XXVIII

466 52 24
                                    

— Angel? întreabă Eol fără glas, apropiindu-se precaută, ca și cum nu este convinsă ca este ea.

— Singura și unica, spune zâmbind. Eol zâmbește și mai larg și se apropie rapid de ea, îmbrățișând-o. Angel râde, strângând-o la rândul ei în brațe.

— Spune-mi că e real, geme Eol și se depărtează de Angel.

— Este, spune Angel și se depărtează de ea. Am scăpat de Alpha, cel puțin,  am câștigat puțin timp în plus, spune și se întoarce spre restul. Luna? întreabă, albindu-se putin la față. Tu ce cauți aici?

— Am venit să ajut, spune dând din umeri.

— Bine... spune Angel prelungind vocalele. Să mergem să găsim cealaltă cheie.

— Ce naiba ai pățit la braț!? întreabă Frost, apropiindu-se de ea, ridicându-i brațul drept. Dă la o parte câteva fâșii sfâșiate din fosta ei costumație. Cicatricile spiralate și adunate în modele strălucesc roșii pe pielea ei albuie.

— Alpha s-a gândit să îmi lase un mic cadou, spune încercând să acopere cicatricile ce i se întind pe întreg brațul, de la vârfurile degetelor până la ureche, în câteva modele mai subțiri ce se întind până la baza ei, într-o fâșie ce se îngustează treptat.

— La nabia, mârâie Wess nervos, trebuia să mergem prima oară după tine!

— Taci din gură Wess! spune Angel oprindu-l. Este bine, așa avem doar două Chei de găsit, iar după... vom vedea. Care e următoarea Cheie?

— Păi este cea din Rusia, spune Eol luând harta de la Lavender, care o privește puțin încruntată, și mai este una în Amazon, spune Eol și apasă pe cercul mov de pe hartă. În imagine apar niște ruine, ce pare foarte vechi, împânzite de liane și plante.

— Să mergem în Amazon, spune Angel dând din umeri. Colierul cu inel se ridică, inelul trece prin lanț și zboară înspre Adam, care își ridică mâna. Abia atunci Angel îi sesizează prezența lui Adam. A! Tu trebuie să fii Protectorul Pământului, spune și se apropie de el zâmbind. Eu sunt Angel, Protectoarea Focului.

— Știu, spune Adam râzând, mi-a spus Eol de tine.

— A! exclamă ea. Atunci... spune însă lasă cuvintele în aer când sesizează strălucirea puternică a inelului său, la fel ca ale celorlalți.

Toți își ridică mâinile și le apropie. Inelele luminează puternic, lumina parcă legându-se una de alta.

Câte o pâclă de lumină iese din fiecare inel, fiecare mergând deasupra Protectorului său. Din fiecare se înfățișează câte o persoană.

— Acum toți Protectorii sunt uniți. O forță imbatabilă. Voi sunteți cei responsabili de soarta lumii acum. Voi sunteți Ordinul Protectorilor, spune fantoma focului și se rotește, uitându-se la restul, iar de acum, și voi. Nimic nu e ceea ce pare.

După ce a spus asta, toate spiritele se unesc în mijloc, dispărând. Angel se uită cu o oarecare ură spre locul unde au dispărut spiritele. Ultima frază a fost ciudată, nepotrivită.

— Ce naiba a fost asta? întreabă Eol încă uitându-se la inel.

— Ăștia au fost ultimii Protectori, spune Adam, ieșind în față. Acum că suntem toți uniți, inelele s-au activat și Ordinul s-a înființat oficial, printr-o legătură magică de ultimii Protectori.

Protectoarea Focului Și Inelul Vrajitoarelor ON HOLD- ÎN EDITAREWhere stories live. Discover now