18.Bölüm

1K 39 27
                                    

Aylin in ağzından;

Hani,bir çocuk,arkadaşıyla anlaşamaz,"seninle birdaha konuşmiycam"der,ama sonraki gün herşeyi unutmuş gibi oynamaya başlar...Bende Tilki ye "birdaha sana güvenmeyeceğim"dedikten hemen sonra yalanını dinlemek için ayaklarına gitmiştim.Nasıl bu kadar kör olabilmiştim?

Oysa ki birçok kez yıkmıştı beni...

1-Hiçbirşey demeden gitmişti.

2-Yalan söylemişti.

3-Beni kaçıran kişinin babasını öldürmüştü....O bir katildi...

Deniz in bunları yapması neredeyse normaldi...İnsanın babasını öldüren kişinin elini kolunu sallayarak ortalıkta gezmesi adil değildi...Arabamı,nereye gideceğimi bilmez bir şekilde sürüyordum.

Herşeyden uzak,birkaç gün kafamı dinlemek istiyordum.Babamın otelleri dışında bir otel buldum.Otopark görevlisine arabamı verdikten sonra,içeri girdim ve bir oda istedim.Anahtarlarımı alarak odamın bulunduğu kata çıktım ve kendimi odama attım.Oda,gayet büyük ve lüks dü.Evet,evet burası bana iyi gelebilirdi.Telefonumu tamamen kapattım.

Yatağa uzandım.Düşünceler yine yapacağını yaptı.Tilki nasıl katil olabilirdi yaaa!!O,karıncayı bile incitmezdi diyemezdim çünkü her sineği rahatsız ettiği için öldürüyordu.Ve ben,böcekten korktuğum için böcekleri de...Ama bir insanı öldüreceği aklımın ucundan bile geçmezdi...

Banyoya girdim.Duş iyi gelirdi...

Suyun altında,rahat rahat ağlayabilirdim...Gözyaşlarım bir,iki,üç derken hıçkırarak ağlamaya döndü.Son kez durulanak banyodan çıktım.Gelirken giydiğim kıyafetleri tekrar üstüme geçirdim.Evet,birkaç kıyafet alsam iyi olacaktı...







Tilki nin ağzından;


Aylin koşarak cafe den çıkmıştı.Arkasından koştum ama arabasına bindi ve hızla gitti.Ben,arkasında öyle kala kalırken,telefonum çalmaya başlamıştı.


Arayan kişi p*ç Deniz di...

"Aylin in niye gittiğini öğrenmek istermisin yakışıklı prens?"

"Ne diyosun lan sen!!"

"Diyorum ki,Aylin e senin bir katil olduğunu açıklamış olabilirim,ah,yazık oldu kıza.."


"Ne katili!!Ne dedin lan sen!!Allah ın belası!!Ben katil değilim!!"

Bağırdığım için birkaç insan tuhaf tuhaf ve korkarak bakmaya başladı.Telefonu kapattım ve arabama bindim.Şuan o kadar sinirliydim ki,babasının olmasa da Deniz in katili olacaktım!!Aylinim nasıl yıkılmıştır?Tam da ona bu durumu anlatacakken...

Direksiyona bir yumruk attığımda elim kanamaya başladı.Telefonumu çıkardım ve Aylinimi aradım.Fakat ulaşılmıyordu...O p*z*v*nk i bir bulsam,gebertecektim!!

Savaş ı aradım.

"Efendim?"

"Aylin evdemi"

"Ne oldu ki"

"Aylin evde mi!!"

"Değil de ne yapc-..."

Telefonu yüzüne kapadım.Ah,neredesin be güzelim?

Saat e baktım.15.34 dü...

Nerede olabilirdi?Elimin kanı direksiyonu kayganlaştırıyordu.Arabayı durdurdum ve bir peçete alıp direksiyonu ve elimi sildim.


Tekrar arabayı çalıştırdım ve olabileceği heryeri gezmeye başladım...



4 saat sonra⌚


Yoktu...Sahilde,otelde,parkta...Hiçbiryerde yoktu.Tekrar aradım...Ama ulaşılmıyordu.Aklıma çok kötü şeyler geliyordu.Elçin i aradım.


"Alo?"

"Elçin,ben Tilki,Aylin seninle mi?"

"Yoo değil birşey mi old-..."

Kapattım...Lan!!Nerede bu kız?

Delirecektim!!!


Ya yine Deniz birşey yaptıysa?Ya aklını tekrar karıştırsa...




Bölüm yorumlarınız?Artık "offf şu aytil de bir barışamadı"dediğinizi duyar gibiyim...İpucu vereyim,çok az kaldı....Çok az...

Seviliyorsunuz...(^.^)(^.^)

EN BAŞTANWhere stories live. Discover now