~ OO7 ~

1.2K 59 16
                                    

Louis Tomlinson  * Ha-Ha. Nu moeten jullie wachten x *

Ik wist niet hoe ik mijn gevoel moest uiten. Natuurlijk was het fout van me om Liam te slaan maar dat is wat ik deed. Mijn frustraties kropte ik op en sloeg ze van me af. Niall had ik het huis uit gezet nadat Harry was vertrokken. Ik weet donders goed dat ik hem slecht behandeld heb en dat Liam beter voor hem is maar ik hou van hem. Hij hoort van mij te houden, bij mij in bed te liggen en mijn naam te kreunen. Dit alles heb ik zelf verpest het besef was hard maar ermee stoppen was moeilijk. 

Ik begon aan mezelf weer te merken dat er weer opborrelende woede in me opkwam. Ik vroeg me zeer sterk af wat die twee nu aan het doen waren en ik stiekem hoopte ik dat ik hem zo hard had geraakt dat hij niet meer met Harry wilde zijn. Natuurlijk wist ik dat dit bullshit was Harry is te goed voor deze wereld je kan zoveel bij die jongen maken en hij blijft je vergeven. Het voelde dan ook fout hem te misbruiken maar ik hield van hem dat is toch niet raar?

Bijtend op mijn lip zat ik op de bank in mijn woonkamer ik voelde me ontzettend gefrustreerd en ik wist dat ik drank nodig had om alles weg te drinken. Ik had het nodig om niet te flippen maar bovenal had ik een sigaret nodig. Op zoek naar wat drank zocht ik door de kastjes ik kwam echter tot de conclusie dat er niks meer was en het maakte me kwaad. Het huis zelf was er ook niet beter op geworden ik had die drank nodig. Mijn frustraties moeten er gewoon uit en op dat moment schoof ik hard al het afwas van het aanrecht af. Brekend glas vulde het huis terwijl ik mezelf in mijn jas hielp. Wat geld schoof ik in mijn jaszak terwijl ik mijn hand erbij in verstopte. 

Zo gezegd zo gedaan pakte ik mijn fiets om richting de supermarkt te fietsen ik had drank nodig en veel. Mijn fiets gooide ik met een klap tegen de muur wel deed ik hem op slot aangezien de jeugd graag dingen steelt. Ik was dan wel gefrustreerd maar mijn verstand hielp me zo nu en dan nog wel eens. Ik betrad de winkel en vond meteen de drank schappen een mandje had ik in mijn handen en zoveel als ik zag en wat me lekker leek deed ik in het mandje. 

,,Louis?'' ik schrok op van de stem en stiekem hoopte ik dat het Harry was maar mijn gezicht betrok toen ik daar de blonde ier zag staan. Zijn ogen gleden van mijn mandje naar mijn gezicht en op dat moment bekeek ik zijn mandje. Drank, drank en nog is drank. Een grijns ontstond op mijn gezicht. ,,Niall, Niall, Niall toch. Wilde je gaan drinken zonder mij?'' zijn geschrokken uitdrukking veranderde in een grijns waarna hij weer in een sip gezichtje veranderde. ,,Ik dacht dat je me niet meer wilde zien?'' ,,Het spijt me voor dat ik was... in de war.'' hoewel ik wist dat ik loog had ik behoefte aan zijn aanwezigheid wat Harry kon, kon ik  net zo goed.

,,Ga met me, mee alsjeblieft?'' even aarzelde hij maar knikte toen toch. Mijn grijs werd breder en iets wat beter trok ik hem aan zijn arm mee naar de kassa waar we samen afrekende. Buiten pakte ik mijn fiets en liep naar Niall die al een rode tint op zijn wangen had. ,,Louis, Ik eh- Ik ben lopend.'' fluisterde hij. Zachtjes lachte ik om zijn gestuntel. ,,Stap op Sunshine.'' Ik wist dat ik weer de fout in ging maar het voelde goed toen Niall achterop mijn fiets zat reed ik zo snel als ik kon richting huis. 

Toen ploften we samen op de bank. Zijn ogen gleden even naar de open-keuken waar al het glas kapot op de grond lag. ,,Het spijt me.'' Hij keek even naar me maar besloot het weg te wuiven. ,,Ik lust wel een biertje Tomlinson.'' knipoogde hij naar me waarna ik grinnikte en twee biertjes opende. Na een paar tellen volgden de 2,3,4,5 en nog veel meer.

Het was dan ook niet raar na ander half uur en verschillende soorten drankjes later dat we lachend op de harde muziek dansten. Het zag er vast belachelijk uit maar de alcohol had ons al zo erg opgeslokt dat we alleen maar konden lachen. Ondertussen had ik een jointje in mijn hand waar ik een flinke hees van nam en hem toen aan Niall gaf. Betwijfeld keek hij ernaar. ,,Ah toe Nii het is zo lekker!'' giechelde ik wat hem toch de doorslag gaf samen rookten we de joint op en we raakten alleen nog maar verder van de wereld.

Dicht tegen elkaar aan dansend stonden we in de woonkamer. De buren hadden vast last van ons maar veel deed het ons niet. Het was alleen Niall en ik, Ik en Niall. ,,Ni ik heb jjjje nodugg.'' lispelde ik terwijl hij zijn lippen hongerig op die van mij duwde. ,,iiik heb je gmist tomlinsun.'' beide zo dronken als wat zoenden we zowat elkaars gezicht eraf. ,,Louuuuuuuuuu.'' Niall trok aan mijn handen terwijl we lachend op de grond vielen. 

,,Ongeduldig Horan?'' hij antwoordde niet inplaats daarvan schoven zijn handen meteen onder mijn shirt. Kippenvel verspreed zich maar ik genoot.  Niall drukte zijn lippen ruw op de mijne terwijl ik er in mee ging. Zijn tong likte langs mijn lippen en ik gaf hem meteen de toegang die hij nodig had. Onze tongen draaiden langs elkaar de muziek suisden nog in onze oren maar we genoten en dat was het belangrijkste. 

De muziek was weg en het volgende wat ik weet is dat een verbaasde Harry in de deuropening stond. Wat niet raar was beide ontbloot bovenlichaam. Niall keek op en zijn blik veranderde van genietend naar verbaasd naar lichtelijk kwaad.

,,Het spijt me voor het storen.'' 

Wat ik niet verwacht had is dat er een ongemakkelijk gegrinnik losbarstte. Terwijl het Alcohol in een klap mijn lichaam verlaten had. Kon ik alleen staren naar de jongen die daar ongemakkelijk in de deur stond. 

~

YAYAY

Sooo here is an update.!!!

Sorry voor het lange wachten maar ik heb zo mijn redenen. 

1; Ik had een toetsweek jaja. Het is zoooo slecht gegaan he mijn wiskunde lerares vertelde me hoe verschrikkelijk mijn toets was like oke bedankt. Wel had ik een voldoende op engels jajaaaaa.

2; Mijn computer is stuk gegaan fuck me maar okay

3; SORRY DIT IS GEEN 5SOS BOEK MAAR;;;; HAPPY BDAY CALUM *SORRY NOT SORRY HES MA FAVE* ANY FANS HERE??? MELD JE.  NU. NU .NU 

Iniedergeval Bedankt voor je begrip sunshines Love Me. 







No Control/Over Again ~ Larry  StylinsonWhere stories live. Discover now