Nanami Haruka and the six boys.

3 0 0
                                    

Ik stapte door de gangen van Saotome Academy, ik probeerde mijn weg naar buiten te volgen. Ik botste tegen iemand op en viel op grond.'Ite..' kreunde ik zachtjes.'Gomen, gaat het?' Ik keek op en zag een jongen. Hij had blauwe, scherpe ogen en blauw haar. Hij bood mij zijn hand aan. Als ik ze vastgreep, zette ik me recht.'Ik had moeten uitkijken..' zei ik zachtjes.'Tokiya!' De gast die tegen mij had gelopen, draaide zich om.'Ah, Otoya.' Een gast met rood haar en rode ogen rende naar ons toe.'Ah, jij bent de nieuwe studente, neem ik aan?' vroeg die roodharige. Ik knikte.'Ik ben Otoya Ittoki.' stelde hij zich voor.'Ik ben Tada Chinatsu.' stelde ik me voor.'MAJI DE?!' riep hij. Geschrokken knipperde ik en knikte.'Ik ben een grote fan van jou vader!' riep hij uit.'Ah..' zei ik kalm.'Ittoki, hou je een beetje in! Het overlijden van haar vader is niet lang geleden, baka.' zei die blauwharige.'Ik ben Tokiya Ichinose.' Ik knikte.'Ik breng je wel naar Haruka. Zij weet je kamer wel zijn.' zei hij dan. Ik knikte en volgde Tokiya.

Na een lange stilte, begon hij te spreken.'Waar zat je zojuist?' vroeg hij.'Konoha High.' antwoordde ik.'Op die school? Ugh.' zei hij. Ik gromde.'Urusei.' Tokiya keek mij aan.'Je wilt niet weten wat ik altijd heb moeten meemaken. Ik voelde me uiteindelijk gewilt, geliefd op die school, tenminste bij mijn vrienden. Nadat ik gewoon mijn talent toonde.. Moest ik ze verlaten.' zei ik. Ik voelde mijn gsm vibreren. Als ik ze nam zag ik dat Naruto mij een smsje had gestuurd.

Darling, ik mis je zoveel! We missen je allemaal, zelfs Sakura's klikje! Ik hoop dat je het maakt in Saotome Academy. I love you <3

Ik glimlachte en stuurde hem terug.

Sweety, ik mis je ook, ik mis jullie allemaal! Ik ga mijn best doen, Naruto! I love you too <3

Ik stak mijn gsm weg.'Ah, Haruka!' Ik keek recht voor me en zag een meisje met rossig haar en oranje ogen.'Ichinose-san.. Wat is er?' vroeg ze.'De nieuwe studente is er: Tada Chinatsu. Jij weet waar haar kamer is, niet?' Het meisje knikte en keek me aan.'Ik ben Nanami Haruka.' Ik knikte.'Aangenaam.' Tokiya ging weg en Nanami bracht me naar mijn kamer.'Je vader was echt geweldig.' zei ze na een tijdje.'Uhu. Hij was niet alleen een geweldige zanger, maar ook een geweldig vader.' gaf ik toe.'Je mama mag van geluk spreken dat ze met hem getrouwd is.' zei ze en glimlachte. Ik glimlachte zwakjes terug en knikte.'Ah, little lamb!' We keken voor ons. Ik zag daar al zo'n flirterige gast naar ons toestappen.'Junguji-san!' zei Haruka. Uhm, sinds wanneer zijn meisjes zoals zij bevriend met een flirterige idioot?

'Wie is deze mooie jonge dame?' vroeg die gast. Ik glimlachte lief.'Ik ben Tada Chinatsu.' zei ik.'Ah, de dochter van Hitoshi.' Hij zei het precies alsof ik de schuldige was van papa's dood.'Welkom hier in Saotome Academy.' Ik knikte.'Wel, little lamb, Chinatsu-san, ik ga.' zei hij. Ik negeerde zijn knipoog en stapte verder, waardoor Haruka me moest inhalen.'Wat is er, Chinatsu-san?' vroeg ze.'Ik haat flirterige mensen, ze maken me ziek.' zei ik. Ze zuchtte.'Jinguji-san mag misschien zo zijn, maar hij is echt lief.' 'Tsk.' Ik voelde me echt allesbehalve op mijn gemak op deze school. We kwamen aan bij mijn kamer.'Wel, ik vraag me af in welke klas dat je zit.' zei ze.'Het boeit me niet.' zei ik.'Wat doe je hier dan?' vroeg iemand. Ik gromde.'Omdat ik hier gedumpt werd. Tegen mijn zin.' Ik keek naar rechts, een gast met stijl blauw haar en blauwe, scherpe ogen leunde tegen de muur.'Nog eentje als Jinguji. Waarschijnlijk ga je niet ver geraken.' zei hij.'Het is niet omdat ik hier zit tegen mijn zin dat ik me uit deze school ga laten schorsen.' Bijna en ik sprong uit mijn vel. Ik ademde kalm in en uit.'Nu, ik ga mijn gedachten verzetten.' 'Maar, de les-' 'Het boeit me niet van de lessen nu! Het enige wat ik wil is rust!' riep ik. Haruka keek me geschrokken aan. Ik keek haar aan.'Gomenasai..' zei ik en ging mijn kamer binnen.

Ik sloot de deur achter mij. Het was een kamer voor mij alleen.. Ik zag dat al mijn koffers er al waren. Ik opende ze en legde al mijn kleren en de rest op mijn bed. Ik stak alles in de kasten en na het opruimen, nam ik mijn lakens.'Daar zijn ze..' zei ik en hield ze dicht tegen mijn borstkas.'Mijn lievelingslakens.' zei ik en plaatste ze op mijn bed. Als mijn kamer er netjes uitzag, ging ik naar de ramen en opende ik de gordijnen en zette ik me op het balkon. Een klein briesje ging door mijn haren. Ik dacht weer aan papa toen ik een saxofoon hoorde. Papa speelde vaak op zijn saxofoon. Ik ging terug naar binnen en zag iets blinken. Ik hurkte me en nam iets vanonder mijn bed. Als ik de doos opendeed, zag ik papa's saxofoon en een briefje. Ik opende ze.

Twisted Fate ~ Konoha High/ Saotome Academy ~Where stories live. Discover now