2.bölüm

241 37 11
                                    

Multimedya : melek toygar

Ewet canlar vote ve yorumlarınızı bekliyorumm

Adam derin , kadın yüzmeyi bilmiyor...

Yaklaşık 1-2 saat sonra uçak durdu havaalanına geldiğimizi biliyordum hemen telefonumu çıkartıp elifi aradım 3.Çalışta açtı

"Alo geldinmi canım " dedi heyecanlı sesiyle

" evet canım geldim " dedim yorgun sesimle.

"Tamam bende yoldayım zaten. 15 dakikaya ordayım " dedi

"Tamam kuzum " diyerek telefonu kapattım.

Uçaktan inip bavullarımı çıkartan uçak görevlisinin yanına gittim bavullarımı çıkartıp yanıma koydu bende hafif tebessüm ederek bavullarımı sürüklemeye başladım.

Bekleme yerlerine varınca yorgun olduğum için kendimi direk koltuğa bıraktım.

15 dakika bekledikten sonra yanıma yaklaşan kiza baktım bu kesinlikle elifti ay ne kadarda güzelleşmiş üstünde yazlık , gündelik bir elbise vardı ona çok yakışmıştı saçları maşalı yüzü deseniz bebek gibi ayakkabıları ise hafif topuklu cidden güzel bi kızdı.

Düşüncelerimden ayrılıp onun yanına doğru ilerledim beklemediğim anda direk boynuma atladı.

"Yaa melek çok özlemişim seni yaa" dedi cırtlak sesiyle.

İster istemez güldüm bende çok özlemiştim ee tabi orta okulda o kadar zamanımız geçtiki anlatamam yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Hep bize gelir otururduk bazende ben onlara giderdim.

"bende seni çok özlemişim kuzum" dedim içten bir sesle.

Bana daha sıkı sarıldıktan sonra ayrıldı ve yüzüme baktı.

" ya sen ne kadar güzelleşmişsin bu güzellik istanbulu kaldıramaz" dedi neşeli sesiyle.

"Yaa asıl sen kendine bak çok tatlı olmuşsun " dedim kıkırdayarak.

"Teşekkür ederim ya " dedi mahçup olmuş bi sesle.

"Ya elif hadi gidelim ben çok yorgunum " dedim yorgun olduğumu belirten bi sesle.

" ah lanet " dedi elini anlına vurarken "kusura bakma yaa sen yol yorgunusun ve ben seni burada tutuyorum cidden aptalım " dedi kendine kızarak

"Ah Hayır önemli değil " dedim

Oda benim bi tane valizimi alarak yürümeye başladı bende diğer valizlerimi alarak onu takip ettim.

Elif telefonunu eline alarak durduğunda suratına ne yaptığını anlamak için baktım sanırım birisini arıyacaktı. Elif bana açıklama yapmak için dudaklarını araladı.

"Taksiyi arıyorum " dedi açıklayıcı sesiyle

Bende başımı aşağı yukarı sallayarak onay verdiğimi belirttim.

5 dakika sonra taksi gelmişti. taksici bavulları arkaya koymakla meşgülken bizde hiç vakit kaybetmeden arka koltuğa oturduk.

Taksici arabaya bindiğinde elif adresi verdi ve taksici arabayı çalıştırdı. 15 dakika süren yolun ardından eve geldik elif taksiciye parasını ödüyerek teşekkür etti.

Evin önüne geldikten sonra eve göz attım apartmandı ay inşallah 2 veya 3. Katta oturuyoruzdur diye icimden dua ettim hemen ani bir dönüş yaparak elife döndüm.

Elifte bu ani dönüşüme şaşırmış olacakki şaşkın şaşkın bana bakıyordu.

"elif kaçıncı katta oturuyoruz " dedim panik içerisinde.

"2. Katta oturuyoruz. Noldu " dedi merak içinde

Derin bi oh çekerek elife panik atak olayımı anlattım sonuçta aynı evde kalıcaz huylarımızı söylemek lazımdı.

Eve zar zor çıktığımızda evin içine girdim eve göz attığımda ev küçük ama çok şirindi evin dekorasyonu ise mükemmeldi cıvıl cıvıl bi evdi içim rahatlamıştı.

Elif bana odamı gösterdi ve beni yalnız bıraktı.

Kısa bir duş alarak kendimi yatağa attım çok yorgundum yarın elifle bi istanbul keşfi yapardık.
Gözlerim ağır ağır kapanırken kendimi uykunun kollarına bıraktım...

* * *

Sabah güneşin ışıklarıyla uyandım demeyi çok isterdim ama lanet alarmım yüzünden uyandım. Saate baktığımda gözlerimi devirdim ah cidden ben bu saate alarm kurduğumda hangi kafadaydım acaba. saat kaçmı ? Cevap veriyorum 6 sabahın altısı daha kargalar bokunu bile yemeden önce. ah lanet diyerek yataktan kalktım

Aşağı kata indim ve mutfağa doğru yürüdüm buzdolabını açarak kahvaltılıkları masaya koydum salatalık ve domates dilimledikten sonra onlarıda masaya koydum. Tavayı alarak omlet yapmak için malzemeleri tezgahın üstüne koydum omletide kısa bir sürede hazıraldıktan sonra masaya koydum. Masada bişey eksikti ama ne ımmm ah evet ekmek eksikti
Etrafa baktım ve ekmek poşetini gördüm ama ekmekler bayattı.

Aklıma gelen fikirle üstümü giyinmek için yukarıya çıktım evet bakkala gidecektim taksiyle gelirken bakkal görmüştüm fazla uzakta değildi gidebilirdim sanırım.

Odamın önüne geldiğimde kapıyı açıp dolabımın yanına gittim buz mavisi bir şort çıkartıp üstünede salaş bir tişört çıkartıp giymeye başladım giyindikten sonra makyaj aynasının önüne geçerek makyajımıda yaptiktan sonra kendime boy aynasından baktım hoş görünüyordum.

Aşağı sessiz adımlarla indim çünkü elifi uyandırmak istemiyordum dış kapıya doğru yürüdüm ve anahtarı üstünden sessiz bir şekilde aldım.

Kapıdan dışarı çıktığımda konverslerimi ayağıma geçirdim ve aşağıya inmeye başladım.

Aşağıya indiğimde temiz hava yüzüme adêta bir tokat gibi çarpmıştı.

Derin bir nefes alıp yürümeye başladım bakkala gitmek için ara sokaktan gitmem lazımdı. Ara sokaklardan geçerken ıssız bir sokağa girdim keşke girmez olaydım 2 tane çocuk hararetli hararetli kavga ediyorlardı.

Eminim benim burda olduğumu da farketmemişlerdir. Ben hala durmuş onlara şaşkın bir şekilde bakıyordum.

Birtane çocuğun bana arkası dönüktü diğeri ise o arkası dönük coçuktan başka birisine bakmadığı için beni farketmemişti.

Arkası dönük olan çocuk karşısındaki çocuğa 1 tane yumruk Geçirerek yere düşmesini sağladı çocuk yere düşüncede hiç vakit kaybetmeden çocuğun üstüne çıktı ve öyle bir kükrediki anam avradım olsun bi an altıma yaptım sandım.

" Sana, bana bir daha bulaşmaman gerektiğini kaç defa söyleyecem lann " dedi kükreyerek

Öbür çocuk üstündeki çocuğa ifadesizce bakıyordu.

Sonra birden üstündeki çocuğa kafa atarak o onun üstüne çıktı.

"Sanane lan ! Haa sanane sikerim olum belanı " diyerek altindaki bedeni sarsıyordu.

Ve alttaki çocuk deli cesareti ile üstündeki çocuğu o altına aldı ve gözlerimin irisinin büyümesine neden olacak birşey yaptı silah çıkartıp adamın kafasına dayadı.

Ve o anda kendime engel olamayıp çığlık attım. ben çığlık attığım sırada ikisininde gözleri beni buldu ve o üstteki çocuk altındaki adamı bırakarak benim yanıma doğru yol aldı

Yanıma geldiği sıra o korkunç ela gözlerini benim yeşil gözlerime dikti ah cidden ben ekmek almaya diye çıktım başıma bela alıp eve dönücektim kahretsin !!

Bölüm sonu...

Kötülük Prensim Where stories live. Discover now