27. Bölüm

4.3K 315 16
                                    

Canlarımm, umarım keyifle okuyacağınız bir bölüm olur. Gerçi sonunda vay efendim bizim kız bir bölüm de hikayeyi ne yapmış diyebilirsiniz ama ben göze aldım artık ne yapalım:)

Yorumlarınızı bekliyorumm:))


Suat elinde ki kâğıdı bıraktı Ferit'in masasına.

__ Evet, bence de bundan daha düşük...

O sırada hızla açılan kapıyla Suat cümlesini tamamlayamadan baktı kapıya. Aynı an da Fuat Beyin arkasından Suna Hanım da mahcup gözlerle dalmıştı içeri.

__ Özür dilerim Ferit Bey ama...

__ Tamam, Suna, sen çık!

Fuat Bey sinirden ve üzüntüden kızarmış gözlerle Ferit'in masasına doğru bir iki adım attı, eğer ağzını açarsa pek iyi şeyler olmayacağı belliydi.

Yine de sakin ve saygılı bir tavırla hemen karşısında ki koltuğu gösterdi ona Ferit.

__ Hoş geldiniz Fuat Bey! Oturun lütfen!

__ Pek hoş gelmedim sayen de küçük bey! O masaya oturunca kendini her şey sanıyorsun değil mi? Dünya'nın tek hâkimi... Baban gibi bir adamın oğlu olmayı hak etmiyorsun sen!

Suat sinirlenmemeye, konuşmamaya çalışırken bacağını sallıyordu habire! Feritse sakindi, o sözlerden etkilenmişe benzemiyordu.

__ Fuat Bey... Size saygı duyuyorum, lütfen...

Fuat Bey bir adım daha attığında artık tamamen masaya yaslanmış bir haldeydi.

__ Sen sakın duyma bana, pis serseri! Senin sokaklarda olman lazım, sokakta istediğiniz kadar adamı kenara çekip dövebilirsiniz, hele bir iyileşmesin Kerem... O zaman dava açarım size, babanın hatırı olmasa şimdi bile...

Suat dayanamayarak baktı Ferit'e. Ona her gelen laf kendisine gelmiş demekti! Onun ağzını açıp artık bir şeyler söylemesini istiyordu yoksa artık tutamayacaktı kendini! Neyse ki istediği oldu... Ferit elinde oynadığı kalemini aniden masaya bıraktı sonunda.

__ Fuat Bey yeter, olanları bilmiyorsunuz! Oğlunuz gibi savunduğunuz Kerem bizim ihale raporumuzu çaldı!

Fuat Beyin yüzü iyice kızarmıştı bakışları değişirken...

__ Sen neler saçmalıyorsun böyle! Artık dövmek yetmiyor bir de iftiraya mı başladın adi herif_

O sözlerden sonra Suat'ı artık hiçbir şey tutamazdı. Hızla ayağa fırlayarak yapıştı Fuat Beyin yakasına... Ferit'te ayağa fırlamıştı.

__ Suat!
__ Yanında çalışan herif bizim ihale de önereceğimiz fiyat ve koşulları çalıştığınız şirkete sattı be adam! Uyutuluyorsun haberin yok, bir de gelip bize adi herif diyorsun!

Ferit sonunda zorla ayırdı Suat'ın ellerini Fuat Beyin yakasından.
__ Suat kendine gel!

Fuat Bey kendini kurtarınca hemen birkaç adım geri gitmişti.

__ Güzel... Tabii Ferit Bey elini kana bulamaz, yanında ki köpekleri yeter!

Suat'ın gözlerinden ateş çıkmıştı resmen bu sözlerle... Eğer Ferit kolunu yakalamasa yeniden sıçrayacaktı Fuat Beyin üzerine.

Kalın Duvarlar ( Güncel)Where stories live. Discover now