A Big Surprise!

6 0 0
                                    

Sasuke kon dat echt niet menen. Trouwens, mocht hij er niet zijn of ziek zijn zou ik meteen aangevallen worden.'M- maar Sasuke.. Gaat dat de hele zaak niet verergeren?' vroeg ik dan. Sasuke schudde zijn hoofd en glimlachte.'Mensen pesten is iets heel gemeen. Sakura denkt dat ze mij kan krijgen. Ze zit fout, ik heb een hekel aan pesters.' vertelde hij. Ik keek hem aan, ik begon op een bepaald moment te blozen. Ik keek naar beneden en glimlachte.'Je moest dit echt niet doen, maar... Toch bedankt.' zei ik en keek hem aan met een lieve glimlach. Sasuke glimlachte terug.'Alles voor het groentje.' Hij gaf mij een zachte boks tegen mijn schouder.'Kom, we gaan verder werken.' Ik wreef over de zere plek en werkte dan mee aan de oefeningen.

Ik stond te button bashen. Zo hard mogelijk om van Sasuke te winnen bij Tekken. Ik gromde.'Ik ga van je winnen! Mijn wil zal geschiede!' riep ik en viel bijna achterom van het te wild bewegen. Sasuke lachte.'Je bent grappig als je gamet.' gaf hij toe.'SSSHHHHT!' suste ik en button bashete weer.

Op het einde van de duel zuchtte ik. Sasuke lachte.'En jij ging winnen?' vroeg hij.'Ik ging bijna winnen! Bijna!' jammerde ik en legde de console neer. Hij gniffelde.'Ik zie het.' zei hij.'Tsk, je had mij moeten laten winnen, dan had je de blije ik gezien.' Ik grijnsde en keek hem aan.'Chinatsu, ik zou het niet kunnen, jou laten winnen. Dat zou voor mij een hel zijn.' lachte hij.'Ha-ha.' zei ik en grinnikte dan.'Sasuke! Gaat Chinatsu blijven eten of niet?' hoorde ik Itachi roepen. Beiden keken we naar de klok.'Al 18.30?! Dude, tijd vliegt.' zei ik kalm.'Moet je naar huis?' vroeg hij. Ik schudde.'Niet perse. Mam is naar Europa, papa is er nooit.' zei ik. Sasuke knikte en wou antwoord geven.'Maar, ik ga jullie niet blijven lastig vallen. Ik ga mijn spullen opruimen en naar huis gaan.' zei ik en glimlachte.'Maar, dat moe-' 'Sasuke, ik ben heel irritant als ik te lang blijf.' Ik ruimde mijn spullen op en keek Sasuke aan.'Itachi, Chinatsu blijft toch eten!' riep Sasuke.'Baka!' gromde ik. Hij haalde zijn schouders op.'Wie zegt dat ik je buiten wil?' vroeg hij. Ik bloosde.'Trouwens, ik denk dat Itachi je graag wilt leren kennen.' zei hij en glimlachte. Ik zette mijn spullen neer.'Goed,' Ik stak mijn handen in de lucht, als teken van overgave.'ik blijf hier tot 22 uur maximum.' zei ik. Sasuke knikte tevreden. We gingen naar beneden en ik zag Itachi in de keuken.'Sorry voor de last.' zei ik toen hij mij aankeek.'Maak je niet druk, Chinatsu. We krijgen toch amper bezoek van Sasuke's vrienden over de vloer.' zei hij en glimlachte. Ik knikte en glimlachte.'En Sasuke, is je kamer proper?' vroeg hij. Ik kreeg weer die vieze gedachten. Yay...

Sasuke had door waarom Itachi zo deed.'Nii-san! Straks heeft Chinatsu nog een trauma!' zei hij.'Uh, Sasuke,' begon ik. Itachi zag mij. Hij lachte.'ik denk dat het al te laat is, Sasuke!' Mijn hoofd was zo rood als een tomaat en ik kon niet stoppen met aan die scenario's te denken. Er werd aangebeld.'Straks is het Sakura nog.' grapte ik. Sasuke keek me vragend aan, maar begreep het al. We schoten beiden in de lach. Itachi sloot de deur en kwam met pizza's terug.'Wel, hier zijn de pizza's.' zei Itachi.'Ga je ergens naartoe?' vroeg Sasuke dan. Itachi knikte.'Ik ga met Pein, Kisame, Hidan, Deidara, Sasori, Konan, Kakuzu en Zetsu naar de discotheek.' zei hij. Sasuke knikte en we zetten ons aan tafel en aten de pizza's op. Itachi at zijn pizza op, ging naar boven en kwam terug naar beneden. My God! Hij zag er sexy uit! Een rode hemd die niet in zijn broek stak en één of twee knoopjes die open waren. Hij had een donkerblauwe jeans en zijn paardenstaart hing over zijn schouder. Itachi merkte op dat ik naar hem staarde.'Ik veronderstel dat ik er goed uitzie, Chinatsu-chan?' vroeg Itachi. Ik keek weg en porde mijn pizza.'Wel.. Het.. V-valt m-mee..' stotterde ik. Hij grinnikte.'Sasuke, geen zorgen. She's all yours!' zei Itachi. Sasuke bloosde en ik ook.'Wel, ik ben door. Sasuke, Chinatsu, hou het huis heel en niets vies doen!' zei Itachi. Ik wou nog protesteren, maar de deur ging open en daarna dicht. Ik zuchtte.'Sasuke, jouw broer is het ergste die ik heb leren kennen..' Sasuke keek me aan.'Er zijn mensen rondom jou die nog erger zijn, wees er maar zeker van.' Ik zuchtte weer en facepalmde.

Twisted Fate ~ Konoha High/ Saotome Academy ~Where stories live. Discover now