Why does it happens to me?

105 1 0
                                    

Ik zag de deur opengaan van het dak. Ah, daar zag ik degene die ik echt zo nodig wou zien: Sakura en haar klikje.'Hoe durf je Sasuke te slaan!' riep Ino al. Ik keek weg en zei niets. Ik hoef me niet te verantwoorden.'Antwoord, Chinatsu.' beval Sakura.'Ik moet me niet verantwoorden tegenover jullie.' zei ik en keek hen aan. Sakura keek me razend aan, ze wou mij echt vermoorden.'Trouwens, het zijn jullie zaken niet.' 'Sakura, je bent irritant, rot eens op.' Mijn ogen kneep ik tot spleetjes en keek Sasuke aan.'S- Sasuke-kun..' zei ze zachtjes.'Rot gewoon op.' zei hij. Sakura en haar klikje gingen weg.'Wat in helsnaam is jouw probleem?!' riep Sasuke naar mij. Ik gromde en zette me goed.'Dat zou ik aan jou moeten vragen. Nooit gehoord van je afstand te houden? Nooit gehoord van wat manieren?' vroeg ik.'Nooit gehoord van "ik heb je graag"?' kaatste Sasuke terug. Ik schrok en keek weg, om het blozen te verbergen.

'Ja, Chinatsu. Ik heb je graag, je intrigeerd me. Jij bent anders dan de andere meisjes! Ik wil jou en niemand anders.' zei hij. Ik slikte, ik wist niet wat te antwoorden. Op dit moment zou ik het liefst willen verdwijnen.. Hoe zou ik moeten reageren als ik dat nog nooit heb meegemaakt?'Chinatsu.. Waarom antwoord je niet?' vroeg Sasuke zachtjes. In zijn stem had ik wanhoop gehoord. Wou hij me echt.. Zo graag hebben? Ik keek op.'Sasuke,' begon ik. Onze blikken kruisten elkaar.'we kennen elkaar niet zo goed. Het enige wat ik weer is dat je een broer heb en dat je graag gamet. Meer weet ik niet.' zei ik kalm.'Als het zo is... Dan wil ik dat we elkaar echt leren kennen.' zei hij. Ik beet op mijn lip.'Sasuke, ik-' In een fractie van een seconde lag ik in Sasuke's armen.'Ik zou alles doen om je te hebben, om je te beschermen van Sakura..' fluisterde hij. Ik slikte reeds weer. Hij... Wat zou hij in staat kunnen zijn?

De bel ging, ah mijn redding! Sasuke liet me los en ik nam mijn schoudertas.'We hebben P.O. Ik hoop dat je potloden en papier meehebt.' zei Sasuke, precies alsof er niets gebeurd was. Ik knikte, opende de deur en ging de trappen af. Op het einde van de trappen zag ik Naruto.'Ah, Natsu-chan! Kan je even met mij meekomen naar mijn locker? Ik heb mijn potloden nodig.' vroeg hij. Ik knikte en glimlachte. Ik stapte met Naruto naar zijn locker.'Wat is het probleem nu tussen jou en Sasuke?' vroeg hij.'Niets. Het is gewoon een gênante ongeval dat gisteren gebeurd is en dat uit de hand gelopen is.' vertelde ik in het kort. Naruto knikte, nam zijn potloden en we smeerden 'em vlug naar het P.O. lokaal.

'Ah, de niewe studente!' hoorde ik. Ik keek achter me en zag een man met lang grijs haar. Hij had zo'n perverse grimas op zijn gezicht. Ik zuchtte en glimlachte geforceerd.'Tada Chinatsu is het niet?' vroeg hij. Ik knikte.'Wat dacht je-' 'Jiraiya sensei, doe dat haar niet aan.' zei Naruto en had zijn hand op mijn schouder geplaatst.'Wel, Naruto. Zo beschermend tegenover haar? Moet je me iets vertellen?' vroeg hij en grijnsde. Naruto werd rood en ik keek hem aan.'N- NEEN! WAT DENKT U WEL, DATTEBAYO!' riep hij. Jiraiya lachtte en we gingen het lokaal binnen. Ik zette me neer naast Naruto en na een tiental seconden stroomden de andere leerlingen de klas binnen. Sasuke had zich achter mij gezet. Daarmee voelde ik me zeker onveilig..

Ik zuchtte en keek voor mij. Ik kreeg drie briefjes op mijn bank gesmeten. What the hell? Ik twijfelde over de welke ik ging openen. Ik koos er dan vlug eentje en opende ze.

Natsu-chan, ik wil graag straks eens met je spreken. Is tijdens lunch goed? 

x Naruto

Ik nam mijn balpen en schreef terug.

Yep, is goed ^^

x Chinatsu

Ik gaf het briefje terug aan Naruto. Hij opende het en glimlachte naar me. Ik glimlachte terug naar hem en opende het volgend briefje.

Chinatsu, het spijt me dat het gisteren uit de hand gelopen is, maar ik heb je echt graag. Ik wil je echt niet kwijt door dat stom voorval.

Twisted Fate ~ Konoha High/ Saotome Academy ~Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu