28. Bölüm

4.1K 334 16
                                    

Merhaba canlarım... Hadi biraz soru işaretlerimiz cevaplarını bulsun, ne dersiniz?

Keyifli okumalar :)

Özlem evde ki bütün peçeteleri bitirmiş, dört gözle Fulya'nın eve dönmesini bekliyordu. Başını koyacak bir omuzdan ziyade güzel bir aşk hikayesi dinlemeye ihtiyacı vardı. O yüzden anahtar sesini duyar duymaz koltuktan fırlamış ve hemen kapıya doğru gitmişti ama... Onu görünce kalakalmıştı olduğu yer de!
__ Fulya... Ne bu halin?

Fulya hiç Özlem'e bakmadan hızlı adımlarla girdi içeri, Özlem de tabii ki peşindeydi!

__ Fulya, diyorum! Ağlamışsın da sen! Üzdü mü seni, ne oldu?

Fulya hemen üst kata çıkacaktı, tek istediği yalnız kalmaktı ama Özlem inatla yoluna çıkıyor ve gözlerini yakalamaya çalışıyordu.

__ Baksana sen bana!

__ Çok yorgunum, dedi Fulya ancak çıkan sesiyle ve bu kesinlikle bir bahane değildi.

Yukarı çıkıp duş almak istiyorum.

O sırada Özlem'in şaşkın gözleri Fulya'yı baştan sona incelerken bakışları üzerinde ki gömlekte takılı kalmıştı. Nefesini tutmuş bir halde yavaşça elini gömleğin daha uzun olan kısmına dokundurdu. Yanlış iliklenmişti gömleğin düğmeleri!

Fulya ise yakalanma hissiyle Özlem'in şaşkınlığından yararlanarak elinden kurtulmuş ve hızla koşmaya başladı merdivenlerden. O sırada Özlem ağzı açık bir halde arkasından bakıyordu Fulya'nın. Ağzından çıkacak olan kelimelere daha söylemeden inanamasa da başka türlü düşünmesi mümkün değildi.
__ Fulya! Sana... Sana tecavüz mü etti?
Aniden kulağına gelen o kelimeler Fulya'nın kanını dondurmuş hatta nedensizce öfkelendirmişti. Özlem'e doğru hızla döndüğünde sesi artık daha güçlü çıkıyordu.

__ Sen delirdin mi, tabii ki hayır!

Özlem merdivenlerden sağa dönüp görüş alanından çıkan Fulya'ya bağırdı yine dayanamayarak.

__ O zaman neden zorla bir şeyler yaşamış gibisin? Fulya!

***

Elbette tek dağılmış olanlar onlar değildi. Üzgün, ne yapacağını bilemez bir halde olan Suat Ferit'in evine gitmiş ama beklemekten resmen ağaç olmuştu.

Oysa Ferit Fulya'yı eve çağırmıştı, evde olması gerekmiyor muydu? Suat bir an kaldı yerinde ve yavaşça gülümsedi... Belki de bu geliş çok zamansız olmuştu, eğer öyleyse yarın canına okunacak demekti. Suat bu düşüncelerle evin kapısından uzaklaşırken başını bahçenin ortasına doğru çevirdi ve inanamadı!

Ferit bahçenin ortasında ki çardakta oturuyor ve kaskatı görünen haliyle önünde viski şişesi bardağını dolduruyordu. Suat merakla ona doğru yaklaşmaya başladığında en nihayet Ferit'te onu fark ederek bakışlarını ona kaldırmıştı ama sadece bir an... Tamamıyla tepkisiz görünüyordu, bu da demek oluyordu ki içinde fırtınalar kopuyordu.

__ Ne bu halin senin?
__ Yok bir şey...

Suat karşısına geçip oturmuş, bir de üstüne Ferit'i sınar gibi bakışlarını dikmişti üzerine.

__Deminden beri zile basıyorum, neden bir şey demedin?

Ferit buna karşılık bardağından koca bir yudum aldı, görünen o ki onu konuşturmak baya bir zaman alacaktı. Neyse ki o uğursuz gece de yalnız değildi, duyduğu ayak seslerine doğru başını çevirdiğinde kapıya doğru giden karaltıyı fark etmişti.

Kalın Duvarlar ( Güncel)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin