Deel 2 25; Het is.. voorbij?

1.4K 95 6
                                    

Emily's point of view.

'Oké, die kwam hard aan.. maar dat heb ik verdient.' mompelt Dioni. 'Klopt.' antwoord ik pissig. 'Ik weet dat ik fouten heb gemaakt Emily, je hoeft het er niet in te wrijven.' zucht Dioni. 'Het is wel zo. Sam laat zien dat hij van me houdt, dat kan ik van jou niet zeggen. Jij kiest voor die stomme drugs.' antwoord ik. 'Emily, rustig.' sist Samuel. 'Nee, niet rustig.' antwoord ik. 'Weet je Dioni, ik ben he-le-maal klaar met jou, stik er lekker in!' schreeuw ik en boos loop ik weg achtervolgt door Samuel. 'Emily!' roept hij. 'Wat?' vraag ik. 'Gaat het wel? Je hebt..' stottert Samuel. 'Ja ik heb het zojuist uit gemaakt met Dioni, so what?' vraag ik. 'Niks laat maar.' mompelt Samuel. 'Ik wil niks meer met hem te maken hebben.' roep ik. 'En het kind dan?' vraagt hij. 'Abortus, of, of, of adoptie!' roep ik. 'Ben je gek?' vraagt Samuel. Ik schudt mijn hoofd. 'Ik neem ooit wel een kind met iemand die wél van me houdt!' roep ik. 'Emily, je kan niet zo maar abortus plegen.' antwoord Samuel. 'Ik kan wat ik wil.' mompel ik. Samuel pakt mijn hand vast. 'Denk er tenminste nog even over na.' stelt hij voor. Ik knik. 'Het spijt me.' mompel ik. 'Waarvoor?' vraagt Samuel. 'Ik moet jou hier niet mee lastig vallen.' antwoord ik en er rolt een traan over mijn wang. 'Hé, jij valt me nooit lastig. Ik wil je helpen.' sust Samuel en hij veegt mijn traan weg. Ik sla mijn armen om hem heen. 'Dankjewel.' snik ik. Hij haalt zijn hand door mijn haar en drukt een kus op mijn hoofd. Paparazzi verzamelt zich om ons heen, maar ik trek me er niks van aan. 

'Samuel en Emily? Wat is er gebeurt met Demily?' klinkt een mannenstem. Ik kijk naar de tv. Kut. Kaj kijkt naar de beelden en begint te lachen. 'Wat heb ik gemist?' vraagt hij. 'Het is uit.. met Dioni.' antwoord ik. Ik slik mijn tranen weg. 'Wow. Echt?' vraagt Kaj geschrokken. Ik knik. Hij gaat voor me staan. 'Gaat het wel met je?' vraagt hij. Ik schudt mijn hoofd. Dat is het moment. Alle tranen stromen over mijn wangen en Kaj slaat zijn stevige armen om me heen. Langzaam wrijft hij over mijn rug. 'Gooi het er maar uit.' fluistert hij. 

Ik open mijn ogen en ga overeind zitten. Ik herken de kamer van Kaj. Ik sta op en pak Kaj zijn laptop van het bureau. Even twijfel ik maar dan open ik een tablad met google en typ ik. 'Abortus plegen'



Twins? (Voltooid)Where stories live. Discover now