~ OO4 ~

1.2K 67 46
                                    

Harry Styles.

Afwachtend bekeek ik Louis maar er kwam nog altijd geen woord uit hem. Met mijn wangen nat van de tranen keek ik hoe Louis ver in gedachten gezonken was. ,,Lamzak, je gaat verdomme vreemd maar je hebt er geen verklaring voor!'' Het leek hem echter niets te doen hij keek recht voor zich uit geen enkele emotie was te lezen in zijn ogen dat het gewoon eng werd. 

Beide zeiden we niets meer we staarden dat was alles. Hoewel ik nog altijd op de grond zat kon me dat nu even niets meer schelen hij had me in een aantal uur helemaal kapot kunnen maken. Hoe kon hij dit nou doen ik heb alles verdragen alle pijn en verdriet die hij me het afgelopen half jaar gegeven heeft heb ik geaccepteerd. 

,,Liefje waar hang je toch uit!'' Een naakte blonde jongen komt de kamer uitgelopen en slaat zijn handen om de middel van Louis. Meteen raakt hij uit zijn trance en duwt hij de handen van zich af terwijl hij mij bekijkt. Ook nu pas lijken de jongen zijn ogen op mij te vallen en verbaasd kijkt hij me aan. ,,Wie is dit Louis?'' ,,Ja wie ben ik Louis.'' Het komt er hatelijk uit en dat is ook het enige wat ik op het moment voel woede en haat. 

Louis kijkt ons een beetje hulpeloos aan eindelijk is hij een keer degene die niet weet wat hij moet doen. Als hij na een minuut nog niets gezegd heeft besluit ik het word te nemen. ,,Wie ben jij ?'' Terwijl ik de jongen met een hatende blik bekijk lijkt hij dat totaal niet door te hebben. ,,Ik ben Louis zijn beste vriend en tevens zijn vriendje.'' Mijn ogen worden een slag groter terwijl mijn mond openvalt. ,,Jij bent wat?'' 

Louis houdt zich wonderbaarlijk stil wat me enorm irriteert. ,,Heb je niets te zeggen.'' Snauw ik naar hem terwijl hij naar me kijkt schud hij zijn hoofd. ,,Het is waar.'' ,,Hoe kon je.'' De woede in mijn stem maakt plaats voor het verdriet wat ik voelde. ,,Ik snap het niet uitleg?'' Niall zwaaide hulpeloos met zijn armen het feit dat ze beide naakt waren boeide me niet meer ik keek naar Niall. ,,Ik ben zijn vriendje voor al langer dan dat jullie wat hadden.'' Nu leek hij van zijn stuk gebracht te zijn. Tranen welde op in zijn ogen maar voor dat hij wat kan zeggen was ik hem voor. 

,,Het maakt niet uit Niall. Louis is een klootzak.'' Met veel moeite en pijn stond ik op. ,,Ga niet weg Hazza.'' Dit keer was het Louis zijn stem die me tegenhield. ,,Hazza is voor vrienden en familie. Het is Harry voor jou. Oh ja leuk feitje, Het is uit.'' Het kwam er sterker uit dan dat ik me voelde op het moment. ,,Trouwens Niall, Louis is niet wie je denkt dat hij is.'' Met dat draaide ik me om en liep ik naar beneden mijn jas trok ik van de kapstok terwijl de tranen alweer over mijn wangen stroomden. 

Mijn voeten leidde zich als vanzelf naar die ene plek waar ik me ook echt thuis kon voelen. De deur zwaaide open en huilend zakte ik in de armen van Liam. ,,Shh Harry.'' hij trok me mee naar binnen terwijl hij al gauw een kop thee voor me neerzette. ,,Louis is vreemd gegaan.'' ik viel maar meteen met de deur in huis. Liam zijn ogen werden groot en de woede stond in zijn ogen. ,,Hij deed wat.'' Zijn stem ging een paar octaven hoger en van de schrik dook ik ineen. Dat deed hem beseffen dat het niets meer uitmaakte. ,,Het spijt me voor je Harry. Hij verdient je niet.'' Troostend sloeg hij zijn armen over me heen terwijl ik mijn hoofd op zijn borst neerlegde. 

~

Die nacht lag ik in de logeerkamer van Liam. Hij had erop gestaan dat ik bleef slapen maar slapen ja dat lukte me niet. Ik kon alleen nog maar denken aan Louis en Niall. Waarom wist Niall niets van mij? Altijd nadat Louis me sloeg vertrok hij en opeens begreep ik waarom. Zijn andere vriendje wachtte op hem. Weeral verlieten de tranen mijn ooghoeken terwijl snikjes mijn mond verlieten. Snel sloeg ik beide handen voor mijn mond proberend Liam niet wakker te maken met mijn gezeur. Tevergeefs de deur ging open en een bezorgde Liam stond naast mijn bed.  ,,Hazza toch.'' Hij nam plaats op het bed en trok me tegen zich aan. 

Ik hield het niet lange uithalen verlieten mijn mond terwijl ik al zowat op Liam zijn schoot was gekropen. ,,Ik dacht echt dat hij de ware was, wat heb ik toch verkeerd gedaan waaraan ik dit verdiend heb?'' ,,Shh, niets. Louis is je niet waard Harry.'' Zijn armen sloeg hij beschermend om me heen. Een warm gevoel overspoelde me dit had ik enorm gemist. Nooit nam Louis de tijd om me in zijn armen te houden om me te vertellen dat hij van me hield. 

De tranen waren gestopt maar nog altijd zat ik op Liam zijn schoot met mijn hoofd in zijn borst gedrukt. Zijn armen lagen strak om mijn middel heen terwijl hij maar kalmerende woordjes in mijn oor bleef fluisteren. ,,Dankje Li.'' ,,Natuurlijk Hazza.'' Mijn hoofd duwde ik omhoog om daar zijn ogen te ontmoeten. Nooit had ik opgemerkt hoe lichtbruin ze eigenlijk waren en er was een kleine twinkel in te vinden. 

Wat er gebeurde weet ik zelf niet eens meer maar het volgende moment zitten zijn lippen op die van mij en zijn we verwikkeld in een tongzoen. Het hele gedoe met Louis vergeet ik voor een moment voordat we achterover op het bed vallen. Zijn lippen verlaten even die van mij terwijl we beide uithijgen gaan mijn handen naar de zoom van zijn shirt. ,,Weet je dit zeker hazz?'' Ik was compleet in trance dus om hem het zwijgen op te leggen drukte ik mijn lippen weer ruw op die van hem. 

Mijn lippen lieten de zijne weer los en ik trok in een beweging zijn shirt van zijn lijf. Een opwindende kreun verliet zijn lippen terwijl onze kledingstukken algauw naast het bed lagen. Laat het echte werk maar beginnen. 

~

SO WHO IS EXCITED FOR LIRRY SEKS?!

okay so Iedereen Een fijne tweede kerstdag! Enjoy your days en mogen jullie leuke cadeaus krijgen! 

All The Loveeeeee 

xxxx 

Nadja

Oke doei for real hihihihhih




No Control/Over Again ~ Larry  StylinsonWhere stories live. Discover now