~ OO6 ~

1.3K 66 10
                                    

Harry Styles. 

Het duurde echter niet lang voor dat de ambulance broeders hier waren. In plaats van hem mee te nemen hebben ze hem onderzocht. ,,Het ziet er niet ernstig uit jongen. Je hebt geluk gehad. Hij moet enkel in zijn bed gelegd worden en zodra hij wakker wordt geef je hem dit.'' Terwijl hij een pakje pillen in mijn handen drukte draaide hij zich direct om, om samen met zijn collega Liam in het bed te leggen. 

,,Hij moet vooral rust houden.'' ik knikte nog altijd geshockt. Ik gaf beide mannen nog een hand voor ze het huis verlieten en ik me omdraaide naar Liam. Hij lag zo vredig maar het deed me pijn. Ik wist dat dit alles mijn schuld was. Ik nam plaats op de zijkant van het bed ik had een beker water op het nachtkastje gezet voor het geval hij wakker zou worden. Ik schrok op van kleine kreunen mijn hoofd schoot in de richting van Liam. Zijn ogen knipperden en zo gauw als ze open waren gingen ze ook weer dicht tegen het felle licht.

,,Oh Liam! Je bent wakker. Het spijt me zo.'' Langzaam probeerde hij rechtop te zitten gelijk nadat hij een beetje zat drukte ik de beker water in zijn handen en legde een pil in zijn mond. ,,Drink dit.'' Hij knikte terwijl het pilletje al weggeslikt was dronk hij gulzig nog wat van het water. Hij ging weer liggen en sloot zijn ogen even voor hij ze weer open deed en me met een gekwetste blik aankeek. ,,Waarom hielp je me niet Harry?'' zijn stem klonk zacht en groot schuldgevoel nam mijn lichaam over. ,,Ik schrok zo dat ik de kracht niet had iets te doen. Het spijt me zo.'' Liam keek me even aan en voor ik verwachtte dat hij kwaad zou worden sloeg hij zover als dat kon zijn armen om me heen. 

,,Ik ben niet boos op je oke. Ontspan en rust wat uit.'' ik knikte terwijl ik voorzichtig mijn hoofd op zijn borst plaatste. ,,Je weet dat je met Louis moet praten toch?'' Een zucht verliet mijn mond. ,,Ik weet het.'' ,,Wat- Wat betekende de sex voor jou?'' Afwachtend keek hij me aan. Geschrokken van de vraag schoot mijn hoofd weer omhoog. 

,,Ik weet het niet om eerlijk te zijn.'' Liam kneep zijn ogen even dicht voor hij me weer aankeek. ,,Het voelde goed echt waar maar nadat met Louis weet ik niet meer wat ik moet denken.'' ,,Deed je dit voor je plezier?'' het was slechts een fluistering maar toch hard genoeg voor mij om het te horen. ,,Natuurlijk niet! Je weet dat ik niet zo ben.'' Mijn ogen doorboorde die van Liam die enkel knikte voor hij zich weer goed neerlegde. ,,Zal ik wat eten voor je maken?'' een hopeloze poging het onderwerp te vermijden dat was slecht en ik wist het. 

Tegen verwachtingen in knikte Liam en zo bevond ik me even later opzoek naar wat eieren in de keuken. Het was nu mijn beurt iets voor hem te doen. Gewoon als bedankje en om te laten zien hoeveel dit voor me betekent. Natuurlijk wist ik dat hij gelijk had en dat ik met Louis moest gaan praten maar ik begreep het niet. Hij ging vreemd. Vervolgens denkt hij hier te kunnen komen en Liam verrot te slaan? Zuchtend bekeek ik de kastjes nog is goed voor ik een doos met eieren vond. 

Ik moest dit onderwerp gewoon even van me af zetten en nu voor Liam zorgen.  De eieren brak ik terwijl ik het goed gaar liet worden legde ik twee boterhammen op het bord en zette de waterkoker aan. Zo gezegd zo gedaan schoof ik de eieren op de boterhammen en legde er nog wat gebakken bacon op. Twee kopjes thee plaatste ik op het dienblad en een glas sinaasappelsap. Een vaasje zette ik ook op het dienblad en ik vluchtte even snel Liam zijn tuin in om een van zijn gekleurde rozen te plukken. 

Ik koos voor een oranje en zette die in het vaasje. Ik schreef nog een briefje met Bedankt erop en liep vervolgens weer naar boven. Liam glimlachde van oor tot oor toen ik het eten exclusief mijn thee op zijn schoot zette. Een kusje drukte hij op mijn wang voor hij begon aan het eten. ,,Dit is heerlijk Harry!'' Genietend at hij het eten op terwijl ik alleen maar met een gelukkige glimlach kon toekijken. 

Ik begon het me te beseffen toen ik Liam zo zag kijken. Ik moest Louis vergeten. Ik wist met Liam wel waar ik aan toe was en dat hij goed voor mij zou zorgen en me goed zou behandelen zoals ik bij hem ook zou doen. Ik kon hem vertrouwen en ik vond het nog prettig ook. Zodoende wist ik wat me te wachten stond toen Liam het dienblad naast zich neerzette zag hij er al weer een stuk beter uit.

Zijn handen deden een poging me naar zich toe te trekken een grinnik verliet mijn mond. ,,Dankjewel Harry. Dit alles betekent zoveel voor me.'' ,,Je hoeft geen bedankt te zeggen Liam daar ben ik voor.'' Zijn ogen keken liefdevol in de mijne. Bijtend op zijn lip gleed zijn blik over mijn gezicht en dat was het moment dat een ongeduldige grom mijn mond verliet. Ik wilde zijn lippen proeven en dat is wat ik deed. 

Ik duwde mijn lippen ruw op de zijne terwijl een kleine grinnik zijn mond nog verliet voor hij me vol passie terug zoende. Hij ging weer op zijn rug liggen terwijl ik nu boven op hem lag. Zijn tong vroeg om toestemming en die gaf ik hem. Zo lagen we nog een paar uur te zoenen en knuffelen alsof het de laatste keer zou zijn. Gelukkig was dit niet het geval en leek ik eindelijk in lange tijd het geluk weer gevonden te hebben. 

,,Ik hou van je Harry.'' Geschrokken hield ik mijn adem in mijn mond verliet de zijne en mijn ogen werden een slag groter. 

,,Wat...?'' 

YAY Chapter Six. Ik heb lekker ijsvrij vandaag lang leve moeder natuur dankjewel!

Ik hoop dat dit jullie dag weer een beetje goed maakt!

Als het je leuk lijkt kan je ook even een kijkje nemen bij mijn nieuwe verhaal ; All Alone ~ Michael G Clifford. :) 

Nu wil ik ook nog even kwijt dat ik jullie super dankbaar ben voor alle lieve berichtjes die ik altijd zie op mijn hoofdstukken dus bij deze ; Bedaaaankt <3

All The Lava ~ Nadja. 


No Control/Over Again ~ Larry  StylinsonWhere stories live. Discover now