Prolog

976 67 5
                                    

Meldans este ciudat. Este un oraș, dar nu vezi nici urmă de casă sau umanitate. Singurul lucru ce ar putea trăda prezența oamenilor în zonă este un castel înalt cu trei turle cocoțat pe o stâncă înaltă și golașă. În jurul său trebuia să fie un sat, dar nici urmă de el.

Doar dacă mergi prin pădurea din jur ai putea vedea ruine ale unui vechi sat, ucis de pădurea deasă. Doar câteva construcții de piatră au rămas în picioare, parcă sfidând natura care nu le-a doborât. Locul e frumos, aproape de mare. De ce e părăsit, situat la câteva zeci mile de orice așezare omenească?

Mulți știu răspunsul și nu s-ar apropia de locul blestemat pentru nimic în lume. Se crede că maladia de acum sute de ani, nu mai mulți de două sute cincizeci, încă bântuie prin păduri și castel. Un virus terifiant, ce a luat sute de vieți, pe toate cele din satul-ruină și castelul preafrumos. Chiar dacă maladia a dispărut acum mult timp, nimeni nu se apropie de păduri și nici nu lasă alți oameni să treacă.

Locul este locuit de câteva ființe, dar departe de a fi umane. O haită de oameni-lup locuiește prin împrejurimile castelului, însă nu se apropie de el, nu că ar fi făcut-o vreodată.

Totuși, de câteva luni, o altă ființă, la fel de fantastică ca ei, a luat în stăpânire castelul și puțin din împrejurimile ei. O femeie, căci fată nu era, înaltă și zveltă, cu părul întunecat, plin de "flăcări" pe la vârfuri și ochii roșietici. Avea o față rigidă, brăzdată de o cicatrice veche în partea dreaptă, la tâmplă. Părea vrăjitoare, căci controla focul ca una, însă nu avea baghetă.

Era Angel. O ființă magică ce nu întâlneai la orice pas. E o Protectoare a Focului, una dintre cei patru Protectori ai Elementelor: oameni unici, născuți din gene magice. Ai fi zis că e doar un Elementen normal, dar nu era, căci stăpânește focul mai bine decât ar fi putut face orice Elementen experimentat.

Era una dintre cei mai mari stăpâni ai Elementelor, iar marii stăpâni nu au vieți liniștite.

Protectoarea Focului Și Inelul Vrajitoarelor ON HOLD- ÎN EDITAREWhere stories live. Discover now