XXIX

715 65 36
                                    

Valsav se întoarce la restul, puțin amețit după conversația cu Alpha. Adam este treaz, cu o șosetă plină cu gheață pe locul unde a fost lovit. Îl privește pe Valsav o secundă, se strâmbă apoi își lasă privirea în pământ.

- Ne teleportăm? întreabă Luna, stând în mijlocul celorlalți.

- Da, spune Valsav cu reținere, amintindu-și de senzația de data trecută. La castel.

- De ce? o întreabă Adam uitându-se dușmănos la ea.

- Pentru că am încă trei geci de iarnă în plus la castel și poate mai găsesc și în camerele regilor, îi răspunde el calm, însă cu o urmă de iritare. Adam doar aprobă, cu ochii pe Valsav.

Luna își scoate bagheta. Îi prinde de mână pe Adam și pe Verbena care la rândul lor îi prind pe restul. Își agită bagheta și șoptește vraja.

La castel, toți apar în mijlocul Sălii Tronului, speriind-o pe Meredith. Fantoma se ridică bucuroasă când o vede pe Angel, însă se oprește și o privește puțin, apoi înaintează mai încet, cu reținere.

- Angel? întreabă ea iar Valsav îi zâmbește. Se arată. Tu ești, nu? întreabă iar el dă aprobator din cap, cu inima cât un purice.

Fantomele pot să își dea seama ușor dacă o persoană este posedată, însă el speră că vechimea lui îi va permite să se infiltreze bine și să nu îi trezească suspiciuni fantomei.

- Sigur că sunt eu, Meredith, de ce?

- Pentru că am simțit o energie ciudată de la tine. Credeam că ai fost posedată, spune Meredith râzând, însă Adam o privește altfel, fără nici un semn de amuzament în ochi sau pe față.

- Mda, îngână el, iar Valsav îl privește cu coada ochiului, nervoas.

- Bine, voi uitați-vă pe hartă cât caut eu gecile alea. Mă uit și prin alte camere să văd dacă nu dau de altele.

Valsav urcă rapid scările, spre camera lui Angel. Închide ușa și se pune în genunchi, ochii făcându-se albi.

- Stăpâne, cred că Protectorul Pământului bănuiește ceva. Ce să fac?

- Valsav, inutilule, câștigă-i încrederea cap de piatră!

- Da stăpâne, spune cu o voce tremurată. Ochii îi revin la normal și se ridică.

Se duce la dulap, ia cele trei geci și le pune pe pat, apoi merge spre camerele regale, de unde culege alte patru geci, cele mai groase și pompoase, de blană, dintre cele care nu au fost atinse de molii, care au ros două dintre cele găsite.

- Am găsit gecile astea, spune aruncând pe jos gecile găsite. Kennan, Adam și Frost se reped spre gecile de schi, iar restul se aleg cu paltoanele și gecile vechi de blană. Eu nu am nevoie, spune când o vede pe Verbena încruntându-se.

- Cheia este într-o peșteră de gheață din Rusia și cu ajutorul unei vrăji de localizare, am aflat locația exactă.

- Să ne teleportăm, spune Valsav și își închide geaca subțire pe care a luat-o. Să mergem! spune și o prinde pe Luna de mână. Ea spune vraja, toți fiind smulși de pe podeaua Sălii.

La mii de kilometri depărtare, aceștia sunt aruncați pe pământ. Ca de obicei, majoritatea blestemă, însă se ridică și se scutură fără alte comentarii. Luna i-a dus până la gura peșterii.

- Ca data trecută, voi stați de șase cât noi luăm cheia, spune Valsav și intră primul în peșteră.

- S-o facem și pe asta, șoptește Eol, privind cu frică spre gura peșterii.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 28, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Protectoarea Focului Și Inelul Vrajitoarelor ON HOLD- ÎN EDITAREWhere stories live. Discover now