Hoofdstuk 75

15.7K 610 172
                                    

P.O.V. Jasper

Ik omklem mijn geweer met meer kracht en zet mijn kiezen stevig op elkaar.

'Waar is Ellen?' Vraag ik dreigend.
Achter me hoor ik een veiligheidspan los maken.

'En mijn schatje is er ook bij dan zullen we wel voltallig zijn. Je kunt binnen komen als je wilt.' Zegt Taylor met een grijns en stapt nonchalant weg.

Lena haar zachte hand glijd in de mijne en ik knijp er gefrustreerd in.
Ik vertrouw het niet, ik vertrouw er helemaal geen klote aan.

'Lena je blijft achter mij.' Fluister ik bevelend.
Ze knikt kort en we lopen de ruimte binnen.

'Waar is ze.' Herhaal ik opnieuw.

'Jezus, wat onvriendelijk van mij. Hier een echt Belgisch biertje. Ik haat dat Amerikaans bier vreselijk. Zo smakeloos, vinden jullie ook niet.' Gaat hij verder.

'Godverdomme klojo, geef Ellen en dan kunnen we dit hier afhandelen. Of ben je daar te zielig voor.' Grauw ik naar hem.

'Wat zijn Amerikanen toch dom. Vind je ook niet Schatje?' Zegt hij en kijkt naar Lena waardoor ik haar achter me wil trekken en zijn ballen eraf willen snijden.

Het enige dat me daarvan weerhoud is Lena die rustig over mijn hand streelt.

'Ik weet het niet hoor, maar zit er soms kak in je oren? Geef Ellen en dan zullen we dit hier voor eens en altijd afhandelen. Je denkt dat je zo stoer bent? Ik wil je wel zien proberen.'
Taylor zucht verslagen.

'Ik heb genoeg tijd aan jou verspilt. Ik heb mensen die jou en al die vriendjes van jou afhandelen.' Hij knikt naar een grote struise man die plots uit een deur komt wandelen met een verdomde Shotgun in zijn handen.

Achter me vloekt Dylan zacht.
Ik kijk ook kort naar Max en probeer hem te kalmeren, maar daar heeft hij geen last van. Hij bijt hard op zijn kiezen om hier niet al die hufters hun hoofden af te blazen.

'Waarom doe je dit zelfs? Wat heeft Ellen hier mee te maken?' Ik hoor de zachte stem van Lena gebroken achter me klinken. Ze ziet uiteraard ook die Hulk met dat geweer.

'Ach, schat toch. Zij heeft hier niets mee te maken. Hoewel ze me ook vreselijk hard op mijn zenuwen werkte. Waarom moest ze toch altijd zo wantrouwig doen over mij. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik veel dates moest afzeggen. Omdat ik steeds bij jou moest zijn.'
Wat wil ik hem graag door zijn hoofd schieten. Kutzooi, ik wil dat zo verdomd graag.

Niemand, maar dan ook niemand zegt zo dingen tegen mijn lief als ik er bij sta.
Ik ben niet de enige die zijn geweer op hem heeft gericht. Max, Ian en Alex hebben hem ook in het vizier en wachten nog op een teken. Dylan is anders gefixeerd op de Hulk in de deuropening.

'Maar als je wilt wil ik wel ruilen. Ellen voor Lena en Jasper dood.' Zegt hij grijnzend.
Ik kijk hem vragend aan terwijl hij een knikje naar de Hulk geeft die tegen iets klopt.

'Waarom wil je hem dood hebben. Jasper heeft niets verkeerd gedaan.' Zegt Lena gestresseerd.

'Schat, hij is juist degene waar alles mee begon. Ik ben hier helemaal niet voor jou. Jasper was degene die ik moest hebben. Hij hield iets achter dat aan mij toebehoorde en toevallig vond ik je daar ik dat park met hem. Jij was meer de trofee die ik mee naar huis zou krijgen.' Zegt hij lachend.

'Ik ga niet met jou ergens heen. Jij bent een lelijke kut hoer en ik hoop dat je rot in de hel!' Schreeuwt mijn liefje naar die hufter.

Dan komt er een tweede Hulk bij de deur en hij trekt iets achter zich mee. Het duurt me even tot ik door heb dat het Ellen is. We zijn haar een uurtjes kwijt en ze ziet er al helemaal verwildert uit.
Lena hapt naar adem en knijpt hard in mijn hand. En Max omklemt zijn geweer nog steviger.

BadboysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu