NE İNKAR NE İTİRAF BU YALNIZCA SiTEM

1.8K 109 29
                                    


Arkadaşlar benim için yapacağınız yorumlar verdiğiniz vote'lardan daha önemli. Aranızda hiç yorum yapmadan okuyanlar var mı gerçekten bilmiyorum, nasılsa yazıyo ne gerek var bi şey dememe diyen varsa da kendince haklıdır. Ama inanın, motivasyonu yüksek biri çok daha güzel bölümler çıkarır ortaya, yazdığı şey onu heyecanlandırır. Yazmak için sebebim yoksa, okuyan yoksa, yazmam di mi?

Yazmaya kendim için başladım, evet. Ama kendim için devam edersem kafama eser gece 3'te yeni bölüm yayınlarım, canım istemez 2 hafta yazmam. Eğer karşımda sorumluluk hissedeceğim birileri varsa kendilerini göstermeliler.

Gösterenler olduğunu da biliyorum evet, onlar zaten bir taneler. <3

Göstermeyenler de başımın tacı ama bi dürtüp 'konuşsana kız' demek de benim hakkım.

Ağlamayana meme yok!!!11!birbir!!

Neyse öpüyorum hepinizi, bakmayın siz bana, takılın : )

Yalnız buralarda ne yapmam gerektiğini söyleyenler oluyor, o kadar da değil, farkındasınız değil mi? Ben bir noktada olmadığım için, olduğum yere getirilmek gibi bi durumum da söz konusu değil. Kimseye bir vefa borcu da hissetmiyorum. O yüzden lütfen bir dahaki 'şöyle yayınlama, böyle yazma, zart zurt etme' tepkilerinizi beni takip etmeme şeklinde verin. Ve de ben 23 yaşındayım, beni akranı sanan genç tatlışlar varsa, ona göre konumlansınlar. Öptüm onların gözlerinden.

Kime Ne?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن