~ O10 ~

1K 52 8
                                    

Harry Styles.

Totaal onverwachts plantte hij zijn lippen ruw op die van mij. Vechtend tegen het gevoel dat ik kreeg als ik aan Liam dacht zoende ik hem terug. Fout 1, Fout 2 volgde al snel toen onze shirts naast de bank gegooid waren. Maar eigenlijk besefte ik pas waar ik mee bezig was toen ook onze broeken naast de bank beland waren. Ik mocht dit niet doen maar mijn gedachtes vaarde weg toen Louis besloot op mijn speciale plekje in mijn nek te zuigen. Ik had geen geduld meer, de gedachtes van net waren compleet verdwenen en het enige wat ik nog nodig had was hem.

,,Stop met plagen, doe je ding.'' Louis keek op maar grijnsde enkel voor hij zijn lippen weer in mijn nek plaatste. Kreunen verlieten stuk voor stuk mijn mond Louis bleef maar bezig met mijn nek te verkennen terwijl ik enkel nog kon denken aan wat er ging volgen. Liam was niet een seconde meer in mijn gedachten voorgekomen toen Louis begon aan onze boxershorts. Ik lag er bij als een plank ik was in shock van wat er gebeurde maar ik genoot vooral van zijn aanrakingen. Ik heb ze gemist ondanks alles en ook Louis leek hier verder geen moeite mee te hebben.

Mijn ogen sperden wijd open toen ik zijn mond om mijn heilige deel van het lichaam voelde. Zijn ogen keken in de mijne terwijl hij zijn hoofd op en neer bewoog het was zo ontzettend sexy dat ik met moeite mijn schreeuwen inhield. Ik probeerde met alle macht mezelf in te houden maar het was te laat schreeuwend kwam ik klaar in Louis zijn die alles doorslikte en grijnzend omhoog kwam.

,,Dat was wel weer even wat je nodig had he.'' Sprakeloos keek ik naar hem ,,Was dit alles?'' mijn mond viel open van mijn eigen woorden en ook Louis leek even zijn woorden kwijt te zijn voor zijn grijns weer op zijn gezicht geplakt stond. ,,Natuurlijk niet Sunshine.'' Hij kroop langzaam boven op mij. ,,Je hebt graag de leiding hmm.'' Mijn wenkbrauwen schoot ik even de lucht in terwijl een lachje zijn mond verliet liet hij zich zakken en kon ik het niet laten te kreunen toen ik mezelf in hem voelde komen.

Zijn bewegingen werden sneller en gehijg weerklonk als enige in de kamer. Even bedacht ik me dat dit eigenlijk niet eens mijn huis was maar toen hij weeral op mijn benen zakte verlieten kreunen mijn mond en was de gedachten weer weg. ,,L-lou... Ik-ik.'' ,,Shh'' zover als hij nog kon drukte hij een vinger tegen mijn mond aan en kwamen we tegelijkertijd klaar. Louis zijn goedje lag op mijn borst terwijl ik alleen nog naar het bezwete gezicht van deze jonge god kon kijken. 

Mijn mond viel open van schrik en mijn ogen werden wijder toen ik gestommel aan de deur hoorde. ,,Harry!'' ,,Harry! Ben je thuis ik ben de sleutel vergeten. Doe open het is koud buiten!'' Liam zijn stem schreeuwde dwars door alles heen en de jongen die net nog zo kalm leek had nu dezelfde uitdrukking op mijn gezicht. ,,Kleed je aan snel. Alsjeblieft.'' iets wat teleurgesteld keek hij naar me voor hij besloot toch van me af te gaan en in zijn kleren te schieten. ,,Harry!'' ,,Snel!'' Siste ik tegen Louis ik duwde hem de achterdeur uit terwijl ik mijn eigen riem weer vastknoopte. ,,We praten later.'' Voordat Louis nog wat kon zeggen sloeg ik de deur dicht rommelde ik nog wat aan mijn haar en rende ik als een speer naar de deur.

,,Hehe, Dat duurde lang waar was je mee bezig styles.'' Liam gaf me een knuffel waarna hij zich ontdeed van zijn jas en schoenen voor hij met twee zakken boodschappen de keuken in verdween. Opgelucht haalde ik adem toen ik hem even later binnen zag komen met twee kopjes thee. ,,Heb je het overleefd zonder me styles.'' hij schonk me een knipoog voor hij zijn lippen even op die van mij drukte. Het was fout maar ik vergeleek zijn kus met die van Louis en het was lang zo fijn niet toch zette ik me eroverheen en zoende hem terug. 

Een glimlachende Liam keek me aan tot ik hem raar naar iets achter me zag kijken. ,,Wat, Zit er iets op mijn gezicht.'' Proberend grappend te lijken bleef hij ernaar kijken ik voelde me lichtelijk in paniek raken omdat ik niet wist wat er aan de hand was. ,,Waar kijk je naar Li?'' Hij leek zich te beseffen dat ik het tegen hem had en keek naar me. ,,Sinds wanneer draag jij witte Calvin klein boxers?'' Het leek alsof alle kleur uit mijn gezicht verdween. ,,Droeg jij niet alleen zwarte? Harry wat is dit.'' Paniekerig keek Liam van mij weer terug naar de boxer. 

,,Ik denk dat ik hem perongeluk mee heb genomen toen ik wat spullen haalde. Het is echt niets.'' Kalmerend probeerde ik over zijn schouders te wrijven maar hij leek helemaal verdwenen in zijn eigen wereld. Tranen stonden in zijn ogen en hij kon alleen staren naar de boxer op de grond. ,,Het is echt niets Liam, Geloof me toch.'' Weeral bleef hij voor zich uit staren en ik besloot dat het wel weer genoeg was. Rustig en proberend liefdevol te zijn drukte ik mijn lippen op de zijne en eindelijk leek het alsof ik zijn vertrouwen weer had want vol passie zoende hij me terug.

Alle moed was me wel verdwenen. Ik wilde Liam niet nog een keer zien zoals ik hem nu zag. Sterker nog ik wilde hem totaal niet kwetsen dus nee. Louis moest ik vergeten hij heeft me pijn gedaan, ja we hadden geweldige seks maar ik kon hem niet weer de macht over mij laten nemen. Ik moest gewoon proberen verliefd te worden op Liam terwijl hij dan verder kon gaan met Niall. Piekerend lag ik inmiddels met mijn hoofd op Liam's schoot. Beide hadden we nog geen woord gesproken maar het was niet nodig. Liam leek gekalmeerd en wreef rustig met zijn hand door mijn haar terwijl ik enkel nog kon denken aan Louis en aan mijn eigen woorden.

Ik had geen idee dat dit nog niet afgelopen was en dat praten totaal overbodig was om te voelen wat wij voelden.

~

Zoals beloofd heb ik voor jullie een Chapter! Het spijt me oprecht als het er niet zo uitgekomen is als ik wil maar mijn inspiratie is op het moment compleet weg niet zo zeer omdat ik niet weet wat ik met het verhaal wil doen maar gewoon even wat probleempjes maar dat lossen we op!

Ik hoop toch dat jullie stiekem genoten hebben van dit Larry moment en ja. ondanks dat de jongens op break zijn wisten ze het toch voor elkaar te krijgen een Award te winnen!!! Ik ben zo trots.

ALl the Love My Sunshine's ( Got a new name for yaaaa jajajaaa ) x Nadja.

Ps De Melding word ook weer verwijderd dat staat niet zo leuk! x

Pps, Sorry MAar die ogen van louis op die foto asidjweiogjrweiohj oke nu echt doei xxxx

No Control/Over Again ~ Larry  StylinsonWhere stories live. Discover now