38; Kira.

1.9K 110 6
                                    

Kaj's point of view.
'Hey Kaj.' glimlacht Kira. 'Wanneer ben je terug gekomen?' vraag ik. 'Gister avond.' antwoord ze. 'Hoe weet je mijn adres?' vraag ik. 'Ik stond voor jullie huis en je moeder deed open en zei dat jullie nu hier wonen.' glimlacht ze. Ik knik. 'Euh kom binnen.' glimlach ik en ik laat haar binnen. 'Bedankt.' antwoord ze. Hoe kan het dat de soort van ex van Dioni hier is?

Emily's point of view.
Er rolt een traan over de wang van de vreemde jongen. Wie zijn hun toch? 'Schat, ik ben het; Dioni.' snikt hij. Wow wacht, schat? Ik sta langzaam op en ga tegen de muur aan staan. Mijn hoofd knalt tegen de muur. Ik knipper even. Wat is er gebeurt? 'Emily?' vraagt Dioni. Ik loop naar hem toe en sla mijn armen om hem heen. 'Jongens, ik denk niet dat dit perongeluk is gebeurt.' zegt Jai. 'Waar denk je dan aan?' vraagt Cassius. 'Opzet, Mercedes.' zegt Jai. 'We moeten van haar af, de politie moet haar mee nemen.' snik ik bang. 'Rustig maar schat, ze krijgt wat ze verdiend.' zegt Dioni en hij geeft me een kus. 'Laten we ons eerst maar rustig om gaan kleden en dan naar huis gaan. Daar zien we wel verder.' zegt Samuel. Iedereen stemt toe en we lopen naar de kleine gele kleedhokjes. Ik word door Dioni een hokje in getrokken. 'Waarom verdronk je op eens?' vraagt hij bezorgt. 'Ik zag alles draaien, maar hoe ben ik op de grond beland?' vraag ik. 'Ik heb je opgedoken en mond op mond gedaan.' legt hij uit. Ik knik en sla mijn armen om hem heen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst. 'Ik hou van je.' glimlach ik. 'Ik meer van jou.' antwoord hij. Ik druk mijn lippen op die van hem.

'He he.' lacht Samuel als Dioni aangekleed en wel uit het hokje stappen. 'Jullie doen het ook over al he.' grinnikt Jai. Ik geef hem een mep.

Dioni's point of view.
Ik stap naar binnen. Gevolgt door de rest. Kaj zit in de woonkamer. 'Kira?' vraag ik verbaasd en ik laat de hand van Emily los. 'Maar.. Wat? Jij.. Wanneer?' stotter ik. 'Laat maar Dioni. Kaj heeft verteld dat je al een ander hebt.' glimlacht Kira. Ik zie tranen in haar ogen schitteren. 'Zeker weten dat hij een ander heeft. Ze hadden net nog sex in het kleedhokje.' lacht Jai. Ik stuur hem een boos blik en gelijk stopt hij met lachen. 'Het spijt me Kira, vrienden?' vraag ik. 'Vrienden.' glimlacht ze. Ze neemt afscheid en loopt de deur uit. 'Dioni wat was dat?' vraagt Emily. 'Het is niks Em.' antwoord ik. 'Jawel. Zeg het nou maar.' zegt ze. 'Oh dat heb ik nog gelezen, als je teveel sex hebt krijg je meer ruzie's.' grinnikt Samuel. Ook hem stuur ik een boze blik. 'Emily het betekend niks.' antwoord ik. 'Ik wacht wel tot je zin hebt om het uit te leggen.' antwoord ze boos en ze loopt naar boven.

Twins? (Voltooid)Where stories live. Discover now