II,

1.7K 118 9
                                    

Angel ia inelele ce atârnă de colier în mână și le strânge puternic. Se pare că va mai face o călătorie.

Aceștia puteau să fie uciși, doar așa ar dispărea. Dar de născut tot se vor naște. Iar asta se întâmplă de obicei în aceiași perioadă. Lasă pandantivul să cadă și se pune ușor pe scaunul de stejar, frumos sculptat acoperit la șezut și la spătar cu catifea neagră. Ia cartea si o răsfoiește. Merge direct la pagina 5, Protectorii Elementelor. De acolo, caută un paragraf sau subtitlu cu informațiile necesare. Urmareste cuvintele scrise de mână, un scris lizibil, îngrijit, totuși puțin decolorat, în căutarea informației importante.

Cum Se Găsesc Între Ei Păzitorii Elementelor
Păzitorii au o legătură strânsă, deoarece sunt purtători, conducătorii, stăpânii elementelor. Aceștia se vor găsii cu ajutorul Instinctului Păzitorilor Elementelor, acesta fiind manifestat prin atracția față de Păzitor. Instinctul nu poate fi ignorat sau estompat. Instinctul poate fi direcționat și cu ajutorul Elementului.

- Doar atât? Un instinct... și cum îmi dau seama!? strigă Angel cu putere trântind cartea pe masă. Își pune mâinile pe masă și își lasă capul în jos expirând nervoasă. Exasperată de răspunsul nesatisfăcător ce l-a dat cartea, începe să caute prin bibliotecă alte cărți ce ar putea să o ajute, dar evident nu a găsit nimic, deoarece tot ce se știe despre Păzitori se găsește în acea carte. Nervoasă, începe să își pocnească degetele de la mâini. Merge spre fereastra camerei și dă draperiile cenușii la o parte. Se uită spre pădurea de sub castel. Își ridică mâinile în aer ca mai apoi sa la ducă la cap și să tragă de păr răvășindu-l. Este prea mult, și nu are nici o pistă. Totul pare a fii în zadar. Nimic nu se potrivește mai ales ca Luna Plină se apropie iar Vârcolacii din pădure au să îi dea dinnou de furcă.

La nu mare distanță de castel este o haită de vârcolaci, destul de medievală. Din Camera Regelui nu poate să vadă Casa Haitei, dar de la etajul doi da. Este o casă mare, vopsită în crem, iar acoperișul ei este roșu-maron, de teracotă. Ființele supranaturale pot să vadă dincolo de scutul vrăjit, dar oamenii nu. Scutul nu lasă oamenii să vadă casa sau să treacă. Dacă trec pe acolo îi teleporteaza automat pe partea cealaltă, fără ca să își dea seama.

Vârcolacii știu de existența lui Angel, și nu le place că le-a încălcat teritoriul dar nu au ce face deoarece ea a declarat Castelul ca fiind al ei. Și plus le este frică de ea, deoarece știu că este o Păzitoare a Focului. Așa că, într-un fel au fost obligați să ajungă la un consens cu ei și să facă pace.

Ea nu a interferat de multe ori cu ei, dar la Luna Plină le aude urletele. Ea totuși, atunci stă și le asculta urletele la fereastra camerei ei, relaxând-o. Luna plină se ridică deasupra pădurii formând un peisaj incredibil, de care Angel se bucura de fiecare dată. Cel puțin de două ori de când a venit înapoi la castel. Dar tot de cel puțin două ori, mai mulți lupi tineri s-au aventurat în preajma castelului, conduși de influența lunii, încercând să intre în castel pentru a o omorâ pe Angel. Lucrurile nu s-au terminat bine pentru ei, deoarece s-au ales cu arsuri destul de grave, și au avut nevoie de multe zile să se vindece.

Un fluture se așează pe sticla groasă a ferestrei. Angel se întinde și pune mâna în locul unde este fluturele, dar acesta după câteva secunde în care dă din aripile sale colorate, ia foc. Angel retrage mâna speriată. Uneori, deșii a făcut o mulțime de antrenamente, câte o flacără îi scapă. Se uită cu regret la grămăjoara de cenușă ce acum câteva momente era un fluture și se întoarce cu spatele la fereastră. Se pune dinnou pe scaun și scoate un teanc de foi îngălbenite din sertarul biroului. Le pune cu grijă pe masă și ia pe rând câte un teanc care este prins cu o sârmă de metal. Când ajunge la al șaptelea teanc se uită peste prima foaie al celui de al optulea teanc. Este un tratat semnat acum 285 de ani, cu treizeci și cinci de ani înainte de "Masacru". Tratatul este semnat între Regele Cedric al IV-lea, adică ultimul rege, cel cu care Angel înțelege, și Regele Znenov I. Angel se uita peste tratat, curioasă. Scria că aceștia erau în război, dar ca acesta să ia sfârșit, Prințesa Ethel trebuia să se căsătorească cu Prințul Willbert. "Păcat ca cei doi nu și-au găsit adevărata pereche din cauza războiului și tratatului." Se gândea că nu este corect ca cei doi să fie uniți, cu gândul că fac asta din cauza unui tratat de pace.

Protectoarea Focului Și Inelul Vrajitoarelor ON HOLD- ÎN EDITAREWhere stories live. Discover now