My First Day @ Konoha High!

0 0 0
                                    

Ik schrok me dood. Ik gilde en viel uit bed door die rot alarm van mij. Het was elke dag de brandalarm dat ik als alarm had. Ik kreunde.'Ugh... Auw..' mompelde ik en stond recht. Ik strompelde mijn kamer uit en ging de badkamer in.'Goede ochtend, liefje! Goed geslapen?' vroeg mama. Ik humde en knikte.'Je bent nog half in slaap.' Ze giechelde en kamde haar haren. Ik ging mij opfrissen.'En, ben je klaar om naar je nieuwe school te gaan?' vroeg ze. Ik knikte en glimlachte zwakjes. Ik friste me op en maakte me dan klaar voor school.

Vandaag is mijn eerste dag in Konoha High. Mama vertelde me dat het een goede school is. Haar vriendin, Kushina -ze is overleden in een ongeluk-, zat op die school en vertelde veel lof en goeds over Konoha High. Om frank te zijn? Ik geloof er niet in. Ik zal sowieso terug gepest worden, zoals in al die andere "goede" scholen. Ik zette mijn bril op nadat ik mijn gezicht had gewassen en kamde mijn haar.'Kom op Laura!' riep mam. Ik zuchtte en trok de uniform aan die mij eerder gegeven was. Ik stormde de trappen af -zoals altijd- en nam vlug mijn ontbijt.'Hier is je lunch lieverd.' zei ze en plaatste mijn bento naast mijn kom ontbijtgranen. Ik stak mijn bento in mijn schoudertas en ontbeet verder.'Liefje, haast je eens, straks kom je te laat!' zei mam. Ik nam de laatste hap, spoelde mijn kom en liet ze in de gootsteen. Ik nam mijn schoudertas, trok mijn schoenen aan en rende het huis uit.

Mam bracht me naar school.'Liefje, ik zal er voor een tweetal weken niet zijn.' zei mam dan plots.'Waarom dat?' vroeg ik.'Ik ga met mijn collega's naar Europa voor mijn bedrijf.' antwoordde ze. Ik knikte en keek dan voor mij.'Je weet, als er iets is, bel me.' Ze stopte bij een groot gebouw.'Hier is het, veel plezier lieverd!' zei mam. Ik glimlachte zwakjes en stapte uit. Een school leerlingen stroomden de school binnen. Ik sloot de autoportier en mam reed weg. Ik zuchtte en stapte door de schoolpoorten naar binnen.

Ik ben al jarenlang gepest geweest, dus eerlijk gezegd geloof ik niet meer in een goede klas, goede mensen en zo. Ik ben altijd alleen geweest. Niemand wou met mij praten, alsof ik een besmettelijke ziekte had. Ik zag een leeg bankje en besloot om te daar te zitten, maar toen dacht ik aan mijn boeken. Hop, opzoek naar mijn boeken! Ik stapte de trappen op en zocht naar de kantoor van de directrice. Ik keek rondom me.'U- uh.. B- ben je ve- verdwaald?' vroeg iemand. Ik draaide me om en zag een verlegen meisje. Ze had donkerpaars haar en lila ogen.'Uhm.. Eigenlijk wel. Waar is de kantoor van de directrice?' vroeg ik.'K- kom.. Ik toon je het wel..' zei ze en stapte de trappen op. Ik volgde haar naar de kantoor.'H- hier is het..' zei ze.'Dank je.' bedankte ik haar. Juist voor dat ik op de deur wou kloppen, keek ik dat meisje aan.'Wat is jouw naam?' vroeg ik.'U- uh.. Hyuuga Hinata..' antwoordde ze. Ik glimlachte.'Ik ben Tada Chinatsu.' stelde ik me voor. Ze glimlachte lief.'Aangenaam.. Chinatsu-chan..' zei ze.'Hopelijk zit ik in jouw klas.' zei ik en glimlachte lief. Ze knikte en stapte weg.

Ik klopte op de deur.'Binnen!' Meteen opende ik de deur en kwam binnen.'Ah! Onze nieuwe studente! Chinatsu is het, niet?' vroeg de directrice. Ze had lang blond haar in twee staartjes die op haar schouders lagen. Ze had honingbruine ogen en een lieve glimlach.'Ik ben je directrice, Tsunade.' stelde ze zich voor. Ik knikte.'Aangenaam, Mevrouw Tsunade.' zei ik. Ze glimlachte.'Wel, zoals ik zie ging jij voor de richting... Handel-Talen, ben ik juist?' vroeg ze. Ik knikte.'Goed, Shizune, haal eens boeken voor de richting Handel-Talen!' beval ze.'Hai!' zei ze en ging ze halen.'Wel, je zit in de klas 4 Handel Talen, je hebt nu.. Wiskunde. Die lokaal bevindt zich in B207.' zei ze en gaf me de lessenrooster. Shizune kwam terug met mijn boeken.'Wel, veel plezier vandaag en hopelijk vind je het goed op deze school!' zei ze. Ik knikte en glimlachte.'Dank je wel.' zei ik en nam mijn boeken. De deur werd voor mij geopend en daar stond ik. Waar in helsnaam is B207?!

Ik stapte terug naar de ingang waar ik een gast zag. Hij had bruine ogen, zwart haar in een staart. Het leek precies op een zwarte ananas..'Uhm, excuseer?' vroeg ik. De gast keek mij aan.'Wat is er?' vroeg hij.'Uhm, kan je mij misschien aantonen waar B207 is? Ik ben nieuw hier..' zei ik. Hij knikte.'Wat'n last..Volg me maar.' zei hij. Een beetje beledigd volgde ik hem. Na trappen op te gaan en gangen in te lopen, waren wij er.'Wel, hier zijn we.' zei hij.'Bedankt.' zei ik.'Geen probleem.' zei hij en vertrok. Ik klopte aan en opende de deur door middel van mijn boeken. De leerkracht keek me aan.'Ah, onze nieuwe studente.' zei de leerkracht. Ik zag de jongens en de meisjes van mijn nieuwe klas praten en naar mij kijken.'Jongens en meisjes-' Een luide fluit ging door de klas.'Kiba! Straks mag je nog een symfonie van Beethoven voor mij fluiten!' zei de leerkracht streng. Ik grinnikte zachtjes.'Dit is Tada Chinatsu.' stelde hij mij voor.'Stel je maar voor aan de klas.' zei hij.'Uhm, ik ben Chinatsu, je mag me Natsu noemen..' zei ik kalm.'Hoe oud ben je?' vroeg een meisje van mijn klas. Ik keek haar aan.'Ik ben 17.' antwoordde ik.'Wat zijn je hobbies?' vroeg een jongen.'Mijn hobbies.. Lezen, inline skaten en tekenen.' antwoordde ik.'Wanneer verjaar je?' vroeg een andere jongen, de jongen die daarstraks naar mij floot.'23 mei.' antwoordde ik.'Okay, genoeg verhoort. Chinatsu, zet je maar daar vanachter.' zei mijn leerkracht. Ik zette me vanachter neer en stopte mijn boeken één voor één in mijn bank en zette het boek wiskunde op mijn bank.

Twisted Fate ~ Konoha High/ Saotome Academy ~حيث تعيش القصص. اكتشف الآن