de wanhopigheid in zijn ogen zien. Hij weet dat hij nu te maken heeft met de meer volwassen persoon hier en dat ik de enige ben die dit serieus neemt.

Brave Bold Belle (ft. Liam Payne) {DUTCH}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora