Natsu, the big breakthrough!

85 3 0
                                    

Het was de voorlaatste dag van de graduatieproef. Morgen moest het afgegeven worden en gepresenteerd worden. Megumi en ik hadden nog een gerepeteerd. Zij speelde gitaar en ik de tekst. Ik begon met mijn voet te tikken op de grond voor de ritme. Ik zong dan mee wanneer ik klaar was en Megumi knikte en tikte ook met haar voet op mijn ritme. Ik zat op een krukje en zong luid en goed mee.

Op een bepaald moment stond ik recht en danste ik gewoon tijdens het zingen. Megumi neuriede mee en lachte er ook tussen. Ik moest me inhouden om niet te lachen en om gewoon verder te zingen en me te concentreren op de muziek die Megumi maakte. Toen er op de deur geklopt werd, stopte Megumi met de spelen en ik met te zingen."Binnen!" zong ik. Megumi grinnikte en we zagen Hyuga en Tsukimiya binnenkomen."Chinatsu, wij willen je als eerste aanstellen om jullie hit te brengen. Is dat goed?" vroeg ze Hyuga. Ik keek Megumi aan die knikte. Ik knikte dan ook."Yep, dat is goed." "Onder welke naam wil je dan?" vroeg Tsukimiya."Onder de naam... Natsu!" zei ik. Megumi grinnikte en knikte."Klinkt goed. We gaan onze muziek dan ook warm maken met toch een zekere frisse en feel good toets!" zei ze. Ik knikte en keek Tsukimiya die glimlachte."Goed! Natsu wordt je artiestennaam!" "Allrighty!" zei ik en ze gingen dan naar buiten.

Vandaag was het dinsdag en morgen was het tijd voor de graduatieproef voor te stellen, onze hit."Ik stel voor dat we nu eventjes een grote pauze nemen; dus ik ga naar mijn vriendinnen om eventjes uit te rusten en jij gaat naar Sasuke." stelde ze voor. Ik knikte."Klinkt goed, Megumi." zei ik."Wel voor 18 uur terug zijn. Om 18.30 gaan we terug repeteren, maar dan met de hele band." zei ze."Goed, om dat tijdstip zal ik er zijn!" 

Megumi en ik namen afscheid van elkaar en we gingen elk onze wegen op. Het was nu 14 uur, dus ik kon lekker lang bij mijn vriendje blijven. Ik belde Sasuke op en kreeg Itachi aan de lijn."Ah, ITachi-san! Dat is lang geleden!" "Ah, Chinatsu! Hoe gaat het met jou?" "Goed, goed! Morgen presenteer ik mijn graduatieporef aan de jury en met veel geluk kan ik deze week of volgende week mijn debuut komen brengen!" "Ah, dat is geweldig! Ik wil wel een ticket hebben, hè!" "Geen zorgen, ik hou twee ticketten voor jou en Sasuke." ".. En je nieuwe vrienden? Sasori wilt ook een ticket hebben." Ik zuchtte."Hoeveel vrienden heb je ook alweer?" vroeg ik."9 vrienden heb ik die je concert willen zien." zei hij."Goed, ongeveer 11 moet ik er opzij houden." zei ik."Allrighty! Ik ga naar een facking concert gaan van een facking lekkere chick!" hoorde ik Hidan roepen."Hou hem in toom of hij gaat niet binnenmogen." "Je hebt het gehoord, Hidan." "Fuck you, Itachi! Ik mag altijd binnen!" "Tuurlijk dat." "Zeg Itachi, waar is Sasuke?" vroeg ik."Sasuke? Die is in zijn kamer. Wil je afkomen?" "Ja, ik heb nu nog een paar uurtjes vrij af voor dat ik terug ga repeteren," Ik had de hele weg door het school gestapt en kwam dan buiten."en die uurtjes wil ik graag met Sasuke doorbrengen." zei ik en voelde mezelf blozen."Aaahw! Hoe schattig!" riep Deidara."Jaja, heel schattig..." zei ik zachtjes. Itachi lachte."Ik roep Sasuke wel, zeggend dat hij zich moet klaarmaken voor een cadeautje. Hopelijk zie je er goed uit?" vroeg Itachi."Is een kleedje met bloemetjes goed?" vroeg ik."Yep! Je weet ons wonen hè?" "Uhu! Ik ben al onderweg." "Goed, tot straks!" "Tot straks!" Ik legde af en borg mijn gsm op in mijn handtasje. Ik stapte voorbij Konoha High die al helemaal verlaten was, sinds dat ze examens hebben."Natsu, ben jij dat?" Ik keek om en zag Kiba."Hey, Kiba!" zei ik lief."Whoa, je bent superveel verandert!" Ik glimlachte en omhelsde mij."En, hoe gaat het?" "Goed, goed." "Ik heb het gehoord van Sasuke over Naruto.." Ik zuchtte."Ja, hij is nu verleden en hij boeit me ook niet meer. Ik heb iemand die mijn aandacht waard is.." zei ik en bloosde."Okay, wie is de gelukkige?" vroeg hij en grijnsde. Ik keek rondom mij en gebaarde om dichterbij te komen. Hij deinsde vooruit en ik fluisterde Sasuke's naam in zijn oor."Hij?!" Ik knikte."Niet zeggen tegen de fangirls van hem, anders gaan ze mij achterna jagen en kan ik mijn debuut niet komen brengen." Kiba lachte."Hou een ticket voor mij, ik wil je graag zien!" zei hij."Goed, ik zal het doen!" zei ik en knipoogde."Veel geluk, Natsu!" "Jij ook Kiba!" We namen afscheid van elkaar en ik stapte verder, richting Sasuke's huis.

Twisted Fate ~ Konoha High/ Saotome Academy ~Where stories live. Discover now