~ O15 ~

863 42 15
                                    

Harry Styles.

Minder dan een uur geleden lag ik nog op de grond in Liam's huis en nu lag ik op de grond boven op Louis mijn mond op de zijne geplakt. Zijn tong gleed rondjes lang door mijn mond maar op een of andere manier voelde het zo vertrouwd dat ik erin mee ging. Mijn handen bewoog ik van zijn borst naar beneden en ik voelde vrijwel direct hoe Louis zich aanspande wat me licht liet glimlachen tussen het zoenen door. ,,Harry dont be such a tease.'' Louis had zijn mond van de mijne gescheurd om zijn hand toen terug plagend over mijn vriend te laten bewegen wat me naar adem liet happen. 

,,Blijven we hier liggen.'' Grinnikte Louis terwijl hij met mij op zijn schoot omhoog kwam vrijwel direct sprong mijn stijve tegen mijn buik aan wat me licht deed blozen. ,,Niet zo comfortabel he hazz.'' fluisterde hij met zijn schorre stem in mijn oor waarna kippenvel zich over me heen verspreed. Ik was ontzettend lui en liet me dan ook lachend dragen door Louis die me met een boog op het bed gooide. ,,Ik kan dit eindelijk weer gewoon doen zonder me schuldig te voelen.'' gromde Louis mijn ogen sprongen wagenwijd open toen hij zijn kleding van zijn lijf rukte, letterlijk. 

Louis grijnsde enkel breed voor hij zich over me heen boog en me ruw op mijn mond zoende. ,,Ik zal je zo hard nemen dat je morgen niet meer kan lopen.'' lispelde hij in mijn oor. Ik voelde mezelf alleen nog maar meer opgewonden raken dus trok ik Louis ruw aan zijn haar naar voor voordat ik mijn handen liet afglijden naar zijn vriend. Een luide kreun verliet Louis zijn mond tussen het zoenen door.

Onze handen waren overal en nergens elkaars lichaam verkennend. Dit was echter niet nieuw maar elke keer werd het spannender elke keer wisten we weer een andere manier te vinden om elkaar te plezieren. Ik was er met mijn verstand niet bij verdoofd door alle aanrakingen liet ik me meesleuren in het moment ik wilde alles vergeten ik wilde opnieuw beginnen samen met Louis maar eerst ga ik hiervan genieten.

Mijn mond vond de zijne voor de zoveelste keer en hij draaide ons behendig om wat al inhield dat Louis topte. Ik lag met mijn buik in het matras gedrukt af te wachten tot het moment daar zou zijn. ,,Klaar voor?'' Louis streelde met zijn linkerhand nog even door mijn haar voordat ik onverwachts een vinger  in mijn achterste voelde glijden waarbij een pijnlijke kreun mijn mond verliet. ,,Je bent altijd zo strak Hazz.'' kreunde Louis voor hij een tweede vinger in me liet glijden het gevoel begon te wennen maar de pijn bleef hangen. Mijn gezicht stond dan ook alles behalve blij maar stoppen dat nooit.

,,Gaat het wel?'' Hij trok zijn vingers terug en een opgeluchte zucht verliet mijn mond. ,,Ga door alsjeblieft.'' Ik hield het niet meer ondanks alle pijn die ik ga krijgen moest het gewoon gebeuren nu. Louis teken om zichzelf hard naar binnen te duwen zag ik enkel niet aankomen dus een schreeuw van pijn verliet mijn mond. Louis trok zichzelf weer uit me om vervolgens zichzelf er hard weer in te stoten. Hij nam een tempo aan en gekreun en gehijg bleef over in de kamer. Pijnlijke steken veranderde in genot en we bewogen samen op een goed tempo. 

Ik had het gemist, ik had hem gemist. Hij bleef maar doorstoten terwijl zijn mond mijn nek verkende kon ik enkel kreunen van genot. Mijn stijve begon te kloppen wat een teken voor mij was om klaar te komen en zo kwam ook Louis klaar met een harde schreeuw. Hij reed zijn orgasme uit en draaide me om waarna hij zijn mond op de mijne plaatste. ,,Ik hou zoveel van jou hazz.'' Hijgde hij. Mijn ogen verwijdde zich waarna een glimlach op mijn gezicht verscheen. ,,Ik hou ook van jou Lou.'' Waarna ik een lange zoen op zijn mond drukte.

Mijn hoofd belandde op zijn borst en langzaamaan naam het duisternis me over en viel ik in slaap terug bij de jongen die altijd al de ware geweest was voor mij...

The End....

~

HOLYSHIT I CAN NOT BELIEVE I JUST ENDED THIS BOOK.

Hoewel ik heb nog wel een paar ideetjes dus ga ik jullie de volgende keuze geven

- Deel 2.

- Geen deel 2. 

Comment wat jij wil!

Als ik besluit een deel 2 te maken gebeurd dat gewoon in dit boek. Dan maak ik er een lange van dus tell me what you want!

All the love my little rainbowsss!

- Ps het spijt me voor het niet updaten maar ik was too excited want ik heb the vamps gezien! and i loved it so much en ja sorry  doei dus eh,.. LET ME KNOW WHAT YOU WANT DOEI XXX

No Control/Over Again ~ Larry  StylinsonWhere stories live. Discover now