Now you're dead.

91 1 0
                                    

~ Sasuke's Pov ~

Het was zaterdagavond en ik had Chinatsu's stem precies in geen eeuwen gehoord. Natuurlijk, ik was druk bezig met school.'Itachi!' riep ik.'Wat is er?' vroeg hij.'Waar heb je mijn gsm gelegd, wezel?' vroeg ik.'Ik had ze niet! Jij had ze.' zei hij.'Jij zei dat je hem nodig had om Tobi te bellen, mongool!' schold ik.'Ah juist! Uhm, ik weet niet.' Argh, ik kon hem zo de nek om wringen. Ik zuchtte en begon mijn zoektocht al naar mijn gsm.

Korte zoektocht: hij zat op de lader. Ik nam ze eraf en belde Chinatsu.

'Ah, moshi moshi?'  Ik glimlachte.'Chinatsu-chan! Het is Sasuke!' Ik was zo blij om haar stem te horen.'Ah, Sasuke-kun.. Hoe gaat het?' Lag het aan mij of hoorde ik iets gebroken aan haar stem? 'Ja, goed. En met jou, Natsu-san?' vroeg ik.'Best goed.' Ik kneep mijn ogen fijn.'Wat heeft usuratonkachi gedaan?' vroeg ik.'N- niets hoor!' Ik hoorde haar lachen.'NARUTO HEEFT HAAR BEDROGEN!' Het was een jongensstem.'WHAT?!' riep ik. Chinatsu zuchtte.'Laat hem, Sasuke.. Hij is het niet waard..' 'Jij wel! Ben je vergeten dat ik nog steeds van je hou?' vroeg ik. Daarop gaf ze geen commentaar.'Sasuke, laat hem..' smeekte ze.'Nope! Hij gaat eraan. Hij hangt, Chinatsu. Hij heeft de gevoelens van degene waarvan ik hou gekwetst. Hij gaat ervoor boeten.' zei ik. Ik was witheet van de woede.

'Sasuke, kom je mee naar buiten, vanavond?' vroeg Itachi vanuit zijn kamer. Ik haalde de telefoon van mijn oor en dekte de luidspreker.'Tuurlijk! Alleen eerst een zaakje regelen!' 'Welk?' vroeg hij.'Naruto.' antwoordde ik. Itachi stormde de trappen af en had een grote grimas op zijn gezicht.'Oooh! Mag ik mee?' Ik knikte en hield mijn gsm terug aan mijn oor.'Chinatsu?' vroeg ik.'Ja?' antwoordde ze.'Kan ik je vandaag nog zien?' vroeg ik.'Ja tuurlijk. Ik vertrek morgenochtend pas.' Ik keek vragend voor me.'Naar waar?' 'Oh juist. Ik vertrek met mijn school naar zomerkamp voor mijn graduatie.' vertelde ik.'Ah, okay. Wel, ik kom je ophalen en zorg dat je er onweerstaanbaar uit zie.' zei ik.'Uhm, wat?' vroeg ze, ze was verrast.'Trek iets sexy aan, we gaan uit!' zei ik.'Aye aye sir! Tomochika-san, kan je me straks helpen?' hoorde ik haar vragen.'Tuurlijk!' hoorde ik een vrouw zeggen.'Wel, ik zie je zo, goed?' Ik hoorde haar hummen.'Okay, Sasuke-kun.' 'Iya, Syo-kun! 'OY, Sasuke! Zorg dat je goed voor haar zorgt, anders slaag ik je dood, goed?!' 'Geen zorgen. Ik ben niet zo dom als usuratonkachi. Trouwens, wij tweeën zijn niet alleen, mijn broer komt mee en een paar vrienden van hem ook.' zei ik.'Goed. En onthou het maar!' zei hij. Ik hoorde Chinatsu zuchten.'Sorry.. En ik zie je dan zo.' zei ze. Ik glimlachte.'Ik zie je zo.' zei ik en legde af.

Itachi keek me aan.'Kom, maak je klaar. Je gaat er toch niet zo slordig uitzien voor je date?' vroeg hij.'Dude, het is niet omdat ik een chick meeneem, dat ik niet met je mee ga.' zei ik.'Ah, je neem Chinatsu dus mee naar de discotheek? Slecht idee. Je weet dat sommigen van mijn vrienden het niet gewoon zijn om een meisje te zien.' zei hij.'Dude, ze blijven wel van haar af.' zei ik en gromde. Itachi knikte.'Wat jij zegt.' Ik zuchtte en ging me dan omkleden.

Ik kwam naar beneden en Itachi stak zijn duimen op.'Goed, waar gaan we eerst naartoe?' vroeg hij.'Chinatsu ophalen. Ladies first, niet?' vroeg ik. Itachi grijnsde en knikte.'Je verandert, otouto.' zei hij.'Nietes, ik blijf mezelf. Alleen is er gewoon een meisje in mijn leven gekomen.' zei ik en keek weg. We vertrokken nadat we alles meehadden en het huis hadden afgesloten.'Dus ze studeert nu in Saotome Academy, hm? Piece of cake is het. Kom mee.' zei Itachi. Ik volgde Itachi en kwamen na een tijdje stappen bij Saotome Academy. De poorten stonden open.'Laten we binnengaan.' Ik knikte en volgde Itachi.'Sasuke? Itachi?' Ik keek naar rechts en zag een gedaante. Als het dichterbij kwam en er licht op scheen, zag ik dat het Chinatsu was. Mijn ogen vergrootten, ik was sprakeloos.

Ze was bloedmooi in dat jurkje van haar. Ze had hakjes aan die haar echt pasten. Ze had haar bril niet aan, dus ik veronderstel dat ze contactlenzen aan had.'Chinatsu-chan..' zei ik. Ze glimlachte naar me en kwam dichterbij. Toen, begon ze te rennen en omhelsde me toen ze mij bereikte. Ik bloosde en hield haar dan vast.'Sasuke, ik heb je gemist!' zei ze en liet me los. Ik liet haar ook los.'I- ik jou.. Ook.' zei ik zachtjes. Ze keek Itachi aan.'Itachi, ik mag je misschien maar 1 keer gezien hebben maar, ik heb je ook gemist, zeker je commentaar. Alhoewel je commentaar best uh.. Never mind!' zei ze en omhelsde hem dan ook. Itachi was aan het lachen.'Wel, als we klaar zijn vertrekken we naar bestemming nr. 1.' zei Itachi en keek me aan. Ik knikte.'Yep!' zei ik en we stapten richting Naruto's huis. Alleen weet Chinatsu dat niet.

Twisted Fate ~ Konoha High/ Saotome Academy ~Where stories live. Discover now