Otou-san!

97 0 0
                                    

~ Naruto's POV ~ 

Het was echt zo leeg zonder Chinatsu-chan. Mijn Natsu-chan.. Zij die zo schoon zingen kon, zij die zo'n betoverende glimlach had, zij die zoveel van mij hield. Ik zat tijdens de speeltijd bij mijn groepje, maar ik zei niets. Ik antwoordde op niets. Ik lette niet op. Ik haalde slechte cijfers. Tsunade wou mij bijna uit school gooien, maar deed het niet omdat ze me begreep.

Sasuke gaf mij een boks tegen mijn bovenarm.'Ite.' zei ik droog en keek Sasuke aan.'Je ben zo irritant als je zo levenloos doet! Wees wat actiever! De normale Naruto!' zei hij.'Ik kan dat niet zonder Chinatsu..' zei ik.'Kom op! In het weekend zie je haar! Eventjes normaal doen, kan dat?' vroeg Kiba. Ik gromde en keek voortdurend op mijn gsm, misschien dat ze mij een berichtje had gestuurd. Helaas, ze had niets gestuurd. Zou ze okay zijn in de academie? Zou ze al vrienden hebben gemaakt? zou ze ons.. Niet vergeten? Ik zuchtte bij die gedachte en keek naar de hemel.'DUDE! Je bent zo levenloos!' riep Kankurou en duwde me bijna omver.'Laat me toch eens!' riep ik.'Ugh, je ziet Chinatsu-chan in het weekend, stop nu met zo levenloos te wezen.' beval Shikamaru. Ik schudde mijn hoofd en had heimwee naar haar, ik wou haar weer in mijn armen hebben zoals gisteren.. Ik mis haar echt zoveel dat ik ervan sterf.

Toen ik Hinata alleen zag zitten, besloot ik naar haar toe te gaan en met haar eens te gaan praten.

~ Chinatsu Pov ~ 

Haruka keek me aan.'Dat kan niet, hij-' 'Het was zijn dubbelganger, Haruka.' onderbrak ik haar. We stonden allebei op en ik veegde mijn tranen weg en giechelde.'Mijn dag kan niet beter gaan, Haruka-chan!' Ze glimlachte zwakjes naar me, ze geloofde er niets van.'Kan ik geloven.' zei ze en we gingen naar de rest.'Gaat het, Tada-san?' vroeg Jinguji, de charmeur. Ik knikte.'Hai!' zei ik. De bel ging.'Laten we maar snel naar de klas gaan!' zei Otoya. Ik knikte en vertrok met hem, Haruka, Tokiya en Hijirikawa naar onze klas. Ik had me vanachter gezet.'Tada-san, zou je eens een liedje van je vader willen spelen?' vroeg Tsukimiya. Ik knikte, zette me recht en speelde één van mijn en zijn favoriete liedjes.

'Je hebt lef, Tada-san.' 'Het was papa's favoriete liedje.' zei ik en zette me terug neer. Tsukimiya glimlachte naar mij en daarna gingen we verder met de les. Als ik mijn notitieboekje opensloeg, bladerde ik door de verschillende pagina's. Ik zag de verschillende dingen die ik geschreven had over mijn hart, over mijn verliefdheid. Ik glimlachte en kribbelde nog wat op mijn bladen, aan de zijkanten. Ik miste Naruto heel veel. Als ik kon, had ik allang uit deze academy ontsnapt en naar Konoha High gerend.

Als de lessen gedaan waren, ging ik naar mijn kamer. Ik opende de pianovleugel en zette me neer. Er werd juist geklopt aan de deur.'Binnen!' beval ik. De deur ging open en ik zag Otonashi.'Ah, Otonashi-san.' zei ik en glimlachte. Hij glimlachte en sloot de deur.'Weet je wat jammer is?' vroeg hij. Ik schudde mijn hoofdregel.'Dat er een gouden regel bestaat.' zei hij. Ik keek hem vragend aan.'Verboden om een relatie te hebben tussen componist en artiest.' zei hij. Ik keek hem droog aan.'Je blijft met je fikken van mijn lijf of Naruto eet je levend op.' zei ik kalm. Hij zuchtte.'Zelfs voor-' 'Droom verder.' zei ik geërgerd en speelde kalme noten op de piano. Hij zette zich op een stoel.'Zou jij niet misschien met mij de examens willen doen?' vroeg hij.'Als jij je hoofd naar muziek zet, zeg ik wel "ja".' zei ik en stopte met spelen. Ik draaide me om naar hem.'Ik heb geen zin om uit deze school gesmeten te worden door de headmaster.' zei ik kalm. Hij zette zich recht.'Ik ga nog wel zien als ik met je samen wil werken of niet.' zei ik toen hij vertrok. Als ik zag dat het 16 uur was, nam ik mijn gsm en besloot ik Naruto te bellen. Het bleef bliepen. Toen ik iets hoorde.'Yo, ik ben momenteel niet bereikbaar! Laat een bericht achter de biep-toon, DATTEBAYO!' hoorde ik. Ik glimlachte.'Naruto, ik ben het, Natsu-chan.. Ik wou je bellen om eens je stem te horen en eens te zien hoe het met jou gaat. Ik mis je superveel, sweety. Ik hou van je.. Bel me zo snel mogelijk op.' zei ik en haakte dan af. Raar dat hij niet opneemt, normaal zou hij wel opnemen, denk ik?

Twisted Fate ~ Konoha High/ Saotome Academy ~Donde viven las historias. Descúbrelo ahora