We did it!

0 0 0
                                    

Na de 3-daagse, waren we terug thuis. Ik had meteen mijn gsm gecheckt voor de smsjes en las er eentje van Sasuke

"Hoezo? Vertel me zodra je er klaar voor bent.
Ik hoop dat het niets met Naruto te maken heeft...
<3"

Ik glimlachte en schudde mijn hoofd. Ik toetste Sasuke's nummer in en belde hem op."Met Sasuke." "Sasuke? Het is Chinatsu." zei ik."Ah, Chinatsu!" zei hij opgewekt. Ik giechelde."En, hoe was je kamp?" 'Goed, ik heb een componist gevonden!" "Echt? Dat is geweldig! ... Maar wat was er nu gebeurd na de avond dat we uitgingen?" vroeg hij. Ik zuchtte."Wel, ik ging mijn kamer in en trof daar Otonashi aan. Uuhm, hij heeft geprobeerd mij te verkrachten, maar ik heb me verzet en ik ben gaan rennen naar de jongensafdeling en werd daar beschermd door Kurusu, Ittoki en Jinguji. Otonashi is weggestuurd van school." vertelde ik."Die Otonashi... Als ik hem tegenkom dan slaag ik hem inéén!" siste hij."Kalm, Sasuke. Hij is het niet waard, hij zou er alleen profijt vanuit kunnen trekken." zei ik. Hij zuchtte."Hopelijk heeft hij mijn eer niet afgenomen." Ik grinnikte."Neen, Het is nog volledig intact." "Een geluk, anders was hij echt dood." gromde hij. Ik glimlachte.".. Wanneer heb je tijd?" vroeg ik dan."Uhm, deze woensdag heb ik tijd genoeg, waarom?" ".. Ik wil bij jou zijn..." zei ik verlegen. Sasuke lachte zachtjes."Goed, jij stuurt me maar een smsje met wanneer dat je kan, okay?" "Okay, dat is goed!" zei ik."Tot dan, Chinatsu." "Yep, tot woensdag, Sasuke."

Ik legde af en keek naar de deur die open stond."..Sorry..." Ik zag Megumi's lange kastanjebruine lokken en lachte."Kom maar binnen, Megumi. Trouwens, het is niet erg." zei ik. Megumi kwam binnen en sloot de deur."Ik vroeg me af wanneer dat je wou beginnen met ons graduatieproef.." 
"Liefst zo snel mogelijk, eigenlijk." zei ik."We kunnen misschien een dag kiezen waar we dan samenkomen en waar we samen iets geweldigs kunnen uitvinden." stelde ze voor. Ik knikte."Yep, laten we dat meteen doen." Ik nam mijn kalender er meteen bij en keek naar de resterende lesdagen."Okay, we hebben een korte tijd, maar in die korte tijd hebben we eigenlijk veel tijd." Ik keek Megumi aan die mij ook aankeek en erna dan knikte."Ik zeg het maar, ik heb deze woensdag afgesproken met Sasuke, mijn vriendje," Ik begon te blozen en keek naar mijn kalender."maar de dinsdag, donderdag en zaterdag ben ik wel vrij. Zondag wil ik graag rust, tenzij er geen tijd meer over is.." zei ik en keek Megumi aan die een kleine grijns op haar gezicht had."Waar hebben jullie elkaar leren kennen?" "Op mijn vorige school, Konoha High... We waren eerst gewoon vrienden, totdat hij me even wat deed schrikken doordat hij helemaal 'opgewarmd' was door een idiote ongeval van mij en na mijn vorig relatie heeft hij altijd aan mijn zijde gestaan, mij geholpen en zo..." vertelde ik alles in het kort."Aahw! Hoe slechte dingen toch goed kunnen aflopen! Okay, we wijken af. Ikzelf ben vrij ook op dinsdag, donderdag en vrijdag. Zaterdag en zondag ga ik naar mijn ouders." Ik keek haar aan en knikte."Dus we gaan onze dinsdagen en donderdagen vrijhouden. Ik ga ook proberen om vrijdag zo veel mogelijk open te houden, goed?" Ze knikte en glimlachte. Ik nam een stuk papier en pen en schreef de dagen erop dat we samen gingen komen."En als dagen kort zijn en tijd ook, ga ik mijn vrijdagen opofferen, goed?" Ze knikte en nam het stuk papier aan."Tot morgen dan, Chinatsu-san!" zei ze en rende mijn kamer uit. Ik glimlachte en knikte."Tot morgen!" 

~ Woensdag ~ 

Megumi en ik hadden de dinsdag hard gewerkt aan onze graduatieproef. Het was maar het begin van ons liedje, maar ze zag er goed uit. Het was een liedje dat alles positief hield, alhoewel, zo klonk het. Om 14.30 uur ging ik naar Sasuke, hij had toch een halve dag vandaag. Ik stond voor Sasuke's deur en belde aan. Hij opende de deur en liet me binnen. Ik trok mijn schoenen uit en keek hem aan."Uhm, dit is voor jou.. Hopelijk heb je deze nog niet.." mompelde ik en gaf een cadeautje aan hem."Een cadeau? Ik zou jou eerder een cadeautje moeten geven." zei hij en glimlachte. We gingen de woonkamer in en meteen opende hij het cadeautje. Zijn ogen vergrootten toen hij het bekeek."Omdat ik deze niet zag in je videogames rek dacht ik om ze te kopen.." "Alle vijf.. Assassins Creed, Assassins Creed II, Brotherhood, Revelations en Assassins Creed III!" riep hij uit. Ik lachte."En jij dan?" vroeg hij."Ik spaar voor de PS3. Binnenkort komt mijn hit uit en dan verdien ik wat geld en kan ik het ook voor mij kopen!" Sasuke glimlachte."Wij twee, beide gamefreaks.. Ik wil echt bij jou blijven, forever." zei hij. Ik bloosde en keek weg.".. Ik ook.." Hij grinnikte, drukte een kusje op mijn wang en hield mijn hand vast. Ik keek hem aan en glimlachte. Zachtjes deinsde hij vooruit en drukte hij zijn lippen op de mijne. Ik sloot mijn ogen en kuste hem terug. Hij liet los en hield mijn beide handen vast."Ik hou van je, Chinatsu."

Voor het eerst kon ik het ook terugzeggen:

"Ik ook van jou, Sasuke."

~ Donderdag ~ 

Donderdag offerde ik mijn dag met Haruka en de anderen op om met Megumi te werken aan onze graduatieproef. Al met het beginnende melodie kon ik al mijn lyrics ontwikkelen. Ik had ze op papier geschreven en ze getoond aan Megumi. Ze knikte."Dat ziet er echt goed uit! Met mijn feel-good tablature zal dit perfect klinken!" Ze toonde mij dan haar begin tablature en ik neuriede het liedje en speelde ze dan noot voor noot op de piano. Ik zong de eerste paragraaf van de tekst en knikte."Megumi, dit wordt een geweldige hit! Dit gaat echt jaren afgespeeld worden!" Ik was er heilig van overtuigd. Er werd op de deur geklopt, waarop ik 'Kom binnen' antwoordde. Ik zag papa binnenkomen."Papa!" zei ik."Oh Pearl!" Hij stapte naar mij toe en omhelsde me."Ik heb gehoord wat er gebeurd was.. Ik ben zo teleurgesteld.. Ik had al mijn vertrouwen erin gestoken.. Het spijt mij, lieverd.." zei hij."Maak je niet druk... Trouwens, ik heb een andere componiste waarop ik kan rekenen! Dit is Kadaruko Megumi, een geweldige componiste die mijn challenges aankan!" Papa glimlachte en begroette de vrouw met kastanjebruin haar."H- Hitoshi-san.. Ik ben vereerd om u te ontmoeten!" "Ik ook, Megumi-san. Ik hoop dat je mijn dochter een goede carrière kan geven en ook omgekeerd! Laat het lot jullie goed uitkomen!" Ik knikte en Megumi straalde."Tot de volgende, papa." zei ik en glimlachte. Hij knikte en hij ging weg.

Als de dag al bijna om was, waren we al in de helft van het liedje. We hadden nog maar drie dagen over om het de presenteren. Het werd spannender en spannender. Ik offerde nu ook mijn vrijdagavonden op om verder te werken.

Met de tijd ging alles goed. Het liedje werd helemaal afgewerkt en deze werd nu ingeoefend in de professionele studio, waar Hyuga en Tsukimiya ook bij stonden. Ik zong uit volle borst en met passie, zoals ik altijd deed. Megumi stond naast Tsukimiya. Ze straalde en hield beide haar handen stevig vast. Als het liedje afgelopen was, klapte Megumi trots en knikte ze naar mij. Ik glimlachte naar haar en zag dat Hyuga en Tsukimiya glimlachten. Ik ging door de deur, naar de compartiment waar Megumi en de rest stonden."Dat was perfect, Tada-san!" zei Tsukimiya."Er valt niets meer aan te veranderen. Dit liedje heeft alles: De goede compositie, de perfecte stem en de nodige passie en hart. Dit liedje is klaar om beoordeeld en gepresenteerd te worden." zei Hyuga. Ik knikte. De CD was klaar en die nam ik mee. Ze zat in het hoesje, zonder enige naam of inprinting.

Megumi en mijn wegen scheidden en ik ging dan naar mijn kamer. Ik liet me op mijn bed vallen en lachte blij."Eindelijk gaat dit gedaan zijn!" Ik stond terug op en borg de CD op."Hoe zou het met Haruka gaan?" vroeg ik en ging dan mijn kamer uit en deed ze opslot. Ik stapte door de gang en klopte op Haruka's deur."Binnen!" Ik ging binnen en zag ze werken."En, hoe vlot het?" vroeg ik."Goed, goed! Ik heb weinig tijd, maar het lukt!" "Ik zal je laten, veel succes, Haruka-chan!" Ze knikte en werkte verder. Ik sloot de deur en kwam Megumi tegen."Chinatsu-san!" Ze rende naar mij toe en omhelsde mij. Ik grinnikte."We zijn er! Dit is echt geweldig!" "Ja, we zijn er, uiteindelijk Megumi!" zei ik en hield haar vast. Ze keek  me aan."Maar, na onze graduatie... Kan ik bij jou inwonen?" Dit... Had ik niet zien aankomen."Eh.. Dat moet ik met papa bespreken." Ze glimlachte nerveus."Ik weet dat het plots is, maar mijn ouders wonen ver weg.." "Ik ga het wel bespreken met papa, geen zorgen." zei ik en glimlachte. Ze glimlachte terug en ging naar haar kamer.

Ik glimlachte en ging dan naar mijn kamer."We zijn er uiteindelijk, na al dat werk..." zei ik opgelucht en keek door het raam."Normaal leven dat naar een abnormaal leven veranderde.. En dat nog raarder gaat worden.. Dit gaat leuk worden en ja... Ik ben er klaar voor!" zei ik overtuigd en glimlachte.

Twisted Fate ~ Konoha High/ Saotome Academy ~Where stories live. Discover now