37; Nog een kans?

1.8K 103 11
                                    

Emily's point of view.
Dioni komt de gang in gelopen. Als hij Mercedes ziet staan trekt hij me weg bij de deur en slaat zijn armen om heen. 'Donder op Mercedes.' zegt hij. 'Ik snap dat jullie me niet willen zien maar is Kaj er?' vraagt ze. 'Rot op, dankzij jou is ons kind er niet meer.' roept Dioni. 'Ah zeik niet zo joh, je neukt een keer met elkaar en je hebt weer een ander kind.' mompelt ze. Ze loopt onuitgenodigt naar binnen en verdwijnt naar de woonkamer. Ik slik even. Jai, Cassius en Samuel lopen de woonkamer uit en vertrekken naar boven.

Dioni trekt me het water in. Ik geef een gilletje en sla mijn benen om hem heen. Zijn handen houden me onder mijn kont vast en hij gooit me een stukje omhoog zodat hij me beter kan vast houden. Hij loopt door het water. 'Als jullie hier hetzelfde doen als gister avond ben ik weg hoor.' lacht Samuel. Ik grinnik even. 'Denk je dat Kaj nog komt?' vraag ik. 'Geen idee.' mompelt Dioni.

Kaj's point of view.
Ik knik. Ik begrijp Mercedes wel. Maar ze is veel te ver gegaan. Maar ik kan mijn gevoelens voor haar niet verbergen. Wat moet ik doen? 'Mercedes er is veel gebeurt en ja ik hou van je. Maar ik heb tijd nodig om je dit te vergeven.' leg ik uit. Ze knikt begrijpelijk. 'Dat snap ik. Denk er over.' zegt ze. Ik knik. Ik druk een kus op haar lippen. 'Zie dit maar als een afscheidskus, voor voorlopig.' zeg ik. Mercedes knikt en neemt afscheid. Wat moet ik toch doen?

Emily's point of view.
Als ik boven water kom zie ik alles draaien. Wat gebeurt er? 'Dioni.' mompel ik. Ik voel me zwakker worden en sluit me ogen. 'Emily?!' klinkt Dioni zijn stem. Ik proef water en zak langzaam naar beneden. Te zwak om omhoog te zwemmen. Alles word zwart voor mijn ogen.

Dioni's point of view.
Ik druk mijn lippen op die van Emily. Hoestend sproeit er water uit haar mond en ze opend haar ogen. 'Emily! Gaat het?' vraag ik. 'Wa- waar.. Ben ik?' stottert ze. 'In het zwembad.' antwoord ik. 'Wie ben jij?' vraagt ze. Tranen vullen mijn ogen en ik kijk de andere jongens bang aan. 'Emily, ik ben het; Dioni.' snik ik. Emily hoest een keer. Ze knippert met haar ogen. 'Wie?' herhaalt ze.

Kaj's point of view.
De deurbel gaat en ik loop naar de deur. Zonder eerst te kijken wie het is open ik de deur. 'Kira?' vraag ik verbaasd..

Sorry daaaat jullie niet weten wie Kira is. (daar komen jullie nog wel achter.) Bedankt voor alle lieve berichtjes en reactiess xo Ik ga nu slapen! Ik schrijf zo snel mogelijk weer verder xo

Twins? (Voltooid)Where stories live. Discover now