92. Bölüm

2.1K 202 13
                                    

Canlarım... Sizi biraz beklettikten sonra uzun bir bölümle karşınızdayım. Bundan sonra ki bölümler yoğun, hareketli ve duygusal geçecek diyebilirim. O yüzden yorumlarınızı merakla bekliyorum. :))

Seviliyorsunuz... Keyifli okumalar ! :))


Murat merakla karışık bir endişeyle baktı ona.

__ Uludağ deme bana!

__ Uludağ'a giden yolda görülmüş... Demek istediğimi anlıyor musun değil mi?

Murat başını elleri arasına alırken sinirle güldü bir an. O herif Ferit'in nerede olduğunu kimden, nasıl duymuştu? İş birlikçisi kimdi, mutlaka ki ona yardım eden biri vardı!
__ Bu hiç ama hiç iyi değil...

Suat sonunda kendini Murat'ın yanına koltuğa atmıştı.

__ Ferit hep onu küçümsedi, küçük lokma saydı ama... En çok önemsemediğinden yersin darbeyi! Ayaz'ın kini hepimizin düşündüğünden daha güçlü bence!

__ Yani... Öldürmeye mi, Tanrım cesaret edemez buna!

Suat'ın ömründen kırk yıl gitmiş gibiydi, saatlerdir bunlarla uğraşıyordu.

__ Daha önceden de cesaret etmişti, korumanın öldüğünü unutuyor musun?
__ Ama o zaman Mustafa...

Suat başını sallarken oldukça düşünceli görünüyordu.

__ Ayaz'ın onu öldürmeye çalışmak için çok fazla sebebi var Murat!

Murat daha fazla oturmaya dayanamayarak ayağa kalkmıştı sonunda.

__ Ferit'in haberi var mı bu durumdan?
__ Telefonu kapalıydı, mesaj attım... Zaten iki adamımızı da gönderdim Uludağ'a! Aslında haber vermek istemedim, kendime de direndim ama...

__ Hayır, sen doğrusunu yaptın! Ferit her türlü saldırıya hazırlıklı olmalı! Fulya'da yanında... Şimdi onu da koruması gerekecek, hem de ona belli etmeden!

__ Telefonunu açacaktır. Anlamıyorum... Senelerden beri ilk kez telefonunu kapatıyor! Ne olursa olsun kapatmaması gerekirdi!

__ Bırak şimdi bunları... Ben de gidiyorum Uludağ'a!

Suat kapıya gitmeye kalkan Murat'ı kolundan yakalamıştı hızla. Sanki o bunu düşünememiş miydi? İlk andan beri oraya gitmemek için zor tutuyordu kendini ve bunun tek bir sebebi vardı.

__ Dur, saçmalama! Şimdi biz de gidersek ne olacak? Fulya'ya ne diyeceğiz, orada olmamız Ferit'i daha zor duruma sokar. Hem düşündüğümüz gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Buna herkesin içinde cesaret edemez ve adamlarımız da orada olacak. Murat bu sözler üzerine kendini yeniden koltuğa attı, aklına bin bir türlü şey geliyordu. Suat'ta aynı durumdaydı... Birbirlerine söylemeseler de ikisi de tam olarak aynı şeyi söylüyorlardı içlerinden. " Ferit... Lütfen silahını yanına almış ol, lütfen..."

***

...: Otelimize hoş geldiniz, rezervasyonunuz var mıydı?

...: Evet, Ahmet Bayır! ... İşte kimliğim...

...: Hoş geldiniz efendim, size...

...: Lütfen, gerek yok! Kendi odamı ben bulurum!

Ayaz yüzünde ciddi bir ifade, elinde küçük bir bavul oda numaralarına bakarak yürüyordu ki... Durdu aradığı odayı bularak. Ardından cebinden bir kâğıt çıkararak eğildi kapının altına doğru. Yüzünde sürekli gülümsemeye çalışan bir ifade vardı.

Kalın Duvarlar ( Güncel)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt