-+!.9.!+-

859 60 36
                                    


'Lanet amirin benimle derdi ne anlamıyorum! Fazla boşlamak istemiyorum. O yüzden Chen, Lay'in ifadesini sorgulamaya sen git, değiştireceğine neredeyse eminim'

"Söyleyeceklerim yok" Chen kravatını gevşetti, neden hala ifade değişimi yoktu? Yanlış olan neydi?

"Xi Luhan'ı görüşmeye çağır" çalışana söyledi, dakikalar sonrası hiç görmediği güzellikte biri geldi. Daha önce sadece bir kez karşılaşmıştılar ama yüzüne bakamamıştı, resmen büyülenmişti.

Aklında neler olduğunu unuttu "Otursana" diğeri başını sallayıp sandalyeye geçti.

"Lütfen efendim... burası benim yerim değil. Yemin ederim suçsuzum, Lay zorladı" gözleri hemencecik nemlendi.

"İfade değişimi istiyor musun?" 'neler saçmalıyorum buraya bunun için gelmedim, komiserim öğrenirse biterim'

"Burası korkunç bir yer, insanlar kötü..."

"Komiser Kris seni daha kötü yere göndere-" dilinin istemsizce çözülmesine lanet etti.

"N-ne? Buna izin vermezsiniz değil mi?" Chen gözlerini kaçırıp çantasını doldurmaya başladı "Buradakiler beni öldürecek"

"Sen ve Lay koruma altındasınız, zarar veremezler" daha fazla kalmayıp uzaklaştı, Luhan'ın karşısında heyecanlanmamak elde değildi. Kris ikisini ölümden koruyordu çünkü Luhna acı çekmeden kolayca kurtulamazdı.

*

"Bu olacak iş değil" kafasını kaşıdı "Lay neden hala üstlendiği suçları itiraz etmedi?"

"Gerçekten o yapmış olabilir"

"Aklın mı kıt Chen? Ne oldu sana, Luhan yaptı, bu çok belli"

"Sadece fikir yürütüyorum komiserim"

"Luhan onu yeniden mi ikna etti? İmkansız, ZhouMi ve Henry onun gözü önünde Luhan'ı defalarca düzdü" çenesini kaşıyıp mırıldandı. "Onu görmeye gittiğinde garip bir şeyler sezdin mi?"

"Hayır komiserim"

"Ayakta uyutuluyorsun Chen. Amir beni ufak işlere kakmasa idi gidip aslını öğrenirdim. Luhan ne yaptı ki? Kafam patlayacak!" sinirle yüzünü ovaladı.

*

Düzgün yürüyemiyordu, tahmin ettiği gibi değildi. ZhouMi onu pazarlamaya başlamıştı ve 11 yaşına geri dönmüş hissi vardı. Kendini korumak istiyordu ama günde korkunç derecede çok kişiyi eğlendiriyordu. Yaşlı, çirkin adamların pis menilerin den sonra bombalarla hapishaneyi patlatmak istiyordu.

Bahçeye çıkma vaktinde Luhan büyük kapının yanında olan eski dolapların arasına saklandı, burada olmak istemiyordu. Dışarı çıkabilse... Kris'in ona erişemediği bir yer var mıydı?

İlk karşılaşmaları kaç yıl önceydi? Luhan daha yeni 17'sine girmişken ve Kris yeni mesleğe başlamıştı. Tehlikesiz biriyle oynadı fakat şimdi o ejderha olmuştu. Korkunç. Asla huzurlu olamayacak mıydı?

"Lay..."

"Beni tanımadığını söylemiştin" birkaç yavaş adımla karşısına geçti. Elinde tuttuğu gri mendille Luhan'ın ıslak yanaklarını sildi.

"Onlardan nefret ediyorum" sesi titredi.

"İlk başta karşı çıkmalıydın, artık katlan" sırtını Luhan'a dönerken boğazı yaralıydı, ufak olanla beraber ağlamak istiyordu.

"Buradan nefret ediyorum..." hıçkırdı.

"Luhan" alçak sesle mırıldandı. Kendini engelleyemeyip diğerinin karşısına çömelmişti "Buradan çıkıyorum"

Antika(M)✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang