~ OO5 ~

1.3K 65 14
                                    

Harry Styles.

*SMUT Als je hier niet tegen kan raad ik je aan dit niet te lezen*

Onze tongen draaien rondjes om elkaar. Ik wist niet wat dit gevoel was, ik had het zo ontzettend gemist dichtbij iemand te zijn. Nu was dit Liam maar dat maakte niet weg dat ik er  van genoot.

Zijn handen gleden over mijn lichaam en een kreun verliet mijn mond waardoor we gedwongen onze kus moesten stoppen. Mijn handen trokken ongeduldig zijn boxer naar beneden terwijl een klein lachje zijn mond verliet. ,,Ongeduldig Styles?'' Gefrustreerd knikte ik met mijn hoofd. ,,Alsjeblieft Liam doe het nou.'' Weeral verliet een lachje zijn mond voordat zijn ruwe kant weer omhoog kwam zetten.

Inplaats van dat hij mijn boxer omlaag trok rukte hij er een keer aan voordat hij doormidden scheurde. Opwindend dat was het zeker. Zijn penis stond recht overeind maar ik wist zeker dat die van mij ook zo was. ,,Ben je hier klaar voor Hazzie.'' Ik glimlachte even bij de bijnaam. ,,Ja alsjeblieft.'' In een ruk werd ik omgedraaid ,,Mine time. Ik heb hier zo lang op gewacht.'' Kreunde Liam. 

Tijd om na te denken over condoom of glijmiddel had ik niet want met een harde stoot duwde hij zichzelf bij me binnen en ik kon het niet weerhouden om een gil te laten weerklinken in de kamer. Tranen van de pijn stonden in mijn ogen. ,,Shh Hazza het word beter dat beloof ik je.'' Ik knikte enkel terwijl hij zachtjes heen en weer bewoog. De pijn verdween al snel en het genot werd groter.

,,Liam Harder alsjeblieft, ik heb je nodig.'' Een luide grom verliet zijn mond voordat hij zijn tempo opvoerde. Hard kletste onze heupen tegen elkaar. Voor mij ging dit enkel nog niet hard genoeg wat ik begon zelf mee te bewegen wat een luide kreun van Liam opleverde. Ik voelde me zeer goed wetend dat hij genoot door mij. Een gilletje verliet mijn mond toen ook zijn hand om mijn penis gesloten werd snelle ruk bewegingen werden gemaakt terwijl vloekwoorden tevens Liam zijn naam vaak mijn mond verlieten. 

,,Ik ga komen Hazza.'' Liam hijgde in mijn oor terwijl hij er even aan zoog. ,,Harry!'' schreeuwde Liam waarna hij zijn orgasme in me spoot ook ik hield het niet meer en met een luid grom spoot ik mijn goedje over zijn hand en over mijn buik. Met een zucht viel hij bovenop me. ,,Dit was zo goed.'' 

Ik draaide mezelf om terwijl Liam recht in mijn ogen keek. Mijn hand wreef ik even over zijn wang. ,,Ik heb nooit ingezien hoe mooi je bent Liam.'' Zijn ogen straalden terwijl hij een kus op mijn wang drukte. Helaas voor hem was dit al genoeg om me weer op te winden zijn blik stond zo intens dat het niet lang duurde voordat mijn penis alweer overeind stond.

,,Wat doe je met me Liam.'' Hij grinnikte en drukte plagend een kus op mijn top. Een grom verliet mijn mond wat hem alleen maar deed grijnzen. ,,Ik hou ervan dat je zo klaar voor me bent Harry.'' Liam likte aan mijn penis waarna hij hem in zijn mond nam. Zijn naam rolde als vanzelf over mijn lippen maar nog voor ik kon klaarkomen verliet zijn mond mijn penis. Een Gefrustreerde zucht verliet mijn lippen terwijl Liam zachtjes lachtte. ,,Je weet niet wat je met me doet verdomme.'' 

Grommend draaide ik de rollen om. Liam lag onder me terwijl ik genoot van zijn blik vol verbaasdheid. Plagend liet mijn hand over zijn inmiddels weer stijve penis glijden.  Grommend greep hij mijn haar vast voordat hij zijn penis in mijn mond drukte. Hard ging hij tekeer in mijn mond en kotsgeluidjes was het enige wat je nog hoorde. Na een tijdje toen Liam het moeilijk begon te krijgen wist ik mezelf uit zijn greep te halen terwijl hij zelf voldaan naar me grijnste. ,,Je bent graag de baas he.'' Hij kon enkel knikken waarna hij zijn lippen op die van mij drukte. 

~

Uitdagend bekeek ik Liam die me bleef aanstaren met een zelfde blik. Ik kroop op zijn schoot en liet mezelf over zijn penis heen zakken wat een harde kreun van zijn kant opleverde. Ik Bewoog gewoon rustig heen en weer terwijl kreunen onze monden verlieten. ,,Hazza je bent zo goed.'' Kreunde Liam. Toen ik mijn tempo wat opvoerde gaf Liam kleine gilletjes maar ik besloot hem zijn mond te snoeren door ons weer in een passionele tongzoen te verwikkelen. Terwijl ik mijn tempo nog wat opvoerde kwamen er toch nog wat kleine kreunen van Liam's kant vrij. Zijn vrije hand vond mijn penis en ging hard op en neer en zo duurde het niet lang voor we samen in harmonie klaar kwamen. 

Uitgeput liet ik mijn hoofd op zijn borst zakken terwijl zijn hand liefkozend mijn bezweette haar aaide. ,,Je doet het zo goed Harry.'' Liam drukte een lange kus op mijn mond voor ik mijn ogen sloot en de duisternis  me compleet overnam. 

~

Een Harde schreeuw weerklonk terwijl niet alleen ik maar ook Liam overeind schoot. Daar stond hij Louis. Zijn blik was niet geschokt maar woedend. ,,Vieze vuile gore Manhoer!'' Schreeuwde hij naar me. Mijn lip begon te trillen wetend dat ik in huilen uit zou barsten maar nog voor ik iets kon doen sprong Liam op. ,,Manhoer zei je? Jij ging vreemd!'' ,,Bemoei je er godverdomme niet mee!'' Schreeuwde Louis woedend. ,,Liam hou op alsjeblieft! Je weet niet tot waar hij in staat is.'' Schreeuwde ik. ,,Dat maakt me niets uit Hazza ik laat je niet beledigen.''

Een schreeuw verliet Liam zijn lippen toen Louis hem recht in zijn gezicht sloeg. Het stopte daar echter niet bij hij bleef slaan en slaan maar ik kon niets doen. Verstijft keek ik toe hoe Liam mijn naam schreeuwde uit hulp voor hij zijn ogen uitgeput sloot. Louis verliet het huis en toen drong het tot me door. Huilend zakte ik in een terwijl ik Liam zijn naam bleef schreeuwen.

Toen pas had ik door dat ik 112 moet bellen en dit is precies wat ik deed..

~

SOOO YAAAAAY

HIER WAS JULLIE SMUT HOOFDSTUKJE HIHIHIH. 

Okay was het een beetje naar verwachtingen? Zo ja ALSJEBLIEFT HIHI

EN WAT DENKEN JULLIE ZOU LIAM KWAAD ZIJN OMDAT HARRIE NIETS DEED?

ALL THE LAVA NADJA.


No Control/Over Again ~ Larry  StylinsonWhere stories live. Discover now