~ OO6 ~

662 38 13
                                    

Harry Styles.

Ik lag inmiddels op de grond mijn hoofd bonkte mijn ogen waren dicht en mijn wangen waren vuurrood en plakte van de warme tranen die mijn ogen verlaten hadden. Ik zuchtte lichtjes ik moest een keer gaan opstaan. Het enige dat ik voelde was pijn maar ik moest doorzetten niet voor hem maar voor mij! Mijn hand hief ik op om even mijn gezicht aan te raken maar een gil van pijn verliet mijn mond toen mijn hand mijn gezicht raakte dit was gewoon niet oke meer.

Ik voelde de warme tranen alweer druppen terwijl ik alleen maar kon denken aan alle pijn die ik voelde. Waarom kwam hij niet terug, waarom kon het hem nooit wat schelen. De echte vraag was eigenlijk waarom ben ik hier nog.. Hij wilde me niet het was godverdomme zo duidelijk. Hij probeerde het gewoon duidelijk te maken en ik de sukkel die ik was keek er dwars doorheen hoe kon ik dan ook denken dat alles goed zat na alles. Louis is een knappe jongen iedereen valt voor hem natuurlijk wilt hij dan niet zo'n iemand als mij.

Het deed pijn om eraan te denken maar het was de waarheid ik moest alleen dat besef nog krijgen. Ik hees mezelf met veel pijn en moeite omhoog terwijl ik de spiegel ontweek vond ik mijn weg naar beneden. Alles maar dan ook alles liet me denken aan Louis ik moest hier gewoon weg. Ik moest tijd maken voor mezelf en dus bedacht ik me wat ik kon doen. Ik liet mezelf neerzakken met wat moeite en probeerde de hevige pijn te negeren het moest stoppen. 

Ik schrok enkel op na een paar uur toen de deur met een harde klap dicht werd gesmeten. Als vanzelf kroop ik bang ineen hopend voor een keer dat het Louis niet was en toen ik omhoog keek zag ik daar Liam zijn ogen wagenwijd open en zijn mond een stukje open gezakt. Ik snikte bij het zien van zijn blik ,,Kijk niet zo alsjeblieft. Ik weet dat ik lelijk ben.'' Ik huilde enkel nog meer toen zijn handen zich om me heen klemden. ,,Jij bent de mooiste jongen die ik ooit gezien heb oke.'' Hij duwde voorzichtig mijn hoofd omhoog en een kreun van pijn verliet mijn mond. 

,,Shh. Hazz, dit kan niet zo, jij komt met mij mee.'' Ik probeerde tegen te stribbelen maar Liam verdween richting de trap en kwam later de kamer binnenlopen met een tas vol nodige spullen van mij. Hij zette die in de auto en kwam teruglopen naar mij. De tranen waren niet gestopt terwijl ik voelde hoe hij me optilde klemde ik me tegen hem aan. ,,Het spijt me zo.'' huilde ik mijn hoofd legde ik neer tegen zijn borst. Zijn mond fluisterde allemaal kalmerende woorden in mijn hoofd en ik voelde hoe ik werd neer gezet in een auto stoel. De riem werd vastgeklikt maar ik was uitgeput, moe, futloos. Mijn hoofd hing naar beneden en mijn ogen sloten zich ik werd diep in dromenland gezogen ik kreeg als enige nog mee dat Liam de auto startte en vertrok van het huis waar ik even niet meer wilde zijn. 

Mijn ogen schoten open zweet stond me op het voorhoofd maar ik werd al teruggetrokken door twee sterke armen die me in een knuffel trokken. ,,Shh ik ben hier oke.'' de stem van Liam drong door en ik drukte me tegen hem aan pijnkreunen verlieten mijn mond maar ik moest me erover heen zetten dit ging wel over. Liam keek me bezorgd aan toen ik voor de zoveelste keer kreunde van de pijn. ,,Its not okay Hazz.'' hij streelde met zijn handen door mijn haar mijn hoofd plaatste ik in zijn nek terwijl ik er een kusje plaatste. ,,Dankjewel Li.'' Ik voelde gewoon hoe Liam begon te glimlachen ,,Voor jou altijd Harry. Ik heb je gemist.'' Fluisterde de jongen naast me nu iets wat verlegen. Mijn wangen kleurden langzaam rood bij het horen van die woorden. ,,Ik heb jou ook gemist Liam.'' 

De rode kleur op zijn wangen nam toe en een schattige giechel verliet zijn mond. ,,Dankjewel voor alles wat je doet voor mij zelfs na alles wat ik je gedaan heb.'' ,,Shh Haz, Vergeet dat oke het is goed zo just stay here and cuddle with me.'' het was enkel een fluistering maar het maakte niet uit hij was hier op het moment dat Louis bij me had moeten zijn. Hij gaf me de liefde op de momenten dat Louis me die had moeten geven en weetje hij gaf me alles wat Louis me niet gaf. 

Ik plaatste mijn hoofd iets beter op zijn borst aan zijn regelmatige ademhaling merkte ik al dat hij sliep. Genoeg tijd voor mij om wat na te denken over deze hele situatie. Ik weet ook wel dat ik net zo goed fout zit door dit te doen maar Louis begon. Uiteindelijk is hij degene die me met pijn achterliet, is hij degene die me kapot geslagen heeft sterker nog is hij de gene die zich keer op keer in iemand anders moet steken mij met verdriet achterlatend. Snapte die jongen dan echt niet dat ik hem nodig had niet dat ik hem boos wilde hebben. Ik wilde hem gewoon vasthouden, zoenen maar nee meneer moest zo nodig liegen over van alles en nog wat.

En nu lag ik hier uiteindelijk weer bij Liam de jongen die ik gemist had en ondanks dat ik dacht geen gevoelens meer te hebben voor deze jongen. Kwamen ze stap voor stap allemaal terug nadat hij zoveel voor me gedaan heeft wist ik pas wat ik verloren had. Hij was er wel voor mij wanneer ik het nodig had, hij gaf me de liefde die ik al die tijd gemist had en hij sloeg me niet zoals Louis wel deed. Ik moest Louis vergeten en doorgaan hoe moeilijk dit ook zou worden ik moest niet meer gaan toegeven en aan mezelf denken en dat is precies wat ik deed toen Liam zijn ogen slaperig opende.

Ik drukte mijn mond op de zijne en zoende hem passievol...

~

YAY WE ZIJN #51 IN FANFICTIE IEDEREEN WIL IK ZO ERG BEDANKEN VOOR HET BEHALEN VAN DEZE RANK ECHT ZONDER JULLIE HAD IK DIT NOOIT GEKUND ALL THE LOVE.

ANOTHER REASON FOR MY HAPPINESS ER IS EEN MEISJE DAT ME EEN TICKET GEGEVEN HEEFT VOOR 5SOS DUS IK GA ZE ZIEN IN 9 DAGEN EN IK BEN ZO VERSCHRIKKELIJK BLIJ! 

ENJOY THE CHAPTER, I FUCKING LOVE YOU ALL X MEEEE.

No Control/Over Again ~ Larry  StylinsonWhere stories live. Discover now