Naze ka kimi de afureteru kokoro sawagu fushigi na Rave?

101 1 0
                                    

Overal waar Naruto en ik rondstapten, hoorden we alleen maar het liedje "Maji 1000% LOVE". Ik had Naruto's hand vast, blozend keek ik naar beneden en Naruto keek ergens anders heen en floot een deuntje.'Dat liedje is ergerend..' mompelde ik.'Bwa, niet echt,' Ik keek hem aan en hij mij.'het verwarmt mijn hart.' Ik zag daar zo'n grijns.'Baka.' mompelde ik, maar glimlachte zachtjes. We gingen dan uiteindelijk gewoon een broodje halen en de ramen voor een andere keer houden. We wandelden hand in hand naar school en stapten door de schoolpoorten.'Kom, gaan we-' 'Naruto,' onderbrak ik. Hij keek me aan.'Je weet toch dat Sasuke en Kiba achter mij lopen...' zei ik zachtjes.'Luister, zij moeten het maar accepteren.' zei hij streng. Ik knikte en keek rondom mij.'Laten we maar gaan.' zei hij en stapten hand in hand verder. Als we op de grasvelden waren en onze groepje zagen, besloot ik om maar niet te roepen. Neen, Naruto deed dat al voor mij.'Yo minna!' riep Naruto. We stapten verder naar het groepje, ze hadden zich al omgedraaid naar ons. Blozend keek ik weg.'Naruto? Chinatsu?!' vroegen ze. Als we ons bij hen hadden gezet, keken Kiba en Sasuke mijn richting op. Hun blik was best.. Teleurstellend. Natuurlijk, ik had gekozen uit hen drie, twee van hen moest ik toch teleurstellen.

Als ik mijn broodje op had, stonden Kiba en Sasuke op.'Chinatsu, ik wil met je praten!' klonk het in koor.'Ik eerst, hondengast.' zei Sasuke emotieloos.'Dat had je gedacht, Uchiha. Ik eerst!' 'OKAY! Een nummer van 0 tot 5. Degene die het getal raad dat ik in gedachte heb, mag eerst.' zei ik en stond recht.'Sasuke.' zei ik en keek hem aan.'3' antwoordde hij.'Kom.' zei ik en stapte de cirkel uit.'Wie?' vroegen de twee.'Sasuke, wie anders?' vroeg ik kalm. Sasuke volgde mij en we gingen verder weg.'Wat is er?' vroeg ik.'Waarom.. Chinatsu?' vroeg hij.'Omdat ik me goed voel bij hem, Sasuke.' vertelde ik. Hij keek me aan en gelijk keek ik terug.'Voel je je echt goed.. Bij die usuratonkachi?' Ik knikte.'Ja, Sasuke. Ik heb me vanochtend van gedachte veranderd en ik ben blij over mijn beslissing.' vertelde ik. Hij knikte en stapte weg. Kiba spurtte naar mij toe.'WHAT THE HELL?!' vroeg hij.'Kalm, Kiba!' zei ik en keek hem serieus aan. Zijn expressie verzachtte wat.'Waarom hem?' vroeg hij.'Omdat ik me goed bij hem voel, Kiba.' zei ik. Hij zuchtte.'Wel, het is jammer dat je niet voor mij koos, maar,' Hij keek mij aan en ik keek hem gelijk aan.'ik wens je alle geluk.' Hij glimlachte en we stapten tesamen naar ons groepje en ik zette me naast Naruto die meteen zijn arm om mijn schouder zette. Ik glimlachte, ik was toch trots op mijn beslissing!

Ik ging met Naruto naar onze volgende klas.'Wel, nerdje, wat heb ik hier gehoord?' Sakura had me op mijn schouder getikt. Ik draaide me om en glimlachte.'Kan je het dan niet zien? Ik wil je wel mijn bril geven.' zei ik. Ze gromde en ik stapte met Naruto naar het M.O. lokaal. We hadden M.O. van Mr. Yamato. Naruto en ik zetten ons naast elkaar neer. Ik nam mijn boek boven en Yamato zag mij.'Chinatsu, nu dat jij je boek wel hebt, geef ze maar af.' zei Yamato. Ik gaf mijn boek af en zette me terug neer.'Goed, als de klas helemaal gevuld is met de rest van de leerlingen, gaan we beginnen.' De helft van de klas was er. De rest? I don't have a clue.'Chinatsu, wat wil je doen voor deze les? Zingen, gitaar spelen of een blaasinstrument bespelen?' vroeg hij. Ik dacht na, zingen kan ik.. Gitaar spelen ben ik slecht in en ik heb nog nooit een blaasinstrument leren bespelen.. Ik keek Mr. Yamato aan.'Zingen.' antwoordde ik.'ARE YOU KIDDING ME?!' riep Naruto. Ik grinnikte.'Waarom niet iets kiezen dat ik kan?' vroeg ik. Yamato knikte.'Wel, dat is goed. Ik hoop dat je zin hebt om als eerste te zingen.' hoopte hij. Shimatta. Daar werd ik depressief.'Haa..' zei ik en glimlachte geforceerd. Yamato knikte, glimlachte en deelde papieren uit.'Daarop staat een tekst. Het is natuurlijk om met een groep van 6 te zingen. Ik stel voor, de jongens in een groepje van 6 en de meisjes in een groepje van 6 ook.' zei hij.'Hai.' zeiden de leerlingen. Als de tweede bel ging, kwamen de andere leerlingen binnen. Yamato zuchtte.'Kom eens aub wat vroeger? Okay, ik herhaal het terug: Jullie hebben allemaal een blaadje voor jullie gekregen. Wij, uhm nee, jullie gaan zingen. Jullie gaan Maji 1000% Love zingen, de nieuwste hit!' zei hij en glimlachte. Ik werd depri en als ik de tekst las, wenste ik dat ik meteen dood ging.

Twisted Fate ~ Konoha High/ Saotome Academy ~Where stories live. Discover now