Proloog ~

2.4K 81 2
                                    

Harry Styles.

Hier zitten we dan op een kleedje middenin het park die versierd is vol met lichtjes. Een brede glimlach was op mijn gezicht te zien evenals op die van Louis. Hij had me eindelijk mee uit durven vragen. Al een tijdje wist ik dat ik op Louis viel maar ik was zo ontzettend bang dat hij me zou gaan haten me zou gaan verlaten. Kijk waar we nu zitten samen op een kleed te genieten van aardbeien met chocolade. ,,Waar denk je aan Hazza?'' Louis ogen lichtte op wanneer ik nog breder glimlachte om de bijnaam.

,,Ik dacht aan hoe verliefd ik op je ben.''

Louis ogen werden groot en al snel sloeg ik mijn handen voor mijn mond had ik dit zojuist hardop gezegd? Ik wilde wegrennen, gillen en schreeuwen toen ik zag dat Louis nog steeds niets gezegd had maar ik was bang.

,,Ik ben ook verliefd op jou Hazza.''

De woorden verlieten zijn mond nog maar net toen hij zijn lippen op die van mij drukte. Wat was dit moment perfect!

~

Ineen gedoken zat ik op de grond. De ene klets na de andere vulde de kamer terwijl het weerkaatste op mijn huid. Hoewel ik dacht aan alle mooie momenten samen met Louis deed het zoveel pijn als ik zag hoe erg hij veranderd was..

Tranen gleden over mijn wangen terwijl ik maar bleef smeken om te stoppen. Luisteren deed hij echter niet.

,,Ik mis de Louis waar ik verliefd op ben.'' Ik snikte nadat er nog een klap volgde.

,,Je bent waardeloos Harry! Waardeloos hoor je me!'' Niet veel later voelde ik een harde klap tegen mijn hoofd en werd het zwart.

Ik mis hem...

Ik mis hem zo erg...

~

Yaaaaay i'm started!

All the Love N.

No Control/Over Again ~ Larry  StylinsonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu