#HakkımdaBilinmeyen20şey

4.7K 50 48
                                    

missclaret meydan okumasını kabul ediyorum 😏

1) Merhabalar. Öncelikle LEZBİYEN adlı hikayemde yeni bölümün ne zaman geleceğini merak ediyorsanız bilemiyorum arkadaşlar. Yeni bölüme hiç başlamadım. Doğruyu söylemek gerekirse bilemiyorum. Bazılarınız bana mesaj attı "Eğer yb yazmıycaksan sil şu hikayeyi umutlanıp beklemeyelim." birisi aynen böyle yazmıştı ve üzgünüm hikayeyi silmeye kıyamıyorum. Üzgünüm.

2) 15 yaşındayım ve İzmir'de yaşıyorum.

3) Tiyatroya karşı bir zaafım var büyüyünce oyuncu olmak istiyorum ve bu konuda gerçek anlamda bir yeteneğe sahibim.

4) Hobilerimin arasında her ne kadar başta olmasa da şarkı söylemek var ve sesimin çok güzel olmasa da iyi seviyelerinde olduğunu düşünüyorum.

5) Şan eğitimi almak istiyorum.

6) Yabancı ülkelere bir merakım var tabii ama etrafımdan duyduğum bazı şeylere göre oraların filmde gördüğümüz gibi olmadıklarını anlayınca eski hevesim bayaa kaçtı.

7) Sihirli güçlerimin olmasını ve böylece Selena Gomez'in yanına ışınlanmayı dilerdim. Çok koyu Selena'cıyım.

8) Başak burcuyum ve burcumun getirdiği bir şey olarak birçok konuda hassas olabiliyorum ve sezgilerimle hayatımda çok önemli şeylere cevap getirdim.

9) Kola bağımlısı olduğumu düşünüyorum.

10) Gözlerim yeşil ve aynaya baktığımda gözlerim genellikle baktığım en son yer oluyor yani insanlar güzelliğini çok abartıyorlar ve ben şaşırıyorum.

11) Hayatımda şimdiye kadar sadece 1 tane çok yakın arkadaşım, kardeşim diyebileceğim arkadaşım oldu ve şuan görüşmüyoruz.

12) Boyum 1.74 ama boyumun 1.80 olmasını isterdim.

13) Şişman değildim ama arkadaşlarımın çok zayıf kız takıntısını kafama takarak bir ara 48 kiloya düştüm ve zor iyileştim. (Sakın yapmayın. Kendinizi sevin.)

14) Hayatımda sadece 1 kişiye gerçekten aşık oldum, onun dışında kimse olmadı. Ve hala da o. Fakat ne acıdır ki o bunu hiç bilmiyor ve konuşmuyoruz bile.

15) Sinirli bir yapıya sahibim zaman zaman.

16) Bir abim var ama ablam olmasını isterdim.

17) İzmir'de yaşıyorum ama Muğla'da da yaşamak isterdim.

18) Herşeyi çok kafama takarım.

19) Eğer o gün kendimi beğendiysem gezmeyi severim.

20) Girdiğim ortamda çok çabuk sevilmem insanlar soğuk bir yapım olduklarını düşündükleri için beni tanıyınca şaşırıyorlar dışarıya öyle bir görünüm kazandırsam da normalde çok sıcakkanlı bir insanım. Kişisine göre tabii.



LEZBİYEN.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin