-RESTORASYON DUYURUSU-

101 13 2
                                    

Herkese merhaba! Tabi burada hala herkes diyebileceğim birileri varsa. Sanmıyorum ama umarım mesajımı alırsınız En Baştan Ailesi.

Duyurunun başlığından da anlaşılacağı üzere hikaye yenilenme döneminde. 2 yıl önce yazılan ve bu kadar başarı beklemediğim bir hikayeydi bu, 56 bin 600 kişi bana büyük bir şok yaşattı. Fakat fark ettim ki okunma sayısı oldukça yüksek olan bu hikayenin beğeni ve yorumları bir elin parmağı kadar. Belki beş elin. Durum böyle olunca En Baştan' a bir bakayım dedim ve final bölümünden 2 yıl sonra en başa döndüm. Karşılaştığım manzara beni kahkahalar boğdu. Yazım hatalarından tut, diyalogların basitliğine, noktalama hatalarına ve daha bir sürü şeye bakıp sizin bunu okumaya değer gördüğünüz için şaşırdım çünkü ben görmedim. Bu yüzden hala okuyan vardır belki ümidiyle En Baştan'ı en baştan yazıyorum. Elimden geldiğince konusuyla oynamadan daha okumaya değer bir şey haline getirmeye çalışacağım. Yeni hatalarım olacaktır, affola. Umarım tekrar burada buluşur ve büyürüz.

Belki bu yenilenmeden 2 yıl sonra bakar ve derim ki, bunu ne çeşit bir insan yazmış olabilir? O zamana kadar hoşça kalın dostlarım!

EN BAŞTANWhere stories live. Discover now