-+!.0.!+-

3.6K 140 57
                                    

-+!.Çin.!+-

Lay kravatını düzeltip saatine baktı, iş görüşmesine vaktinde gidecekti. Dikkatsiz bir anda deri ceketli, koyu sarı tonlarında saç rengi olan, yakışıklı bir gence çarptı.

Birbirlerinden uzaklaşırken bakışlarını ayırmıyorlardı. Göz alıcı çocuk Lay'e göz kırptığında Lay de şekilli saçlarını geri tarayıp tek kaşını kaldırarak dudağını yaladı.

Genç çocuk metroya bindi. Kapılar kapanırken yüzünde ki ifade giderek sinsileşiyordu. Metronun gitmesine birkaç saniye kala elinde tuttuğu cüzdanı salladı.

Lay gözlerini kocaman açarak boş cebine baktı ve diğer ceplerine, bir hırsıza kaptırmıştı. Fakat o hırsız biliyor muydu başka bir hırsıza çattığını? Lay az önce arakladığı cep telefonunu sağ elinde sallayıp hareket eden metroda ki genç adamın şaşkın ifadeyle cama yapışmasına sırıttı.

Aklımda başka bir konu vardı, daha sakin bir fic. Onu da yazarım sadece beynime şimşek vurdu ve ortaya bu çıktı. Aksiyonlu olacak(bana fighting!) acık karmaşık olacak(anlatımıma güvenmekten başka çarem yok T^T) yeni bölüm için yorum istediğimi biliyorsunuz söylememe gerek yok sevgilişlerim :3

Ficin etkili olması için bölümleri atlamadan okumanızı tavsiye ederim ve son satırına kadar okuyun, pişman olmayacağınıza garanti veririm.

Antika(M)✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin