19. Terugreis.

295 15 4
                                    

'Bij jou ging het getik verder waardoor je haar liet denken dat de 'stalker' bij jullie was. Natuurlijk heb je een paar pogingen tot gedaan om haar met je eigen handen te vermoorden maar te laat. Ze kreeg een hartaanval.' Zei ik wat zachter.

Raaij stond op en boog over de tafel, hij wilde me vastpakken maar Arnoud was al voor me gesprongen en haalde naar hem uit.
'Geef maar op Raaij, je bent er bij.'

(...)

Ik was rustig gaan zitten en mijn ogen waren gesloten, ik genoot van de stilte. 'Ik heb honger,' ik bromde geërgerd, 'Ik was vergeten dat jij nog bestond,' - 'Wat zijn we weer vriendelijk, en dan al die moeite om de rode wijn mee te smokkelen.' Zei Arnoud sip. Ik stond meteen recht gaf hem een knuffel en een kus op zijn wang, 'Grapje!'. 'Die humor van jou is geweldig Holmes, jammer dat de zaak al is opgelost maar ja wat moest ik anders verwachten met een geniale collega.'.

Ik lachte lief en trok de fles uit zijn handen, 'Wat moet je zonder me inderdaad, ' fluisterde ik onhoorbaar.
'Wat ben je van plan om hierna te doen Sparks?', hij wreef even met zijn wijsvinger over zijn stoppelbaardje en haalde nonchalant zijn schouders op, 'Hetzelfde als altijd, helpen bij de politie,' - 'Oh.' Gleed er over mijn lippen heen.
Ik keek weer naar buiten, nog altijd vredig 'En jij?'. Verder klagen over een tiener meisje dat ze de man van haar dromen niet kon krijgen met een bak ijs voor haar neus, 'Kijken wie miin hulp nodig heeft,' antwoordde ik na een paar seconden van stilte, ik ging zitten en maakte de fles open, Arnoud nam naast me plaats en zette de glazen neer die ik meteen vulde met wijn.
Ondertussen was er een ongemakkelijke stilte gevallen, we waren beiden aan het nadenken we wisten niet echt meer wat te zeggen, alleen het geluid dat me al bekend was geworden was van de trein zelf.
'Ik,' begon ik zacht, ik wilde bekennen maar toen Arnoud me vragend aankeek schudde ik mijn hoofd, 'Niks.' Mompelde ik snel.

Ik zuchtte en maakte een verbaasd kreetje toen ik zijn zachte lippen op de mijne voelde, ik proefde de rode wijn en ik ging vanzelf mee in de zoen, ik wist niet wat me overkwam maar dit. Dit is alles wat ik tijdens deze hele zaak gewild heb, Arnoud.
Op Arnoud zat ik ook al deze jaren op te wachten, zijn lichaamsgeur, zijn aanraking. Dit is wat ik gewoon veelste lang heb moeten missen..

*

Ik heb wel inspiratie, maar ik heb veel aan mijn hoofd de laatste tijd, excuses daarvoor dat is namelijk ook de reden dat ik niet meer veel upload. En al heb 'k genoeg inspiratie, zodra ik schrijf dwalen mijn gedachtes al weer af.
Het zit me de laatste tijd niet echt makkelijk, nogmaals sorry.

X Blond,

No shit sherlock.Where stories live. Discover now