Deel 2 17; Drugs en.. Kinderen?!

1.7K 103 16
                                    

Kaj's point of view.

Ik blijf Dioni aankijken. 'Je weet niet hoe het is als je moeder dood gaat.' snikt hij. Ik slik even. Die kwam best hard aan. 'Oké, nee misschien weet ik dat niet. Maar we willen je helpen.' antwoord ik. 'Wie is we?' vraagt hij. 'Emily en ik.' antwoord ik. Hij schudt zijn hoofd. 'Emily wilt niks meer met me te maken hebben.' antwoord hij. 'Ik ga je helpen.' zeg ik. 'Waarmee?' vraagt Dioni. 'Van die drugs af komen. Zodat het weer goed komt tussen jou en Emily.' antwoord ik. 'Wil je dat echt doen?' vraagt hij verbaasd. Ik knik. 'Natuurlijk je bent mijn vriend. Maar één ding, Emily mag hier niks van weten.' antwoord ik.

'Kaj!' klinkt de stem van Emily. Ik draai me om. 'Prinses, wat is er?' vraag ik. Haar ogen zijn rood en dik en er rollen tranen over haar wang. Ze trekt me mee de badkamer in en draait de deur op slot. Wat verbaasd kijk ik haar aan. 'Ik..' begint ze. Ze haalt haar hand door haar. 'Ik ben zwanger.' gooit ze er uit. 'Wat? Serieus?' vraag ik verbaasd. Ze knikt. 'Ik weet niet wat ik moet doen, net nu het slecht gaat tussen mij en Dioni.' snikt ze. 'Oké, ten eerste het is super dat je een tweede kans krijgt om moeder te worden en ten tweede, prinses, Dioni houdt van je. Maak het samen goed en geef hem een kans om van die drugs af te komen.' zeg ik. 'Misschien heb je gelijk.' zucht ze. 'Ga naar hem toe.' zeg ik.

Dioni's point of view.

Ik wil Emily niet kwijt. Waar ben ik mee bezig? Ik moet van die klote drugs af. 'Di-Dioni.' klinkt een stem. Ik draai me om. 'Emily?' vraag ik een beetje verbaasd. Er staan tranen in haar ogen. 'Het.. het spijt me.' stottert ze. Ze staart naar de grond. 'Het is mijn schuld, het spijt me van alles. Ik beloof je dat ik van die klote drugs af kom. Hoelang het ook duurt.' antwoord ik. Ze knikt. Ze kijkt me weer aan. 'Is het weer goed tussen ons?' vraagt ze zacht. 'Alleen als jij nog met me door wilt.' antwoord ik en ik kijk naar de grond, bang dat ze niet meer wilt. 'Natuurlijk wil ik dat. Dioni, ik hou van je. Maar er is iets wat je moet weten.' fluistert ze. Ik kijk op. 'Wat is er?' vraag ik. 'Ik.. Ik ben weer zwanger.' zegt ze. Ik kijk recht in haar blauwe ogen. 'Serieus?' stotter ik en ik slik even. Ik word toch vader.. Een kind verdient niet zo een vader.. Een vader die aan de drugs zit..

Twins? (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu