Deel 2 14; Wat?! Nee..

1.5K 103 7
                                    

Emily's point of view.

'Emily, er is niks.' zegt Dioni en hij stopt zijn telefoon in zijn zak. Ik sla mijn armen over elkaar. 'Ik geloof je niet.' antwoord ik. 'Lieverd.. Er is echt niks.' zucht Dioni en hij wilt mijn hand pakken. Ik sla zijn hand weg. 'Wees eerlijk!' roep ik. Ik zie de pijn in zijn ogen. Ik vergeet dit liever en val liever in zijn armen, maar ik kan het niet. Ik wil weten wat hij verbergt. 'Ik kan het niet.' antwoord Dioni zacht. 'Wat niet?' vraag ik verbaasd. 'Ik kan dit niet zeggen, het spijt me.' stamelt Dioni en er rolt een traan over zijn wang. Ik schud mijn hoofd. 'Nee, het spijt mij.' mompel ik en ik loop naar binnen. Ik loop naar Kaj zijn kamer maar Kaj is er niet. Ik zucht even. Hij zou rust nemen. Ik laat me op zijn bed vallen en huil mezelf langzaam in slaap.

Kaj's point of view.

Ik zie Emily op mijn bed liggen. Ik kan zien dat ze gehuild heeft. Wat is er gebeurt? Ik besluit haar te laten slapen en ga naast haar liggen. Ik sla mijn armen om haar heen en verstop mijn gezicht in haar nek. Zo val ik in slaap.

'Ruzie dus.' mompel ik. Emily knikt en drinkt haar drinken op. De voordeur valt met een knal dicht. 'Ik moet gaan.' mompelt ze. 'Waarom?' vraag ik. 'Een afspraak met Alison.' zegt ze en ze loopt weg. Ik weet zeker dat ze liegt..

Emily's point of view.

Onopvallend loop ik achter Dioni aan. Als hij het me niet wilt vertellen doe ik het maar zo. Ik steek het zebrapad over als mijn telefoon trilt. Ik pak hem uit mijn zak en kijk op het scherm. Kaj. Ik druk hem weg en zet mijn telefoon uit. Ik doe hem in me zak en loop verder. Waar gaat Dioni toch heen? Hij loopt een steegje in. Ik blijf om het hoekje kijken. Er loopt een jongen naar Dioni toe. Dioni geeft hem geld en de jongen geeft Dioni iets.. Wacht, wat? Gebruikt Dioni drugs?!

Sorry dat het zo kort is, maar ik heb nog al veel aan mijn hoofd en zo. Het spijt me xo.

Twins? (Voltooid)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن