41; Ruzie's en handboeien.

1.8K 102 4
                                    

Kaj's point of view.
Hoestend ren ik het gebouw weer uit. 'Kaj!' roept Jai. 'Wat is er gebeurt? Waar is Dioni?' vraagt Cassius bezorgt. 'Ik ben Dioni kwijt geraakt door alle rook en kon Emily nergens vinden.' vertel ik hoestend. 'Daar zijn ze!' roept Samuel. Ik draai me om. Dioni rent het gebouw uit met Emily in zijn armen. Haar ogen zijn gesloten. We rennen naar ze toe. 'Is ze oké?' vraag ik gelijk. Er rolt een traan over zijn wang en hij schudt zijn hoofd. Hij geeft haar over aan een van de ambulance broeders. 'Het komt wel goed, maak je geen zorgen.' zegt de ambulance broeder en hij legt haar op een brancard.

Emily's point of view.
Dioni legt zijn handen op mijn buik. 'Ik ben blij dat alles weer goed met je gaat.' zegt hij. Ik knik. 'Mercedes gaat te ver, we moeten kunnen bewijzen dat zij die brand heeft gesticht.' zegt hij. 'Maar hoe?' vraag ik. Hij haalt zijn schouders op en drukt een kus op mijn hoofd. 'Het lukt ons wel.' zegt hij en ik knik. Ook al ben ik er niet zo zeker van.

Ik pak mijn hamburger aan en loop de snackbar uit. Ik zie iemand op me af komen en ik knijp mijn ogen tot spleetjes. Is dat.. Is dat.. 'Mercedes.' zeg ik zacht als ze voor me gaat staan. Ik slik even. 'Hey trutje.' glimlacht ze. Ik negeer haar. Ze trekt even aan mijn haar. 'Zeggen wij niks meer?' lacht ze. Ik laat mijn hamburger op de grond vallen. 'Rot op!' roep ik boos. 'Doe het zelf.' mompelt ze. 'Oké dan.' zeg ik en ik draai me om. Ze pakt mijn pols vast en ik draai terug. Gelijk voel ik een klap in mijn gezicht. 'Trut!' lacht ze. Ik grijp naar mijn brandende wang. Er komt een politie agent aan rennen. 'Blijf van haar af!' roept hij naar mij. 'Ik heb niks gedaan. Zij sloeg mij!' roep ik boos. Hij pakt mijn polsen vast. 'Leg het is uit.' zegt hij tegen Mercedes en een andere agent pakt haar polsen vast. 'Ik liep hier.. En toen viel ze me op eens aan!' roep ik. 'Je liegt!' schreeuw ik en ik ruk me los. Ik voel iets kouds om mijn polsen. Handboeien. Mercedes en ik worden een politie auto in geduwt en de auto vertrekt. Naar het politie bureau..

Twins? (Voltooid)Where stories live. Discover now