Hoofdstuk 5 ~ Verjaardagsfeest

16 3 0
                                    

Liam loopt met enorm veel zelfvertrouwen naar binnen en daardoor kan je zien dat hij het gewend is dat zoveel mensen foto's van hem maken. Voordat we bij de deur aankomen kijk eens goed naar Liam. Hij draagt een wit shirt, een donkere broek en lichtbruine schoenen die ik normaal niet zo leuk zou vinden voor een man, maar bij hem staat het verassend goed. Zijn haar is een rommetlje en het ziet eruit alsof hij net uit de douche stapt, ik bijt op mijn tong omdat hij er echt best knap uitziet. Heel erg knap. Niettemin, ik ben nog steeds beledigd dat hij me er 'lekker genoeg' uit vindt zien. Hij mag er dan wel heel goed uitzien, hij is nog steeds een eikel.

"Mijn vriendin," zegt Liam tegen de bewaker, die knikt alleen maar en laat ons naar binnen.

Binnen is een feest aan de gang. Zo simpel is het. Een druk feest. Overal zijn mensen, er is een dansvloer, een dj op een podium dat boven iedereen uitkomt zodat hij goed kan inschatten welke muziek hij moet draaien. Een bar met veel mensen om drankjes in te schenken en nog meer mensen die drankjes bestellen staat aan de andere kant. Er zijn verschillende secties in de club, aan de ene kant sofa's en privé hoekjes aan de ene kant en tafeltjes waar bediendes bestellingen rondbrengen aan de andere kant. Ze schreeuwen, roepen en lachen hardop. Niemand schenkt hun aandacht aan ons.

Liam legt zijn hand op mijn heup en dat brengt me terug naar de realiteit, ik was weggedwaalt in de felle lichten dat het feestje hier compleet maken. Hij leunt een beetje naar me toe en fluistert in mijn oor.

"Ik ga je voorstellen aan Andrew. Het is zijn verjaardag dus aardig zijn," waarschuwt hij en ik rol met m'n ogen.

"Ik ben niet zoals jij," antwoord ik en hij neemt een stapt terug en kijkt me aan met een geamuseerde lach op z'n gezicht. Ik probeerde niet grappig te zijn, ik beledigde hem.

"Probeer een beetje charmant te zijn, okay?"

Ik rol nog een keer met mijn ogen terwijl hij me naar een prive hoekje leidt waar een jongeman zit en is omsingeld door 4 meiden en nog 2 andere mannen. Ze lachen hard en hebben glazen in hun handen. Ik weet bijna zeker dat ze allemaal dronken zijn. Ze zien er in ieder geval dronken uit.

Zodra ze Liam aan zien komen lopen gaan ze allemaal juichen alsof de zon net is opgekomen. Ik ben onder de indruk want Liam is niet eens de jarige.

"Hey guys, dit is Belle, mijn nieuwe vriendin," Liam stelt me aan zijn vrienden voor met nog steeds zijn hand op mijn heup, totdat hij een bediende aanspreekt en een flesje bier pakt.

Een man met donkere huid en een geweldige afro staat op en loopt naar me toe met een lach op zijn gezicht. Hij is lang en stevig gebouwd, tattoos over zijn hele arm verspreid en ik zie er ook een paar op zijn nek. Hij lacht en zijn tanden zijn stralend wit en perfect.

"Hoi! Dus het was geen grap dat Liam een nieuwe vriendin heeft. Ik ben Andrew," stelt hij zichzelf voor en ik lach naar hem.

"Leuk je te ontmoeten en gefeliciteerd! Ik zie dat je het naar je zin hebt," zeg ik en de lach op Andrew zijn gezicht wordt nog groter.

"Dankjewel! Nu wordt het gezellig. Het is open bar dus je kan pakken wat je wilt en als Liam dronken wordt bellen we wel een taxi voor hem. Geen zorgen."

"Oh super! Ik was al een beetje nerveus aan het worden maar nu kan ik ook drinken! Ik dacht dat ik op hem zou moeten passen," grap ik en Andrew lacht.

"Man, ze kent je nu al!" Zegt Andrew tegen Liam die ons al de hele tijd aan het aankijken is. Ik merk op dat zijn flesje al leeg is. "Maak je geen zorgen Belle, dit feestje is lichtgewichten-proof. Dus hij zal zichzelf niks aandoen vanavond."

Brave Bold Belle (ft. Liam Payne) {DUTCH}जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें